Liverpool FC
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Mozda ce dva iduca poraza biti dovoljna
U gostima protiv napaljenih francuza ide poraz a Bournemouth im moze uvaljati 2-3 gola bez problema.
U gostima protiv napaljenih francuza ide poraz a Bournemouth im moze uvaljati 2-3 gola bez problema.
Klopp sa Williamsom i Philipsom došao do trećeg mjesta, osvojio Carabao u finalu sa dječurlijom i nikad nije nijednog igrača prozivao javno kako nije dovoljno dobar.
Slot ne može da se sastavi cijelu sezonu, ali će zato javno prozivati igrače koji mu uopšte ne igraju.
Slot ne može da se sastavi cijelu sezonu, ali će zato javno prozivati igrače koji mu uopšte ne igraju.
Ma jbs vise i Slota veca je briga buducnost tima i nedostatak igraca na nekoliko pozicija. Toliko se potrosilo ljetos a falit ce nam pojacanja na stoperu, zadnjem veznom, krilima
trebat ce bar jos 2 ljeta da se opet sklopi tim konkurentan za borbu na vise frontova.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Gledam tamo na klixu neki lik postavi rezultate nakon ispadanja od Parisa, ne racunajuci odron igru u te dvije tekme mislim se pa mi smo godinu dana u losoj formi. Otkad je pala Salahova forma i prestao isporucivati kao vanzemaljac i rezultati su postali uzasni za nekog ko cilja sam vrh tabele.
Ovu ekipu treba graditi na nacin da se pređe u formaciju sa tri igraca u odbrani. Tako ne bi smo morali trositi pare na nova krila, a sav fokus bi prebacili na odbranu gdje je i potebno najvise pojacanja.
Neko je vec pisano da je i ovaj zadnji rok rađen na nacin da se pređe sa tri u odbrani. Eh sad da li su to radili sa namjerom ili je slucajno tako ispalo
Neko je vec pisano da je i ovaj zadnji rok rađen na nacin da se pređe sa tri u odbrani. Eh sad da li su to radili sa namjerom ili je slucajno tako ispalo
Srce, čast i ponos!
Brt znas da je gusto kad su i oni tamo poceli da se prepirunerkolfc je napisao/la: ↑19 jan 2026, 13:55Gledam tamo na klixu neki lik postavi rezultate nakon ispadanja od Parisa, ne racunajuci odron igru u te dvije tekme mislim se pa mi smo godinu dana u losoj formi. Otkad je pala Salahova forma i prestao isporucivati kao vanzemaljac i rezultati su postali uzasni za nekog ko cilja sam vrh tabele.
Becka skola na aparatima
I found freedom. Losing all hope was freedom.
treba prodat salaha i ulozit novac u mlade perspektivne decke
Ne citam ih dugo ali vidim eno jedan kao već odustaje od pisanja na temi jer je kontraš ostalimaArvid je napisao/la: ↑19 jan 2026, 20:41Brt znas da je gusto kad su i oni tamo poceli da se prepirunerkolfc je napisao/la: ↑19 jan 2026, 13:55Gledam tamo na klixu neki lik postavi rezultate nakon ispadanja od Parisa, ne racunajuci odron igru u te dvije tekme mislim se pa mi smo godinu dana u losoj formi. Otkad je pala Salahova forma i prestao isporucivati kao vanzemaljac i rezultati su postali uzasni za nekog ko cilja sam vrh tabele.![]()
Becka skola na aparatima
Ja sam zahvalan.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
I’m happy, very happy. Merry Christmas.
- FieldsOfAnfieldRoad
- Kontakt:
Kako mislis to da uspije kad od ljeta imas van dijka i leonija kao jedine opcije? Gomez ce vjerovatno otici konacno..Venom je napisao/la: ↑19 jan 2026, 20:34Ovu ekipu treba graditi na nacin da se pređe u formaciju sa tri igraca u odbrani. Tako ne bi smo morali trositi pare na nova krila, a sav fokus bi prebacili na odbranu gdje je i potebno najvise pojacanja.
Arsenal ima 4 klasicna stopera, plus Califori i Timber koji su karijeru zapoceli kao stoperi.
Pa dovedes stopere, oni nam svakako trebaju bez obzira na formaciju, najmanje dva. A ako se pređe na tri nazad onda se pare ne moraju trositi na krila, jer na pozicijama lijeve i desne desetke mogu igrati Wirtz, Salah i SzoboTorres_9 je napisao/la: ↑20 jan 2026, 19:27Kako mislis to da uspije kad od ljeta imas van dijka i leonija kao jedine opcije? Gomez ce vjerovatno otici konacno..Venom je napisao/la: ↑19 jan 2026, 20:34Ovu ekipu treba graditi na nacin da se pređe u formaciju sa tri igraca u odbrani. Tako ne bi smo morali trositi pare na nova krila, a sav fokus bi prebacili na odbranu gdje je i potebno najvise pojacanja.
Arsenal ima 4 klasicna stopera, plus Califori i Timber koji su karijeru zapoceli kao stoperi.
Srce, čast i ponos!
Igraju do iduce godine..
Szobi, Alexisu, Ryanu ugovor istice iduce ljeto.
Pa sta radi exelas
Gakpo zaradjuje 250k sedmicno, vise od Wirtza. Zasto sam ovo morao vidjeti
Duplo vise nego Szobo
jbt bg
Szobi, Alexisu, Ryanu ugovor istice iduce ljeto.
Pa sta radi exelas
Gakpo zaradjuje 250k sedmicno, vise od Wirtza. Zasto sam ovo morao vidjeti
Duplo vise nego Szobo
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Jos uvijek sebi ne mogu doci kako smo propustili Guehija, ne mogu da vjerujem da cemo u nastavak sezone ovako uci. Nema sanse da bez pravog krila i novog stopera ostvarimo dobar ucinak.
Nema sanse da Gakpo ima vise od 150k sedmicno
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Bgm ima, capology je najprecizniji u tome:
https://www.capology.com/club/liverpool/salaries/
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.