Joooojj bruda moj - nismo odavno poslali zvanicnu ponudu

Ne znam sto slavis, to automatski znaci manje minuta za "malog Dragovica (17)" i Aldijana Koronu.
Aj sad posalji sliku iste te ponude koje ste poslali u savez da kupite titulu, iako je ponuda bila prihvacena, istu na kraju niste osvojilisvrakino1921 je napisao/la: ↑21 jan 2026, 14:23Joooojj bruda moj - nismo odavno poslali zvanicnu ponudu
![]()
svrakino1921 je napisao/la: ↑21 jan 2026, 14:23Joooojj bruda moj - nismo odavno poslali zvanicnu ponudu
![]()
Ne znaci nista oni ce dobiti svoje prilike svakako i da Dzeko igra
Čuj slave, hajde ne lupaj, ne piši samo da bi nešto napisaoVibeTribeX je napisao/la: ↑21 jan 2026, 13:56sve neke bombe od transfera
pitari "slave" ovog sto ima 2 nastupa i ukupno 61 min u 2025/2026 sezoni, u klubu koji je ubjedljivo zadnji u "prejakoj" Danskoj Superligi
mi opet od ovog sto je dosao iz TSV Hartberg (morao google da nadjem klub) ocekujemo cuda
Ovdje ste se realno povalilisvrakino1921 je napisao/la: ↑21 jan 2026, 14:23Joooojj bruda moj - nismo odavno poslali zvanicnu ponudu
![]()
U igri je i 15-godišnji Dreca.
jesil fkt retardiran ilSarajevskigigant1921 je napisao/la: ↑21 jan 2026, 15:56LJAJIĆ za ****: Bolji smo od Zrinjskog i Borca, NAJBOLJA smo ekipa u BiH
0:0 protiv Zorye koja je 8 u ukrajinskom prvenstvu
Znate onu pjesmu: Džaba vam novci moji sinovci, džaba vam bilo dobre volje
Rano je za predikcije, ima ovdje još dosta posla.imekorisnicko je napisao/la: ↑21 jan 2026, 16:02Miriše na to da će Sarajevo biti baš opasno ovu drugu polusezonu. Vidi se da je trener već neko vrijeme tu i da zna šta hoće.
Kvalitet su svakako imali,ali su bili kriminalno posloženi i nekompatibilni.
Za ambicije koje jedino možete imati do kraja ove sezone,ne fali vam ništa.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 jan 2026, 16:06Rano je za predikcije, ima ovdje još dosta posla.imekorisnicko je napisao/la: ↑21 jan 2026, 16:02Miriše na to da će Sarajevo biti baš opasno ovu drugu polusezonu. Vidi se da je trener već neko vrijeme tu i da zna šta hoće.
Fali nam napadač, eventualno i lijevi bek, tek kad se to riješi bi ja bio optimista.
Meni baš djeluju dosta manje opasno bez Guliashvilijaimekorisnicko je napisao/la: ↑21 jan 2026, 16:02Miriše na to da će Sarajevo biti baš opasno ovu drugu polusezonu. Vidi se da je trener već neko vrijeme tu i da zna šta hoće.
Pa sigurno da jesu,takvog igrača je gotovo nemoguće nadoknaditi,ali su bolje posloženi.Arma00 je napisao/la: ↑21 jan 2026, 16:08Meni baš djeluju dosta manje opasno bez Guliashvilijaimekorisnicko je napisao/la: ↑21 jan 2026, 16:02Miriše na to da će Sarajevo biti baš opasno ovu drugu polusezonu. Vidi se da je trener već neko vrijeme tu i da zna šta hoće.
Slažem se, ali zamisli ovu ekipu sa kvalitetnim napadačem, Bevisom i nekim lijevim bekom, ogromna razlika.imekorisnicko je napisao/la: ↑21 jan 2026, 16:08Za ambicije koje jedino možete imati do kraja ove sezone,ne fali vam ništa.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 jan 2026, 16:06Rano je za predikcije, ima ovdje još dosta posla.imekorisnicko je napisao/la: ↑21 jan 2026, 16:02Miriše na to da će Sarajevo biti baš opasno ovu drugu polusezonu. Vidi se da je trener već neko vrijeme tu i da zna šta hoće.
Fali nam napadač, eventualno i lijevi bek, tek kad se to riješi bi ja bio optimista.
Napadača možete dovesti i na ljeto,a možda probudite nekog od ove dvojice koji su već tu.