RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

NeToBoLa
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la NeToBoLa » 28 apr 2011, 00:45

Aha, mislim da više ne postoji. Zainteresovanost je jednaka nuli.
Who dares, wins !

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 28 apr 2011, 00:52

NeToBoLa je napisao/la:Aha, mislim da više ne postoji. Zainteresovanost je jednaka nuli.
Šteta, ali eto nema se para, znam.

Nego hoću sebi da čestitam 300 post, aferim, dabogda ih još ovoliko bilo, odigrao sam više tekmi nego dada matijević ha, ha.....šala mala..

SRETO
Kontakt:

Post Postao/la SRETO » 28 apr 2011, 12:26

Okic i Demic Celik (Ibrakovic)Zolj i Durakovic Zeljo(Cviko),Kazazic Olimpik(Feja), Tanovic direktor(Niksic) Rovcanin i Gancev Velez(Tanovic) Jazvin Srbija? (Jazvin) Habibovic Velez(Niksic) Jahovic Velez (D Stojnic)
TANOVIC JE LOPOVCINA!!!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 28 apr 2011, 12:29

SRETO je napisao/la:Okic i Demic Celik (Ibrakovic)Zolj i Durakovic Zeljo(Cviko),Kazazic Olimpik(Feja), Tanovic direktor(Niksic) Rovcanin i Gancev Velez(Tanovic) Jazvin Srbija? (Jazvin) Habibovic Velez(Niksic) Jahovic Velez (D Stojnic)
Potencijalni transferi?

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 28 apr 2011, 13:34

Aleme druze, da nisi mozda imao nadimak "ero" na 'rodjeni' forumu ?
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 28 apr 2011, 13:39

Titova-Juga je napisao/la:Aleme druze, da nisi mozda imao nadimak "ero" na 'rodjeni' forumu ?
Nisam i nema me tamo, koliko se ja sjećam, a što me pitaš?

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 28 apr 2011, 14:11

SRETO je napisao/la:Okic i Demic Celik (Ibrakovic)Zolj i Durakovic Zeljo(Cviko),Kazazic Olimpik(Feja), Tanovic direktor(Niksic) Rovcanin i Gancev Velez(Tanovic) Jazvin Srbija? (Jazvin) Habibovic Velez(Niksic) Jahovic Velez (D Stojnic)
Šta hoćeš da kažeš ?
Who dares, wins !

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 28 apr 2011, 15:38

I ja ne kontam sta zelis da kazes sa ovim sto si napisao i ako moze da nam pojasnis.
Ono sto je sigurno a to je da uprava Veleza treba da sto prije pocne pircat sa igracima koje trener Odovic odabere da mu trebaju u iducoj polusezoni ali isto tako bi trebalo da se javno kazu imena tih igraca

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 28 apr 2011, 15:46

NeToBoLa je napisao/la:
Šta hoćeš da kažeš ?
Ja mislim da hoće ovo da kaže: Okić i Demić od naredne sezone u čelik (jer valjda tako traži ibraković), Zolj i Duraković odoše u Želju (Rusmir Cviko to sređuje), Kazazić ode negdje vani, Tanović najvjerovatnije direktor kluba, Rovčanin i gančev ostaju u mostaru, Jazvin navodno u srbiju, Neki habibović dolazi u klub, a Adis Jahović se vraća u Velež? Sreto, je li ovako ili?

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 28 apr 2011, 15:52

mislim da želi reći da uz okića, ibraković če nam oteti i rikija
a da če duraković sa naše klupe direkt u željinu prvu ekipu. :D

a naravno i ostali nas napuštaju. :mrgreen:

pa ni u doba največeg brodoloma kluba,
nismo se tek tako olako rasipali sa igračima.

ne treba sretu uzimati zaozbiljno, sve ostalo je oke. :D
ROĐENI BRATO

(VEDRAN PULJIC 1985-2009)

Ipswich Town F.C.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 28 apr 2011, 16:00

nem73 je napisao/la:mislim da želi reći da uz okića, ibraković če nam oteti i rikija
a da če duraković sa naše klupe direkt u željinu prvu ekipu. :D

a naravno i ostali nas napuštaju. :mrgreen:

pa ni u doba največeg brodoloma kluba,
nismo se tek tako olako rasipali sa igračima.

ne treba sretu uzimati zaozbiljno, sve ostalo je oke. :D
Da budem iskren ne vjerujem da će ijedan igrač napustiti klub, a ko je ovaj habibović?

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 28 apr 2011, 16:05

Nikada se nije znalo u Aprilu u Maju ko ce doci/otic iz Veleza u Avgustu - pa se tako nezna ni sad.

