AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Denno
Kontakt:

Re: AS Roma

Post Postao/la Denno » 18 jan 2026, 20:14

Bitna 3b i povratak na poziciju koja vodi u lp. Ndicka je daleko nas najbolji stoper, a djeluje kao da mu treba predah, valjda ga odmori Gasp protiv Svaba. Pobjede protiv Stuttgarta i Milana bi bile veliki mentalni boost za nastavak.
embrace the chaos

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 18 jan 2026, 20:16

Samo nek igraju svi na svojoj poziciji i bit ce to daleko bolje sto se vise puta vidjelo.

Pobjegli smo Juvetu na tri boda a tu smo odmah uz Napoli.Da li je vrijeme da se napokon dobije neki derbi a iduce sedmice dolazi Milan.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Delvechio
Kontakt:

Post Postao/la Delvechio » 18 jan 2026, 20:30

Jako dobra predstava i 3 bitna boda... Šta ja znam šta se moze ocekivati protiv švaba ali ako se hoce top 8 mora se uzeti.... Sad imamo dovoljno širine... Vaz mi nekako pre tvrdo djeluje s primanjem i to se mora brusiti sezonu da bi bio top napadač...

Ajmo maznut prvi derby i pobjeci im, Juve ima baš zeznut raspored i to treba iskoristiti.....
Ieri,oggi,domani.
Sempre con te! 🔴🟡

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 18 jan 2026, 23:12

Ja baš i ne kontam transfer ovog Vaza, daš 22mil za potencijal koji je klupa u marseju. Za dvije sezone dao 4 gola.

Još pogotovo ti ocajnicki fali napadac, pa komotno se mogao uvesti onaj mali Arena i ostaviti novac.

Danas udje onaj grk i igra desno, wesly osta lijevo
nema potpisa

Delvechio
Kontakt:

Post Postao/la Delvechio » 19 jan 2026, 20:07

Hermosa nema mjesec i pol, što se tiče Čelika uprava bi malo mu povečala platu a on želi duplo... Sad dobija 2 milke a želi 3 ipo do 4... Toliko nece dobiti tako da vjv odlazi kao slobodan igrac, Juventus i neki englezi bi mu dali toliko... Sad ne znam što bi mislio, neka ga produže pa onda prodaju, toliko smo ga cekali a kad je poceo igrat ode za đ :crazy:
Ieri,oggi,domani.
Sempre con te! 🔴🟡

Cassano2024
Kontakt:

Post Postao/la Cassano2024 » 19 jan 2026, 21:33

Strašno ružna utakmica.. Malen na trenutke pokazao da će biti koristan. I meni je žao što će sad mali Arena opet u drugi plan. Čemu toliki novac za Vaza kad imamo njega već. Dybala se podiže. Predviđam povredu u sljedeće dvije utakmice. Derbi ne dobijamo 100%, da je bar X izvući. Sa Stuttgartom je sve otvoreno. To je potpuno drugi tip utakmica.
Commando Ultrà Curva Sud

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 20 jan 2026, 09:05

Mozda ne bude vise gostovanja za nase navijace ove sezone u Italiji. Neko sranje sa Fiorentininim navijacima je bilo na autoputu a1. Odlicno, a svako gostovanje ekipa je imala dobru podrsku i rasprodat ospiti.

https://romapress.net/roma-fans-to-be-b ... tina-fans/
embrace the chaos

Perotti
Kontakt:

Post Postao/la Perotti » 20 jan 2026, 09:19

Denno je napisao/la:
20 jan 2026, 09:05
Mozda ne bude vise gostovanja za nase navijace ove sezone u Italiji. Neko sranje sa Fiorentininim navijacima je bilo na autoputu a1. Odlicno, a svako gostovanje ekipa je imala dobru podrsku i rasprodat ospiti.

https://romapress.net/roma-fans-to-be-b ... tina-fans/
Jeste, naši sačekali njihove i onda belaj nastao. Nadam se da neće dobiti zabranu jer svi znamo koliko nam navijači znače, i u kakvoj brojci vazda dolaze.

Sad će jako bitne utakmice i nadamo se nekom pozitivnom nizu

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 20 jan 2026, 14:06

Ode Bailey natrag.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 20 jan 2026, 20:03

Nek ide vala nista nije uradio.

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 20 jan 2026, 20:16

Perotti je napisao/la:
20 jan 2026, 09:19
Jeste, naši sačekali njihove i onda belaj nastao. Nadam se da neće dobiti zabranu jer svi znamo koliko nam navijači znače, i u kakvoj brojci vazda dolaze.

