Možda im je sredio Ćamil, kad je bio ispred severa!chily-rz je napisao/la: ↑19 jan 2026, 16:19Nemojte miješati sport i politiku a dobili čestitke od režimskog kluba i to im čestitaju pravoslavni Božić.Jel imate jednu takvu Bajramsku ili onu za katolički Božić, možda neki Jevrejski praznik pa da zaista neko povjeruje u dobre namjere?
![]()
Nije ni fazon što oni vama čestitaše nego što se još i falite s tim.
Prva Liga FBiH 2025/26
Moderator/ica: GracanicaAA
-
Nulatridva
- Kontakt:
Re: Prva Liga FBiH 2025/26
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Krezubi zenicani izgleda ne znaju citat engleski i vidjet da se nigdje ni jedna religija ne spominje.
Prevedi nam ti "merry Christmas" sa svim zubima u vilici pa nam objasni kako to nema veze sa određenom religijom, nije zar da je to neki univerzalni praznik?tuzlanskinacin je napisao/la: ↑19 jan 2026, 16:35Krezubi zenicani izgleda ne znaju citat engleski i vidjet da se nigdje ni jedna religija ne spominje.
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Da ima veze sa religijom krezubi ali Sretan Božić nije navedeno koji katolički il pravoslavni debilcicu al aj do 4 razreda osnovne mzd I naucis nabrojati bar 5 religija.chily-rz je napisao/la: ↑19 jan 2026, 16:45Prevedi nam ti "merry Christmas" sa svim zubima u vilici pa nam objasni kako to nema veze sa određenom religijom, nije zar da je to neki univerzalni praznik?tuzlanskinacin je napisao/la: ↑19 jan 2026, 16:35Krezubi zenicani izgleda ne znaju citat engleski i vidjet da se nigdje ni jedna religija ne spominje.
Haj bolan tuzlanski nemoj se provaljivat bezveze, covjek ti fino napisao ti tu samo znas krezubi napisat.Naporan si lik totalno.
Možda bi ja mogao štošta i obnoviti iz osnovne ali koliko znam religija je "kršćanstvo", katolicizam i pravoslavlje su grane sa istog stabla ali nejse, svoj ti posao.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑19 jan 2026, 16:52Da ima veze sa religijom krezubi ali Sretan Božić nije navedeno koji katolički il pravoslavni debilcicu al aj do 4 razreda osnovne mzd I naucis nabrojati bar 5 religija.chily-rz je napisao/la: ↑19 jan 2026, 16:45Prevedi nam ti "merry Christmas" sa svim zubima u vilici pa nam objasni kako to nema veze sa određenom religijom, nije zar da je to neki univerzalni praznik?tuzlanskinacin je napisao/la: ↑19 jan 2026, 16:35Krezubi zenicani izgleda ne znaju citat engleski i vidjet da se nigdje ni jedna religija ne spominje.
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Da katoličanstvo i pravoslavlje potiču iz jedne kršćanske religije ali vec 1000 godina je prošlo od crkvenog raskola i razvili su potpuno drugačije običaje, pa tako da su to gotovo dva različita Božica iako znače isto slave se na različite datume bas zbog računanja vremena.chily-rz je napisao/la: ↑19 jan 2026, 17:10Možda bi ja mogao štošta i obnoviti iz osnovne ali koliko znam religija je "kršćanstvo", katolicizam i pravoslavlje su grane sa istog stabla ali nejse, svoj ti posao.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑19 jan 2026, 16:52Da ima veze sa religijom krezubi ali Sretan Božić nije navedeno koji katolički il pravoslavni debilcicu al aj do 4 razreda osnovne mzd I naucis nabrojati bar 5 religija.
Buraz, znaš i ti kao i ja na šta se odnosilo kad to dolazi od Zvezde, nemam ništa protiv tog kluba ali sve dok su pod ovim režimom teško je vjerovati u dobre namjere, ovo meni više baca na provokaciju, kome su slali? Rusima, Bjelorusima i Slobodi ?tuzlanskinacin je napisao/la: ↑19 jan 2026, 17:18Da katoličanstvo i pravoslavlje potiču iz jedne kršćanske religije ali vec 1000 godina je prošlo od crkvenog raskola i razvili su potpuno drugačije običaje, pa tako da su to gotovo dva različita Božica iako znače isto slave se na različite datume bas zbog računanja vremena.chily-rz je napisao/la: ↑19 jan 2026, 17:10Možda bi ja mogao štošta i obnoviti iz osnovne ali koliko znam religija je "kršćanstvo", katolicizam i pravoslavlje su grane sa istog stabla ali nejse, svoj ti posao.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑19 jan 2026, 16:52Da ima veze sa religijom krezubi ali Sretan Božić nije navedeno koji katolički il pravoslavni debilcicu al aj do 4 razreda osnovne mzd I naucis nabrojati bar 5 religija.
