https://bild.ba/jedna-tuzna-prica-o-pro ... e_vignette
Evo jedna sumblimacija. 5 minuta i sve će ti bit jasno.
Bankrot, gašenje, kraj, ende, eto.
Hrvati se okrenuli jednom klubu. Pametni.
https://bild.ba/jedna-tuzna-prica-o-pro ... e_vignette
A dobro jos ove druge dvije zdenke kad se zavrsi te eventualno krov i za jedno 5 godina izgledat ce vam stadion ko iz knjige primjer stadiona . Samo jedino sto bi se trebalo jest da to nije do kluba to je do grada i mjesne zajednice . Ako hocete reprezentativni fudbal treba se napraviti normalan put do gostujuce trbine . Trenutno te policija provede nekud izmedju nakih razrusenih postrojenja nakim putem opkruzis sve nekud okolo . Haj mi iz nase lige nije problem gdje se sve ide ali ja prvi da odem na reprezentativno gostovanje i da vidim da onim putem moram prolaziti iznevjerovo bi .
Jbg. Ne znam šta da kažem. Žao mi je nekako,ipak su oni institucija neka ove lige.Po meni,uz njih onda ispada Rudar ili Doboj. Gledam sad raspored,prva tri kola Sloga igra sa Zrinjskim,Sarajevom i Borcem. Rudar ako izdrži finansijski,mogao bi prestići Slogu u prva tri kola. Igramo kući sa Širokim i Radnikomjurisicduska je napisao/la: ↑20 jan 2026, 22:03https://bild.ba/jedna-tuzna-prica-o-pro ... e_vignette
I treba da se ugase.. zasluženojurisicduska je napisao/la: ↑20 jan 2026, 22:03https://bild.ba/jedna-tuzna-prica-o-pro ... e_vignette
A meni nikad jasno znaju svi za pricu da mogu igrati samo igraci Katolicke Vjeroispovjesti za Siroki . Ali mene je vjecito bunilo kako je igrao za njih Goran Zakaric.
Ma to nakon sudjenja najgluplja prica u BiH ligi i da se ugase odmah svejedno mi
Dijete ti i ne treba igrati za Široki...čak i da može..bolje da se oprosti od fudbala..isto i za Zrinjski vrijedi. Ne zna se koji su gori..NoDi80 je napisao/la: ↑20 jan 2026, 22:28Ma to je najgluplja prica u BiH ligi i nek se ugase odmah sto se mene tice svejedno mi
Kako mogu imati empatije prema klubu za koje moje dijete ne moze igrati
Imaju poztivinih stvari od nekih igraca, kampa i tako to pohvalim uvijek kod svakog..
Imas Srba katolika, a moguce je da je Zakaric iz mix braka
Ne mislim bukvalno nego hipoteticki
Nas Bosnje ubi pohlepa, a vas Hrvate nacionalizamprimussucks je napisao/la: ↑20 jan 2026, 22:32Dobro i vi kakite.Vasi klubovi bili u istim cipelama kao ŠB.Teorije zavjera sa Čovićem i guranjem Zrinjskog kao razlog problema u drugim nogometnim sredinama je smiješno.Celik,Sarajevo ,Sloboda i Zeljo skoro propali ,gdje nece ŠB.Ima li okriviti nekoga u svojoj avliji?Svakom klubu u premijer ligi su pare od Europe najbitnije.Imas opciju dovesti skuplje starije igrace da ti to osiguraju ili Ici na pomladjivanje ekipe gdje ce trpiti rezultat a ti ces pokušati preživiti od prodaje.Svima je tesko preuzeti rizik sa ovom drugom opcijom i desava se ovo sta se desava.Bolju politiku ima Gošk nego pola klubova u PL.Zamisli da si kao zeljo koji u svojoj ekipi ima jednog igrača u izlogu i on ti se ozljedi .Ostali su pod amaterskim ugovorima.Cirkus