Ipak zabrana. Ne znam koliko ozbiljno sranje je bilo, ali kazna djeluje kao prestroga. Skoro cijela polusezona bez podrske vani.
embrace the chaos

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 20 jan 2026, 20:19

Denno je napisao/la:
20 jan 2026, 20:16
Perotti je napisao/la:
20 jan 2026, 09:19

Ipak zabrana. Ne znam koliko ozbiljno sranje je bilo, ali kazna djeluje kao prestroga. Skoro cijela polusezona bez podrske vani.
E je li moguce.Pa ne smijes vise ni sacekusu napraviti :mrgreen:

Ovo je vala bas lose za klub.

Delvechio
Kontakt:

Post Postao/la Delvechio » 20 jan 2026, 22:26

A jbg naši su uvijek bili divlji navijaci pa se nakupilo kazni, šteta što igramo gostovanja bez navijaca...
Opet gazde imale sastanak s Massarom i Gaspom..
Fortini se ganja, Tell iz Totenhama meta i Dragusin.. Kad bi se dovela ta trojica to bi bilo fino, Grk se bude vratio također kao i Baeily za kojeg nemam komentara na njegove predstave u polusezoni....
Ieri,oggi,domani.
Sempre con te! 🔴🟡

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 21 jan 2026, 11:02

Kazna prestroga, ali i seljačko ponašanje navijača. Ovo će sigurno biti otežavajuća okolnost, ali u drugu ruku možda i motiv više.

Razmišljam baš nešto danas, izgleda da ćemo ovaj prelazni rok proći bez paničnih posudbi veznih igrača, teško se i sjetiti Oliveire
(koji je bio čak i jako dobar tu sezonu), onda Camara, pa i Gourna-Douath, za kojeg mi je žao što nije ostao, stvarno je djelovao kao potencijal, a evo sada poslan na posudbu u fenjeraše francuske lige.

Otišao Bailey i ostat će uz Renata Sanchesa vjerovatno jedan od lošijih transfera zadnjih godina i žao mi je što je ispalo tako, kada je ono tek ušao protiv Intera djelovao je tako energično, ali povrede su ipak uradile svoje. Navodno Fulham hoće Fergusona, to mi baš nema smisla naročito uz ovu povredu Ukrajinca, tako da će Evan vjerovatno odraditi do kraja ovu sezonu i nazad u Englesku, otkupa sumnjam da će biti, jedino ako poludi. Hermoso se povrijedio i navodno se već gleda u pravcu Dragusina, iskreno ne znam koliko je to pametno.

I ono o čemu se priča najviše je dolazak krilnog igrača. Mnogo je imena u opticaju, definitivno najbolja su Tel i Tzolis. Mathys je sila od igrača, ali i Romano je već prenio da su šanse da dođe u Romu minimalne, dok mi Tzolis prosto djeluje preskupo za nas u ovom trenutku, iako čovjek već dvije godine ima vrhunsku statistiku u Belgiji. Godts se također spominje, odličan dribler! I na kraju, najjeftinije i vjerovatno naše pojačanje - Leo Sauer.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 21 jan 2026, 11:21

Baldanzi i ElShaa ako bi otisli otvorilo bi se prostora, Dovbyk je isto zajebao stvar. Ako nista iskopati lb do kraja da moze Wesley igrati desno, Tsimikas je los a Angelino niko ne zna sta se s njim desava, mozda je kivan sto smo mu pokvarili transfer u Arabiju i lovu.
embrace the chaos

Cassano2024
Kontakt:

Post Postao/la Cassano2024 » 22 jan 2026, 07:49

Ovo sa navijačima za mene je neprihvatljivo. 20+ godina sam navijač nikada mi nije palo na pamet da nekoga povrijedim, nešto oštetim, neki problem da napravim. Samo da navijam i promovišem moj klub. Ali eto. Taj svijet nikada neću shvatiti. Razumio bih na neku foru ukrasti zastavu ili išarati nešto, ali nasilje nikako.

Baileyu hvala ni na čemu.

Ne znam šta će nam sada i Tel. A posebno Dragusin. Mancini, Ndicka, Hermoso, Ghilardi, Ziolkowski, i plus Celik koji to može odigrati. I sad treba platiti Dragusina koji će uzeti mjesto ovoj dvojici talentovanih klinaca.

U finalu AFCON sam gledao Salah-Edinea, momak je odlično odigrao svojih pola sata
Commando Ultrà Curva Sud

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 22 jan 2026, 09:38

Svašta...

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

Cassano2024
Kontakt:

Post Postao/la Cassano2024 » 22 jan 2026, 12:19

Bivši fudbaler. Maneken.

Sreća je da Baldanzija više neću gledati.
Commando Ultrà Curva Sud

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 22 jan 2026, 14:22

hajrovali smo ovo krila u zamjenu za Baldanzija.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

Cassano2024
Kontakt:

Post Postao/la Cassano2024 » 22 jan 2026, 14:50

Još jedan talenat :D. A MIlan dovede Rabiota, Modrića, Napoli De Brynea.

Izgleda da Pelegrini počinje večeras. Mora mi nešto pokvariti ugođaj. :roll:
Commando Ultrà Curva Sud

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.