FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Povezujemo rat i fudbal, tribinu i administraciju, malo je rec da se miješaju babe i žabe. Do bola zatucani i u okovima primitivizma.
Pa pogledaj tamo na stranici fb, sve navijaci drugih klubova komentarisu, slabo nasi bilo sta komentarisu oko toga, ljudi cestitali novu godinu i Bozic tj nije naglaseno koji Bozic jer je na engleskom pisano i ljudi poslali mnogima pa i nama, sve dok budemo gledali i mijesali politiku, rat, nacionalizam ovdje nema napredkatuzlanskinacin je napisao/la: ↑16 jan 2026, 11:30Povezujemo rat i fudbal, tribinu i administraciju, malo je rec da se miješaju babe i žabe. Do bola zatucani i u okovima primitivizma.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Ti mali i primitivni ljudi su uopste nebitni kao i njihovi komentari na FB ili na raznim forumima.....meni je iskreno drago sto nam je stari sportski rival iz bivse drzave poslao cestitku, naravno da ce ovim malim i primitivnim biti krivo jer su bili nebitan faktor i ako misle da su bili neki bitan faktor....to je sport koji kaze veliko NE primitivizmu, nacionalizmu, rasizmu itd.fukara87 je napisao/la: ↑16 jan 2026, 11:35Pa pogledaj tamo na stranici fb, sve navijaci drugih klubova komentarisu, slabo nasi bilo sta komentarisu oko toga, ljudi cestitali novu godinu i Bozic tj nije naglaseno koji Bozic jer je na engleskom pisano i ljudi poslali mnogima pa i nama, sve dok budemo gledali i mijesali politiku, rat, nacionalizam ovdje nema napredkatuzlanskinacin je napisao/la: ↑16 jan 2026, 11:30Povezujemo rat i fudbal, tribinu i administraciju, malo je rec da se miješaju babe i žabe. Do bola zatucani i u okovima primitivizma.
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Upravo sve receno, obična čestitka koju su poslali nista posebno jedan lijep gest i kao takav objavljen na fb, a ovi se upalili i neku politiku prosipaju bas jadno i nisko.fukara87 je napisao/la: ↑16 jan 2026, 11:35Pa pogledaj tamo na stranici fb, sve navijaci drugih klubova komentarisu, slabo nasi bilo sta komentarisu oko toga, ljudi cestitali novu godinu i Bozic tj nije naglaseno koji Bozic jer je na engleskom pisano i ljudi poslali mnogima pa i nama, sve dok budemo gledali i mijesali politiku, rat, nacionalizam ovdje nema napredkatuzlanskinacin je napisao/la: ↑16 jan 2026, 11:30Povezujemo rat i fudbal, tribinu i administraciju, malo je rec da se miješaju babe i žabe. Do bola zatucani i u okovima primitivizma.
fukara87 je napisao/la: ↑16 jan 2026, 11:20Obojica nam podudlajte, hebo li vam Tuzlaci sve, boli vas k*rac sta nama salju i ko saljeKimJongEsmer je napisao/la: ↑16 jan 2026, 09:24Poznajući Tuzlake, nije nevjerovatno. Više je očekivano.BordoSarajevo je napisao/la: ↑15 jan 2026, 20:30Čekaj, klub se javno hvali da je dobio čestitku od če.t.ni.čkog kluba čiji navijači svake sedmice veličaju one koji su uzrok Kapije i mnogih drugih bolnih događaja. Vidim u komentarima da ima i onih koji to lajkaju i kojim je drago za čestitku. Nevjerovatno.
Tuzlaci, izbacite naglavače onog koji je podjelio ono na zvaničnoj stranici kluba. Izbrišite onu sramotu i provokaciju. Tražite da se onaj koji je ono objavio javno izvine. Ovo je nevjerovatno.
Ps: Malo tu Insana ima
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Upravo to, jbt generisana cestitka kao kad banka za rodjendan svima salje cestitku sa istim sadrzajem. Pa cak ni potpisi nisu rucni nego iskopirani.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑16 jan 2026, 11:54Upravo sve receno, obična čestitka koju su poslali nista posebno jedan lijep gest i kao takav objavljen na fb, a ovi se upalili i neku politiku prosipaju bas jadno i nisko.fukara87 je napisao/la: ↑16 jan 2026, 11:35Pa pogledaj tamo na stranici fb, sve navijaci drugih klubova komentarisu, slabo nasi bilo sta komentarisu oko toga, ljudi cestitali novu godinu i Bozic tj nije naglaseno koji Bozic jer je na engleskom pisano i ljudi poslali mnogima pa i nama, sve dok budemo gledali i mijesali politiku, rat, nacionalizam ovdje nema napredkatuzlanskinacin je napisao/la: ↑16 jan 2026, 11:30Povezujemo rat i fudbal, tribinu i administraciju, malo je rec da se miješaju babe i žabe. Do bola zatucani i u okovima primitivizma.
@fukara87 to legendo, upalili se jbt kao da njima salju. Koga boli qrc sta je poslano.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nova stranica "napravljena" 
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
ZaBoljuSlobodu
- Kontakt:
djelimično u funkciji, napokon...
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
Jest da dosta ucitava stranicu, ali nije losa zasad.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
ZaBoljuSlobodu
- Kontakt:
ima ovdje još posla, al neka su pustili barem ovo da gledamo
- Sjenjak1919
- Kontakt:
Ne znam samo cemu forsiranje ove slike realno 70% popunjenog Zapada svugdje, bas bodu oci te praznine. Mogla se nac neka gdje je zapad/sjever pun sigurno...