Molim vas prestanite s rekla kazala kad nemate informacija ocigledno ama bas nikakvih.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 28 apr 2011, 16:22

Ne bi ja rekao da nece niko otic jer ako iko vrijedi a ne ponude mu se uslove koje ce zadovoljit neke igrace onda je logicno da ce otic taj igrac a imamo par igraca koje bi trebali zadrzat po svaku cijenu.
Npr.Kazazic-momak je otkrice sezone i sigurno su njegove igre ostale zapazene i kad se sjetim da su neki igrali sa strane a nase domace dijete sjedilo na klupi a onakav igrac onda mi je smijesno i zalosno sta se radilo u Velezu.
I nije samo Kazazic taj nego ima i Demic koji je sjedio isto na klupi a sad igra,Zolj se ukljucuje vrlo cesto u ekipu i pocinje utakmice i ima tu jos par momaka ali mi nije jasno sta je SRETO mislio kad je ono napisao onako?
Je li se ti klubovi zanimaju za te nase igrace i ako jesu odakle mu ta informacija??
Sigurno je da ima par igraca koji vrijede i koji ce sigurno biti trazeni ali opet ponavljam,na nasoj upravi na celu sa Niksicem ima veliki zadatak a to je da sacuva par igraca i da budemo medju 6-7 ekipa.
Koji tim ne bi volio da ima Okica,Ivetica,Kazazica,Demica,Kodru i jos par igraca???
Imamo neku osnovu ekipe samo to treba uprava da poslozi a sto se tice funkcije direktora,ne bi mi bilo mrsko da dodje Tana na to mijesto nego cak i drago jer je covijek iz sporta i citav zivot je u Velezu

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 28 apr 2011, 16:23

cunami je napisao/la:Ne bi ja rekao da nece niko otic jer ako iko vrijedi a ne ponude mu se uslove koje ce zadovoljit neke igrace onda je logicno da ce otic taj igrac a imamo par igraca koje bi trebali zadrzat po svaku cijenu.
Npr.Kazazic-momak je otkrice sezone i sigurno su njegove igre ostale zapazene i kad se sjetim da su neki igrali sa strane a nase domace dijete sjedilo na klupi a onakav igrac onda mi je smijesno i zalosno sta se radilo u Velezu.
I nije samo Kazazic taj nego ima i Demic koji je sjedio isto na klupi a sad igra,Zolj se ukljucuje vrlo cesto u ekipu i pocinje utakmice i ima tu jos par momaka ali mi nije jasno sta je SRETO mislio kad je ono napisao onako?
Je li se ti klubovi zanimaju za te nase igrace i ako jesu odakle mu ta informacija??
Sigurno je da ima par igraca koji vrijede i koji ce sigurno biti trazeni ali opet ponavljam,na nasoj upravi na celu sa Niksicem ima veliki zadatak a to je da sacuva par igraca i da budemo medju 6-7 ekipa.
Koji tim ne bi volio da ima Okica,Ivetica,Kazazica,Demica,Kodru i jos par igraca???
Imamo neku osnovu ekipe samo to treba uprava da poslozi a sto se tice funkcije direktora,ne bi mi bilo mrsko da dodje Tana na to mijesto nego cak i drago jer je covijek iz sporta i citav zivot je u Velezu
Izgleda Kazazic u Zelju :D
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 28 apr 2011, 16:25

A informacija u nekoliko minuta,hahahah...
Kazazic cas u Zelji,cas u Olimpiku
Samo se nadam da ce uprava radit kako treba a to ko se razumije u fudbal zna sta znaci.
Koliko je provjereno za Kazazica da ide u Zelju???

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 28 apr 2011, 16:29

Ma kakve su sad ovo dezinformacije, sta vam je, jao ljudi sto padate na paljevine :roll: :lol:

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 28 apr 2011, 16:29

Još je rano za špekulacije, ne znam što ste se naložili.
Who dares, wins !

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 28 apr 2011, 17:02

jašta, nije sezona ni okončala + mi se ne raspadamo ... :D
a rasipaju nam igrački kadar hhehe
al dobro je doveli su nam par novih i ostavili par igrača iz trenutnog kadra. :mrgreen:

Rođeni Brato!
ROĐENI BRATO

(VEDRAN PULJIC 1985-2009)

Ipswich Town F.C.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 28 apr 2011, 17:07

Ništa se neće konkretno znati do 29. maja kada se završava tekuća sezona, valjda bi od tada trebalo se nešto znati...

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 28 apr 2011, 17:14

Pardon, mislio sam reći do tada, brzo kucam pa pogriješim...

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []