FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
#PokrićeElezi
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Svaki igrač pokriva 3 pozicije po forumu, Maroodza kaže može na stopera, beka, na gol, pa eto i ko destruktivac ili krilo ako zafali.
Dva igrača se povrijede, mi na 4 pozicije nemamo igrača
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Vi zaboravljate da mi moramo afirmisati i promovisati još jednog juniora u ovoj polusezoni. Ignatkov ako nastavi igrati na dosadašnjem nivou, bit će veoma izazovno zadržati ga. Mujkić ubrzo izlazi iz zaštićenog godišta i mi ostajemo samo na Telaloviću. Znači, htijeli ili ne htijeli, mi moramo gurati još mladih igrača u prvi tim. Polahko sa tim pojačanjima.MSOZ101 je napisao/la: ↑19 jan 2026, 19:49Ne znam šta kontate ko da igra ako se Ljajić i Elezi povrijede, a nije da ne znaju pauzirat po 2-3 mjeseca. Renan i Turkeš ne mogu igrati zajedno jer ko će im donijet loptu. Mi trenutno imamo taman kadar, na svaki odlazak moramo odgovoriti dovođenjem vrlo dobrog igrača.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
Da Bevis bi bio prava zamjena za GulijaUltraNorth je napisao/la: ↑19 jan 2026, 18:32Ne znam samo sto toliki pesimizam ? Ova ekipa je jaka pravo , rijesili smo se igraca koji su imali velike plate a nista nisu donosili na terenu . Po meni samo Bevis na lijevo krilo i bili bi ultra jaki . Hvala Bogu pa ne dovodimo opet 15 igraca .
Fakat imali šta od Bevisa?
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Gdje je Nered
illiti N3R3D 
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
-
Bordeaux433
- Kontakt:
Ova ce polusezona posluziti za postepeno podmladjivanje unutar prvih 11, tj. vjerovatno ce Telalovic u prvom dijelu polusezone dobijati sansu sa klupe, a vjerujem kasnije i ozbiljnu minutazu u prvih 11. Uz Ignatkova i njega, sigurno ce jos 1 mladi igrac dobijati doziranu (ujedno i solidnu) minutazu.Herson je napisao/la: ↑19 jan 2026, 19:57Vi zaboravljate da mi moramo afirmisati i promovisati još jednog juniora u ovoj polusezoni. Ignatkov ako nastavi igrati na dosadašnjem nivou, bit će veoma izazovno zadržati ga. Mujkić ubrzo izlazi iz zaštićenog godišta i mi ostajemo samo na Telaloviću. Znači, htijeli ili ne htijeli, mi moramo gurati još mladih igrača u prvi tim. Polahko sa tim pojačanjima.MSOZ101 je napisao/la: ↑19 jan 2026, 19:49Ne znam šta kontate ko da igra ako se Ljajić i Elezi povrijede, a nije da ne znaju pauzirat po 2-3 mjeseca. Renan i Turkeš ne mogu igrati zajedno jer ko će im donijet loptu. Mi trenutno imamo taman kadar, na svaki odlazak moramo odgovoriti dovođenjem vrlo dobrog igrača.
Ne brinem za mlade sad kad su Mamici tu.
Glatko odbiti. Mlinarić ako ostatak sezone provede na svojoj poziciji ako Bog da imat će barem 10 golova više. Mlinarić u napadu i Renan koji je fokusiran su najveća pojačanja u napadu.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 jan 2026, 19:42Ako je istina da Poljaci nude 500.000 eura za Mlinarića, nije malo iskreno.
Samo što nemaš luksuza da ga prodaš, iako je odlična ponuda, jer možeš nam ofanzivce na prste jedne ruke nabrojat.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Može biti, samo što je jednako teško očekivati da će Renan biti fokusiran, kao i npr da Hamulić neće neku glupost napraviti. Jedino da zadrži formu sa kraja polusezone, a koliko je to realno, vidjet ćemo.H8Z7 je napisao/la: ↑19 jan 2026, 21:18Glatko odbiti. Mlinarić ako ostatak sezone provede na svojoj poziciji ako Bog da imat će barem 10 golova više. Mlinarić u napadu i Renan koji je fokusiran su najveća pojačanja u napadu.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 jan 2026, 19:42Ako je istina da Poljaci nude 500.000 eura za Mlinarića, nije malo iskreno.