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Može da baca mozda I jest mozda I nije, ni ti ni ja ne znamo zasto su je poslali i da naravno imate pravo pretpostavljati i iznositi mišljenje al treba imati granicu u svemu jer dokaza nemate, nije niko od vas nije bio tu kad se slalo. Mozda smo dragi nekom od administracije tamo pa samo zakočio i nas a ne nista vise, obično se najveća buka pravi od najbezazlenijih stvari.chily-rz je napisao/la: ↑19 jan 2026, 17:26Buraz, znaš i ti kao i ja na šta se odnosilo kad to dolazi od Zvezde, nemam ništa protiv tog kluba ali sve dok su pod ovim režimom teško je vjerovati u dobre namjere, ovo meni više baca na provokaciju, kome su slali? Rusima, Bjelorusima i Slobodi ?tuzlanskinacin je napisao/la: ↑19 jan 2026, 17:18Da katoličanstvo i pravoslavlje potiču iz jedne kršćanske religije ali vec 1000 godina je prošlo od crkvenog raskola i razvili su potpuno drugačije običaje, pa tako da su to gotovo dva različita Božica iako znače isto slave se na različite datume bas zbog računanja vremena.![]()
- BatistutA19
- Kontakt:
Vi jos o cestitki ,dok raspravite Sloboda ce primit cestitku i za dan nesavisnosti BiH i Bajramsku 

Iskreno nikad nisam volio Zvezdu ,uvjek mi je Partizan drazi bio a pogotvo sad ih ne volim zbog rezima i Vucica ,Partizan mi je puno drazi.
Koliko ja znam a mozda i gresim da je Sloboda bliza bila Partizanu prije a cak Celik blize Zvezdi da su dolazili iz Zvezde u Celik npr Ivica Files a odlazili u Zvezdu Enes Besic,Milorad Ratkovic,Elvir Bolic
ali nama nema cestitke ipak 
mada je Celik imo odnose dobre i sa Hajdukom a manje sa Dinamom..
Isto tako Sarajevo je bilo blize Zvezdi a Zeljeznicar Partizanu
Iskreno nikad nisam volio Zvezdu ,uvjek mi je Partizan drazi bio a pogotvo sad ih ne volim zbog rezima i Vucica ,Partizan mi je puno drazi.
Koliko ja znam a mozda i gresim da je Sloboda bliza bila Partizanu prije a cak Celik blize Zvezdi da su dolazili iz Zvezde u Celik npr Ivica Files a odlazili u Zvezdu Enes Besic,Milorad Ratkovic,Elvir Bolic
Isto tako Sarajevo je bilo blize Zvezdi a Zeljeznicar Partizanu
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Partizan bas nije režimski ono samo se javno zahvaljuju za novac Vucicu narucito iz KK a ne manjka ni FK. Isti poklon drugačiji omot, da se kulturno izrazim a razumit ce me svi.
- BatistutA19
- Kontakt:
Yebo i Zvezdu Partizana ,u pravu si za KK Partizan ali mora i njima dat nesto koliko daje Zvezdi a na kraju ko ih yebe oboje ,drazi su mi Dinamo i Hajduk 300 puta.
Eto Domzale ugaseno eto ti investitor jos Slovenija i ode i mozes se yebat ,eto sto smo mi protiv nekih investitora da das nekom klub.
Eto Domzale ugaseno eto ti investitor jos Slovenija i ode i mozes se yebat ,eto sto smo mi protiv nekih investitora da das nekom klub.
Zadnja izmjena: BatistutA19, dana/u 19 jan 2026, 21:51, ukupno mijenjano 1 put.
-
BosnianRahatluk
- Kontakt:
Koga briga za CZ i Partizan., koga briga za njihove " cestitke" .
Nabijem ih sve na q...
Nabijem ih sve na q...
-
Marokanci58
- Kontakt:
Ispada samo Tuzla city koja je praktički i odustala od lige i neće bod do kraja osvojiti. Liga se vraća na 16 timova što je i logičan potez. Ostali svi mogu igrati sa minimalnim finansijama i juniorima jer se skoro sve zna. Ne vidim potrebnu ni da se pojačavaju Bratstvo, Igman i Budućnost koja najviše ulaže i dovodi a pitanje ispadanja riješeno. Za prvo mjesto Stupčanica i Travnik i niko više jer Čelik i TOŠK ne žele u Wwin ligu. Valja Zeničane i Tuzlake ovdje trpiti jos godinu i po pogotovo kad Sloboda iduće godine krene kao favorit za ulazak.
