Said Hamulic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Said Hamulic
Haha, a jest dobro svakih 6 mjeseci ući na Hamulijevu temu i potvrditi da sam bio u pravu kada sam rekao da je panjina!
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Said rekreativac.
Hamula, forum se stidi ispred tebe.
'Papak se nikad gradu nece prilagoditi. Citav zivot ce probati preko reda, bacat ce otpad na ulicu i ako mu kazes: 'Ispalo Vam nesto', on ce te pokusati prebiti, ako zakljuci da je jaci od tebe' by SZ
Treba zakonom početi kažnjavati sa bar 5000€ ovakve izjave.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Malo je čudno, imao je sasvim dobre statistike u Grčkoj. U 18 utakmica 8 golova i 3 asistencije, od toga 5 golova i 3 asistencije u ligi. Prema stranici posudba u Grčkoj je već završena 15.01.2026. Da vidimo sada gdje će završiti. Moja pretpostavka je neki niži klub u Nizozemskoj, Švedskoj, Poljskoj ili možda čak Malezija…
Kaze cgpt da je medusobno doogovoren prekid jer se ne uklapa u takticke zamisli trenera iako ima dobru statistikuhansbosna je napisao/la: ↑19 jan 2026, 13:24Malo je čudno, imao je sasvim dobre statistike u Grčkoj. U 18 utakmica 8 golova i 3 asistencije, od toga 5 golova i 3 asistencije u ligi. Prema stranici posudba u Grčkoj je već završena 15.01.2026. Da vidimo sada gdje će završiti. Moja pretpostavka je neki niži klub u Nizozemskoj, Švedskoj, Poljskoj ili možda čak Malezija…
Dečko je opasan, da je Gattuso u Hajduku, idealno bi bilo da ide tamo.nerkolfc je napisao/la: ↑19 jan 2026, 13:47Kaze cgpt da je medusobno doogovoren prekid jer se ne uklapa u takticke zamisli trenera iako ima dobru statistikuhansbosna je napisao/la: ↑19 jan 2026, 13:24Malo je čudno, imao je sasvim dobre statistike u Grčkoj. U 18 utakmica 8 golova i 3 asistencije, od toga 5 golova i 3 asistencije u ligi. Prema stranici posudba u Grčkoj je već završena 15.01.2026. Da vidimo sada gdje će završiti. Moja pretpostavka je neki niži klub u Nizozemskoj, Švedskoj, Poljskoj ili možda čak Malezija…
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Nemoj da vadimo tvoje izjave za Adija Nalića i Dala Varešanovića
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Nikad nisam rekao da su bolji od Džeke. Ali mogu ti reći da su bolji igrači od Hamulića, i jedan i drugi.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑19 jan 2026, 14:48Nemoj da vadimo tvoje izjave za Adija Nalića i Dala Varešanovića![]()
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Hamula izgleda ode u Portugal, klub Estrela da Amadora, ugovor do 2028.
Lik će obić sve žive lige
Lik će obić sve žive lige
Svaka mu cast, lik obisao sve jace lige, a i lokacije. Da je u BiH, ne bi dogurao do federalne sa ovakvom glavom.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
I ss.ba kao ocito je da se nesto krilo iza raskida kao da je on opet nesto zabrljao.
ok napisano, ako se ispostavi tacnim ovo za portugalce, ocito je on trazio prekid posudbe, grci mu izasli u susret da ne sjedi bezze na tribinama do ljeta, on ocito ne bi igrao hehe
nisam pisao jucer, ali sam se nadao da postoji neka pozadina i da ce naci novi, bolji klub, ligu.
Kad brat izdominira narednih 6mj i na ljeto zamijeni onog levata iz hrvatske kod dedica:-)
hajmo hamula, u inat hejterima i uciteljici engleskog, koja nije vjerovala u tebe i kao djetetu ti nabijala komplekse.
-
General505
- Kontakt:
Porto iduća destinacija.. valjda se nametne i udje u krug reprezentativaca.
Kako god raduje odlazak naših igrača u portugalsku ligu da se probija led koja je meni puno ozbiljnija od Bundeslige koja je obicna **** godinama i totalno nezanimljiva, u Bundeski moze igrati svaki iole ozbiljan igrač polovnjak.
Portugalci su tate fudbala u Evropi u smislu tehnickih i razvojnih kvaliteta igraca, gdje se igra tehnicki dotjeran vrhunski nogomet.
Kako god raduje odlazak naših igrača u portugalsku ligu da se probija led koja je meni puno ozbiljnija od Bundeslige koja je obicna **** godinama i totalno nezanimljiva, u Bundeski moze igrati svaki iole ozbiljan igrač polovnjak.
Portugalci su tate fudbala u Evropi u smislu tehnickih i razvojnih kvaliteta igraca, gdje se igra tehnicki dotjeran vrhunski nogomet.
Ma donja polovina portugalske lige je dosta slaba ako ne dolaziš kao talenat od 19 godina nego već relativno zreo igrač.General505 je napisao/la: ↑20 jan 2026, 10:01Porto iduća destinacija.. valjda se nametne i udje u krug reprezentativaca.
Zadnja izmjena: Zglavkar, dana/u 20 jan 2026, 11:00, ukupno mijenjano 1 put.
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Maksim nastavlja da lupa po diviziji.
Da da ta dvojica mogu samo sanjati da ih potpise Toulouse za 2.5 mil u njihovoj naboljoj formi, Hamula je za klasu bolji ako sredi hlavu liga petice iduce god.denimen99 je napisao/la: ↑19 jan 2026, 15:00Nikad nisam rekao da su bolji od Džeke. Ali mogu ti reći da su bolji igrači od Hamulića, i jedan i drugi.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑19 jan 2026, 14:48Nemoj da vadimo tvoje izjave za Adija Nalića i Dala Varešanovića![]()
Zvao bih ga u reprezentaciju, jer je zanimljiv igrač i može uvijek iznenaditi... i u fudbalskom, a i smislu ličnosti, ako ga Barbarez iznervira patosirat će ga. 
-
General505
- Kontakt:
Zglavkar je napisao/la: ↑20 jan 2026, 10:28Ma donja polovina portugalske lige je dosta slaba ako ne dolaziš kao talenat od 19 godina nego već relativno zreo igrač.General505 je napisao/la: ↑20 jan 2026, 10:01Porto iduća destinacija.. valjda se nametne i udje u krug reprezentativaca.
Pa tako nekako, dok npr u Bundesligi od 3 mjesta pa dole ili cak konkretnije bi bilo reći od Bajerna pa dole sve talasika ekipe koje nemaju konstantu na dobrom nivou dvije sezone kamoli vise i koje ne tako jaki Bajern trpa po 8 ili 9 komada laganica