Samo što nemaš luksuza da ga prodaš, iako je odlična ponuda, jer možeš nam ofanzivce na prste jedne ruke nabrojat.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ima li Velez postotak?
Licno smatram da se Renan nece dozvat jer nevidim razlog zasto bi on u zadnjih 6 mjeseci se zalago posebno ako je vec nesto dogovorio sa nekim klubom
Turkes ja ga neracunam opste da postoji u rosteru.
Mlinaric je ok prem da bi ga sa merakom putio al za 850 k€ i neki procenat. 500 k€ ni u ludilu pa mi smo zanjeg dali 300-350 k€ sto kroz ostetu sto kroz 7 mjeseci plata. Vjerovatno da i velez ima neki procenat.
Nije totalno razocaramo Mlinaric al me razocarao
Turkes ja ga neracunam opste da postoji u rosteru.
Mlinaric je ok prem da bi ga sa merakom putio al za 850 k€ i neki procenat. 500 k€ ni u ludilu pa mi smo zanjeg dali 300-350 k€ sto kroz ostetu sto kroz 7 mjeseci plata. Vjerovatno da i velez ima neki procenat.
Nije totalno razocaramo Mlinaric al me razocarao
Hocel bit pripremne tekme na mytv?
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
-
kogmagie46
- Kontakt:
Kako vrijeme odmiče sve više očekujem od Renana. Dovoljno se sjetiti prošle zime od Prevljaka, Koljića mi dovedemo Butića. Za razliku od prošle godine ove nema takvih imena, tako da ne očekujem dolazak niti jednog napadača dodatno ulje na vatru mojoj tvrdnji dodaje vraćanje Turkeša. Ova imena što forumaši spominju ne uzimam kao potencijale nego želje.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 jan 2026, 21:21Može biti, samo što je jednako teško očekivati da će Renan biti fokusiran, kao i npr da Hamulić neće neku glupost napraviti. Jedino da zadrži formu sa kraja polusezone, a koliko je to realno, vidjet ćemo.H8Z7 je napisao/la: ↑19 jan 2026, 21:18Glatko odbiti. Mlinarić ako ostatak sezone provede na svojoj poziciji ako Bog da imat će barem 10 golova više. Mlinarić u napadu i Renan koji je fokusiran su najveća pojačanja u napadu.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 jan 2026, 19:42Ako je istina da Poljaci nude 500.000 eura za Mlinarića, nije malo iskreno.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
-
Pitaristok
- Kontakt:
I ovaj mali iz Dinama, Bruno, bio u B, odbio da igra za Igman, vratio se u Dubrovnik.
Čekamo još da sleti doktore
Jeli neki primjetio da je ovaj portal postao pravi srpski rukopis. Ala Kurir, Informer, Telegraf. Ono tipa kao "Necete vjerovat kad vidite ovo", "Englezi ostali u cudu poslije njegovorg poteza", Itd.. joj sto ne mogu ove suplje. Da mi je samo vidjet ko su novinari ovog portala i ko im je reziser
"Trener mu je rekao da..."Galantni je napisao/la: ↑20 jan 2026, 11:35Jeli neki primjetio da je ovaj portal postao pravi srpski rukopis. Ala Kurir, Informer, Telegraf. Ono tipa kao "Necete vjerovat kad vidite ovo", "Englezi ostali u cudu poslije njegovorg poteza", Itd.. joj sto ne mogu ove suplje. Da mi je samo vidjet ko su novinari ovog portala i ko im je reziser
Malo je ili nimalo novinar u redakciji, sve su to...
(Link u komentarima)
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Ovaj Falcao se pridruzio ekipi 
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 49 gostiju.

.png)