- prisonbreak
- Kontakt:
Ne otpisuj tako lahko prvog favoritaMarokanci58 je napisao/la: ↑20 jan 2026, 11:35Ispada samo Tuzla city koja je praktički i odustala od lige i neće bod do kraja osvojiti. Liga se vraća na 16 timova što je i logičan potez. Ostali svi mogu igrati sa minimalnim finansijama i juniorima jer se skoro sve zna. Ne vidim potrebnu ni da se pojačavaju Bratstvo, Igman i Budućnost koja najviše ulaže i dovodi a pitanje ispadanja riješeno. Za prvo mjesto Stupčanica i Travnik i niko više jer Čelik i TOŠK ne žele u Wwin ligu. Valja Zeničane i Tuzlake ovdje trpiti jos godinu i po pogotovo kad Sloboda iduće godine krene kao favorit za ulazak.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Jel marokanac zna sta ili lupa za 16 klubova?
- BatistutA19
- Kontakt:
Marokanac po cemu zakljucujes Stupcanica i Travnik a Celik ne ??To Celik se ne moze pojacat nadomjestit Kalesica a Telalovic nije bio prevaga na terenu.
Da li moze Travnik moze naci 4 miliona i Stupcanica lakse nego Celik i gdje ce Stupcanica igrat jer su prosle godine svjesno odustali od ulaska .
Ja bi ligu smanjio na 10 isto kao Wwin liga sistem ,digo bi level vise za licencu za infrastrukturu ,igraj sta mozes i cao ,ima 2 liga i zabranio kad udjes nema zamjenskog stadiona.
Da li moze Travnik moze naci 4 miliona i Stupcanica lakse nego Celik i gdje ce Stupcanica igrat jer su prosle godine svjesno odustali od ulaska .
Ja bi ligu smanjio na 10 isto kao Wwin liga sistem ,digo bi level vise za licencu za infrastrukturu ,igraj sta mozes i cao ,ima 2 liga i zabranio kad udjes nema zamjenskog stadiona.
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Ma lagani ste ulazite i ti naso ovu bas opsežne i stručnu analizu i predviđanje uzet za ozbiljno. Analiza se čovjeku temelji na nadi, a vi ste u najboljoj formi do sad i to jos od proljeća prosle sezone. Mene vise zanima ovo sto prica za 16 timova, jedino sam to ovdje od njega procitao, a posto znam neke ljude koji imaju info iz moje Slobode pa i mene nesto zapadne ne znam da mi ne bi rekli bas takvu info ako uopste i postoji.BatistutA19 je napisao/la: ↑20 jan 2026, 14:45Marokanac po cemu zakljucujes Stupcanica i Travnik a Celik ne ??To Celik se ne moze pojacat nadomjestit Kalesica a Telalovic nije bio prevaga na terenu.
- BatistutA19
- Kontakt:
Daleko od toga da bilo ko ulazi 100% ali vala ne mozes rec ni da neko ne ulazi kao Marokanac ,mada ima on dosta realnih stvari kad kaze .tuzlanskinacin je napisao/la: ↑20 jan 2026, 14:57Ma lagani ste ulazite i ti naso ovu bas opsežne i stručnu analizu i predviđanje uzet za ozbiljno. Analiza se čovjeku temelji na nadi, a vi ste u najboljoj formi do sad i to jos od proljeća prosle sezone. Mene vise zanima ovo sto prica za 16 timova, jedino sam to ovdje od njega procitao, a posto znam neke ljude koji imaju info iz moje Slobode pa i mene nesto zapadne ne znam da mi ne bi rekli bas takvu info ako uopste i postoji.BatistutA19 je napisao/la: ↑20 jan 2026, 14:45Marokanac po cemu zakljucujes Stupcanica i Travnik a Celik ne ??To Celik se ne moze pojacat nadomjestit Kalesica a Telalovic nije bio prevaga na terenu.
Za ligu ne znam nigdje nisam procito a sad da li se moze mjenjat u toku sezone mozda moze povecavat a skracivat ne moze .
Valjda dodju neke info iz Slobode ali ovde cim spomenes Slobodu eno ga mrzi ilj ljubomoran
-
Marokanci58
- Kontakt:
Kod mene kroz restoran prođe stotine fudbalera, sudija, delegata već više od deceniju. Znate svi sa TK gdje svi svraćaju. Tako da ako sam napisao iduće sezone liga 16 klubova, to smatrajte završenim, vidjećemo kada se izglasa ko je bio upravu. A forumašu iz Zenice da odgovorim vaš vezni red je sada slabiji od onog kojeg ste imali u trećem rangu. Ako ti treba crtati dalje onda...Ista situacija i u TOŠK-u. Nije ista drastičnija čak. Oni su raspustili 6 ključnih igrača. Sa juniorima do kraja, osiguran opstanak. Troškovi minimalni. Gradi se pomoćni teren.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.