Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- muha milanez
- Kontakt:
Re: Serie A
Como i čas fudbala prezentiran na Olimpicu večeras. 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
I koliko je koji klub duzan 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Mislim da sva tri kluba zajedno ne duguju kao Barsa
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
-
celikmilan
- Kontakt:
14 golova u 10 utakmica.
Ma opusteno burazeru. Malo zdrave zezancije nije na odmet.
Jel pričamo koji klub zadnjih godina bolje posluje ili čiji je vlasnik jači? Vlasnik ne može upumpavat koliko hoće zbog FFP ograničenja tako da džabe npr. Newcastleu što im je gazda 10x bogatiji od Cityjevog i PSG-ovog zajedno opet ne mogu preplaćivat koliko hoće. Bolje ni vam bilo da imate finansijski slabijeg gazdu ali Marottu na čelu kluba
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Znam, ali Barca nije u Seriji ABocaJuniors1905 je napisao/la: ↑19 jan 2026, 23:24Mislim da sva tri kluba zajedno ne duguju kao Barsa![]()
Pronaci ce nama Biscione i taj podatak
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.

Inače ovdje su naravno uračunati i dugovi (Inter ima najveći ali ne mnogo veći od Juvetovog i za razliku pd Juveta Interov je u tendenciji pada, Milan ima najmanji dug i to se odražava na veću vrijednost kluba). Helem gdje god pogledam bolje kotiramo od Exorovog kluba
pazi ovo:

pod hitno trebate mijenjat ovu upravu što je naslijedila Agnellija.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Koliki vam je dug, ono 741 milion ja mislim da nije tačno, nekih 400?
MANIJACI JUG 1987
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Za ovo zadnje se slažem, pogoto ako ti je gazda retard Elkan.Biscione je napisao/la: ↑20 jan 2026, 10:31Jel pričamo koji klub zadnjih godina bolje posluje ili čiji je vlasnik jači? Vlasnik ne može upumpavat koliko hoće zbog FFP ograničenja tako da džabe npr. Newcastleu što im je gazda 10x bogatiji od Cityjevog i PSG-ovog zajedno opet ne mogu preplaćivat koliko hoće. Bolje ni vam bilo da imate finansijski slabijeg gazdu ali Marottu na čelu kluba![]()
FFP ne važi za Engleze, pogotovo za Siti
MANIJACI JUG 1987
Na ovoj stranici (Football Benchmark) što rade te finansijske analize 35 najvećih klubova piše cca 350 mil Interov dug, 300 Juvetov ali nisam imao vremena tražit zvanične podatke da potvrdim, valjda su ovi tačni . Uglavnom na kraju ove sezone abd bi nam trebao pasti ispod vašeg ako nastavimo ovako. Koliko nam je iznosio prije 10-ak godina ovo je sada više nego prihvatljivo. Koliko god se ljudi šprdali s kinezima oni su pokrenuli ovo ozdravljenje, prije svega angažovanjem Marotte i davanjem mu velikih ovlasti da radi kako misli da treba.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑20 jan 2026, 17:17Koliki vam je dug, ono 741 milion ja mislim da nije tačno, nekih 400?
I ovdje s vremena na vrijeme se pise kako je Serie A propala, epl kao neka super liga. Bodoe - City 3-1 
embrace the chaos
Suti bolan nas su onda ponizili 
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Ponizili smo i mi njih u ko fazi i prosli. Nego vjerujem jedan igrac Citya zaradjuje vise nego cijela ekipa Bode pa dobise po usima. Precijenjeni epl, sretno Inter veceras.
embrace the chaos
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ode koeficijent u **** materinu, još će standardno nas Benfika pobijediti sutra. Sreća izgubiše i Leverkuzen i Dortmund ima još šanse za to drugo mjesto.
MANIJACI JUG 1987
Ako gledas kvalitet neke ekipe kroz jednu utakmicu svaka ti cast.
® GONGASHI POWERHOUSE ®