A nije ti palo na pamet da je bas do pohlepe i nestručnosti.Kao i svuda..Nacionalizam nema nikakve veze sa ovim .NoDi80 je napisao/la: ↑20 jan 2026, 22:40Nas Bosnje ubi pohlepa, a vas Hrvate nacionalizamprimussucks je napisao/la: ↑20 jan 2026, 22:32Dobro i vi kakite.Vasi klubovi bili u istim cipelama kao ŠB.Teorije zavjera sa Čovićem i guranjem Zrinjskog kao razlog problema u drugim nogometnim sredinama je smiješno.Celik,Sarajevo ,Sloboda i Zeljo skoro propali ,gdje nece ŠB.Ima li okriviti nekoga u svojoj avliji?Svakom klubu u premijer ligi su pare od Europe najbitnije.Imas opciju dovesti skuplje starije igrace da ti to osiguraju ili Ici na pomladjivanje ekipe gdje ce trpiti rezultat a ti ces pokušati preživiti od prodaje.Svima je tesko preuzeti rizik sa ovom drugom opcijom i desava se ovo sta se desava.Bolju politiku ima Gošk nego pola klubova u PL.Zamisli da si kao zeljo koji u svojoj ekipi ima jednog igrača u izlogu i on ti se ozljedi .Ostali su pod amaterskim ugovorima.Cirkus
Zeljo je bio u katatrofalnom stanju samo zbog pohlepe i niceg drugog
Siroki je tu gdje jeste zbog nacionalizma i sad kad bi krenuli (pokusali su) naprijed mnogi im ne daju
Oni su najnaivniji tu ispali prateci slijepo hdz tumor, a s druge strane klub u vlasnistvu te stranke dovodi Srba za kapitena i Bosnje da igraju
Sjecamo se davno Siroki je bio daleko ispred Zrinjskog
Vjerovatno bi i ostali da su bili mudriji
primussucks je napisao/la: ↑20 jan 2026, 22:52A nije ti palo na pamet da je bas do pohlepe i nestručnosti.Kao i svuda..Nacionalizam nema nikakve veze sa ovim .Bio je ispred jer je Zrinjski bio u istom problemu kao oni sada dok su oni imali jednog čovjeka sto se za sve pitao .Ako si mudar,bolje je uciti na tudjim greskama.NoDi80 je napisao/la: ↑20 jan 2026, 22:40Nas Bosnje ubi pohlepa, a vas Hrvate nacionalizamprimussucks je napisao/la: ↑20 jan 2026, 22:32Dobro i vi kakite.Vasi klubovi bili u istim cipelama kao ŠB.Teorije zavjera sa Čovićem i guranjem Zrinjskog kao razlog problema u drugim nogometnim sredinama je smiješno.Celik,Sarajevo ,Sloboda i Zeljo skoro propali ,gdje nece ŠB.Ima li okriviti nekoga u svojoj avliji?Svakom klubu u premijer ligi su pare od Europe najbitnije.Imas opciju dovesti skuplje starije igrace da ti to osiguraju ili Ici na pomladjivanje ekipe gdje ce trpiti rezultat a ti ces pokušati preživiti od prodaje.Svima je tesko preuzeti rizik sa ovom drugom opcijom i desava se ovo sta se desava.Bolju politiku ima Gošk nego pola klubova u PL.Zamisli da si kao zeljo koji u svojoj ekipi ima jednog igrača u izlogu i on ti se ozljedi .Ostali su pod amaterskim ugovorima.Cirkus
Zeljo je bio u katatrofalnom stanju samo zbog pohlepe i niceg drugog
Siroki je tu gdje jeste zbog nacionalizma i sad kad bi krenuli (pokusali su) naprijed mnogi im ne daju
Oni su najnaivniji tu ispali prateci slijepo hdz tumor, a s druge strane klub u vlasnistvu te stranke dovodi Srba za kapitena i Bosnje da igraju
Sjecamo se davno Siroki je bio daleko ispred Zrinjskog
Vjerovatno bi i ostali da su bili mudriji
Trenutno korisnika/ca: Balorda, nedimmmm1337, rishovski, Zigazaga i 30 gostiju.