Nelosa stranica, svidja mi se koncept i ideja, mogli su bolje malo "isjec" igrace u tom dijelu sajta da se ne vide one bijele linije oko njih... I naravno fan shop nam se usmrdio, bolje da nisu nista ni postavljali u tom dijelu.
Nelosa stranica, svidja mi se koncept i ideja, mogli su bolje malo "isjec" igrace u tom dijelu sajta da se ne vide one bijele linije oko njih... I naravno fan shop nam se usmrdio, bolje da nisu nista ni postavljali u tom dijelu.
SLOBODA ILI NIŠTA
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Pričaju uprazno samo nek je nama price o ratu i politici i nek se cirkus okrece, nek je umna bijeda vesela i tako u krug. A ako cemo oko politike i naši i njihovi političari svi isti, šablonski dr*kaju narod a vamo zajedno sjela prave.DamirT je napisao/la: ↑16 jan 2026, 14:06Upravo to, jbt generisana cestitka kao kad banka za rodjendan svima salje cestitku sa istim sadrzajem. Pa cak ni potpisi nisu rucni nego iskopirani.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑16 jan 2026, 11:54Upravo sve receno, obična čestitka koju su poslali nista posebno jedan lijep gest i kao takav objavljen na fb, a ovi se upalili i neku politiku prosipaju bas jadno i nisko.fukara87 je napisao/la: ↑16 jan 2026, 11:35
Pa pogledaj tamo na stranici fb, sve navijaci drugih klubova komentarisu, slabo nasi bilo sta komentarisu oko toga, ljudi cestitali novu godinu i Bozic tj nije naglaseno koji Bozic jer je na engleskom pisano i ljudi poslali mnogima pa i nama, sve dok budemo gledali i mijesali politiku, rat, nacionalizam ovdje nema napredka
@fukara87 to legendo, upalili se jbt kao da njima salju. Koga boli qrc sta je poslano.
Nova stranica je lijep nagovještaj normalizacije kluba...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- bromazepam
- Kontakt:
Pa to je realan prikaz brojnosti publike od kako oni preuzeli klub.Sjenjak1919 je napisao/la: ↑16 jan 2026, 21:46Ne znam samo cemu forsiranje ove slike realno 70% popunjenog Zapada svugdje, bas bodu oci te praznine. Mogla se nac neka gdje je zapad/sjever pun sigurno...
Santos sa Tušnja
-
IbrahimAga075
- Kontakt:
Eto bio je pun stadion dok si ti vodio klubbromazepam je napisao/la: ↑16 jan 2026, 23:37Pa to je realan prikaz brojnosti publike od kako oni preuzeli klub.Sjenjak1919 je napisao/la: ↑16 jan 2026, 21:46Ne znam samo cemu forsiranje ove slike realno 70% popunjenog Zapada svugdje, bas bodu oci te praznine. Mogla se nac neka gdje je zapad/sjever pun sigurno...
Šta uradiše čaršijaneri od kluba xexexex
Najveci grobar Slobode-Šecerbegovic i OZU
Najveci grobar Slobode-Šecerbegovic i OZU
IbrahimAga075 je napisao/la: ↑17 jan 2026, 08:49Eto bio je pun stadion dok si ti vodio klubbromazepam je napisao/la: ↑16 jan 2026, 23:37Pa to je realan prikaz brojnosti publike od kako oni preuzeli klub.Sjenjak1919 je napisao/la: ↑16 jan 2026, 21:46Ne znam samo cemu forsiranje ove slike realno 70% popunjenog Zapada svugdje, bas bodu oci te praznine. Mogla se nac neka gdje je zapad/sjever pun sigurno...
Nelosa stranica, svidja mi se koncept i ideja, mogli su bolje malo "isjec" igrace u tom dijelu sajta da se ne vide one bijele linije oko njih... I naravno fan shop nam se usmrdio, bolje da nisu nista ni postavljali u tom dijelu.![]()
![]()
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
ZaBoljuSlobodu
- Kontakt:
Trebalo je staviti sliku zapada sa 300 navijača, al ne zezam se, šta je tu je, kako je tako je, možda bi to bio podstrek nama da poradimo na brojnosti. Onako realno, najrealnije, stadion nam se usmrdio, pogotovo ona zapadna tribina stara 70 godina nije mi neka dika da se kači na zvanični web kluba, tribina zrela za rušenja koja je nedavno ušminkana, zakrpljene one rupe i "vraćena na mjesto" ona armatura koja je stršila... Trebalo je uraditi neki lijep dizajn sa grbom, neku zastavu i sl. i to postaviti. Iskreno ovaj detalj mi djeluje pravo dječije...Sjenjak1919 je napisao/la: ↑16 jan 2026, 21:46Ne znam samo cemu forsiranje ove slike realno 70% popunjenog Zapada svugdje, bas bodu oci te praznine. Mogla se nac neka gdje je zapad/sjever pun sigurno...
Zna li se kada je okupljanje,kada pocinju pripreme.Vrijeme je da se pale motori kakve god ambicije bile.
Mislim da se 01.02. ide na pripreme van BiH...
Prozivka vjerovatno 7 dana prije...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- bromazepam
- Kontakt:
Hoće li se oglasiti bestidne barabe zbog tog što nema priprema, a ni plata?
Santos sa Tušnja