Sa srecom, gore od Fiorentine ne moze biti sigurno.
Edin Džeko
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Al bi bio cirkus da ode tamo i ponovo grije klupu
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- BenjooJutub
- Kontakt:
Da, sigurno. Baš će se oprostiti ako izbore plasman u Bundesligu. Niđe veze ti je logikagazijabih je napisao/la: ↑21 jan 2026, 11:04Edin s ovim klubom zaključuje svoju igračku karijeru i naredne sezone se uvodi u stručni štab. Plan je da unese neku stabilnost i smirenost među igrače kako bi se vratili u Bundesligu. Nije plan da on sada nešto igra i trči po 90min, već da održava formu za reprezentativne utakmice. Jedino što još može produžiti ovu sezonu je plasman na Svjetsko prvenstvo i opraštanje nakon zadnje utakmice. S ovom sezonom Edin će okačiti kopačke o klin i završiti karijeru kao najveća igračina BiH svih vremena. Ova godina je kada legenda odlazi u legende. Bila je varijanta da ode u Genou i sa De Rossijem krene u istu tu priču, ali Miron je dokazani potencijal i naš čovjek.
Fiorentina 17., Schalke 1. Razlika nebo i zemlja što se tiče atmosfere, motivacije i samopouzdanja (neovisno što je jedan klub u 1. a drugi u 2. natjecanju). To mnogo znači za napadača, naročito kalibra Edina koji većinom čeka lopte, a rjeđe si sam napravi priliku. Neće biti ni slično. Plus nije za porediti igrati protiv dobrane u Italiji i odbrane u Njemačkoj. Biće to dobro, ne sumnjam.
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Fiorentina u kurcu do prije 3 4 kola nisu znali gdje udaraju, a i sad se jos traze. Levati samo taki.
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Fiorentina se dozvala, nebo i zemlja je sad u odnosu na početak sezone.
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Dazvali su se kad se malo odmaknu iz govana krenuli su ka tome, ali fali tu jos malo jos su oni u grčevitoj borbi jos jedna kriza rezultata i njih nema, a da ne govorim koliko su daleko od prošle sezone.
Pa sto ste svi uvjereni da ne moze odigrati jos jednu sezonu nakon ove, pa potpisao je ugovor na godinu i po dana, sto znaci da ce igrati minimalno do 41, tako da dzaba polemisete jel zavrsava karijeru nakon ove sezone.
Veselim se dzekinim utakmicama u Schalkeu, ali isto tako neće on imati mnogo prostora za kikseve. Schalke se bori za prvo mjesto i biće duga polusezona. Ne mogu oni sebi priuštiti napadača koji barem jedan gol ne zabije u dvije utakmice. Nije uopće isključeno da će ulaziti po zadnjih 30 minuta ili nešto tako.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Miron je moderan trener, nadam se da će ga u Schalkeu prilagoditi da igra ovo što Kane igra u Bayernu, centarfor nema sumnje ali sa zadacima u sredini terena, ko je gledao ovu utakmicu protiv Dortmunda sve mu je jasno.
- Centre forward
- Kontakt:
Šteta što za Violetu nije zabio nijedan ligaški gol.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- Shategabri
- Kontakt:
Nije mogao ni zabiti, najviše je igrao protiv Lećea 59 minuta, a često je bilo uđe 2-3 minute pred kraj.
Ekipa je bila teški raspad pod Piolijem.
Ekipa je bila teški raspad pod Piolijem.
Koševo Zapad
-
napapijri1987
- Kontakt:
Ma ne dovode oni njega jer im treba neko ko ce isporuciti 20+ golova za polusezonu. Jednostavno u ovoj ekipi Schalke nemas puno igraca koji su osvajali titule,koji znaju igrati pod pritiskom. Dovode ga da malo smire ovu ekipu,da svojim iskustvom donese mirnocu u ekipu.Zglavkar je napisao/la: ↑21 jan 2026, 11:04Meni je ovo baš kul potez, igra za ćeif umjesto da iscijedi sezonu u Saudijskoj Arabiji ili da sjedi u Fiorentini. Ako je zabio 20+ golova prošle seone u Feneru, sigurno može biti koristan i cvajtašu. Jedino što ne znam koliko je baš Mironov fudbal kompatibilan s njim. Inače, 2007. je prešao u Wolfsburg, ako izbori Bundesligu sa Schalkeom i odradi još jednu sezonu tamo, mogli bi ga vidjeti na VW areni 20 godina poslije debija.![]()
Nevjerovatno kakav ja hype prouzrokovao. Svi u njemackoj pricaju o tome,milion nekih influencera prati njegov dolazak,novinari pisu o njemu. Edin je ime,posebno u njemackoj. Tako da ce Schalke dobiti puno sa njegovim potpisom.
Klubski Fan Shop ce da padne kada budu njegov dres stavili u prodaju.
- Goalgetter
- Kontakt:
Veceras stize u Gelsenkirchen, sutra medicinski pregled navodno.
Schalke je u prvih 18 utakmica zabio 22 golanapapijri1987 je napisao/la: ↑21 jan 2026, 15:25Ma ne dovode oni njega jer im treba neko ko ce isporuciti 20+ golova za polusezonu.Zglavkar je napisao/la: ↑21 jan 2026, 11:04Meni je ovo baš kul potez, igra za ćeif umjesto da iscijedi sezonu u Saudijskoj Arabiji ili da sjedi u Fiorentini. Ako je zabio 20+ golova prošle seone u Feneru, sigurno može biti koristan i cvajtašu. Jedino što ne znam koliko je baš Mironov fudbal kompatibilan s njim. Inače, 2007. je prešao u Wolfsburg, ako izbori Bundesligu sa Schalkeom i odradi još jednu sezonu tamo, mogli bi ga vidjeti na VW areni 20 godina poslije debija.![]()
Njima očajnički treba neko ko može dat go pa kako god
Nek igra do 45. ako hoće, šta je problem? Ne može uništiti karijeru niti ime, čovjeka će uvijek pamtiti iz vremena Wolfsburga, Rome, Cityja, dobrih dana u reprezentaciji, ostalo nije ni bitno
S tim da mu baraž ili SP 26 moraju biti zadnje utakmice u reprezentaciji
S tim da mu baraž ili SP 26 moraju biti zadnje utakmice u reprezentaciji
- Beduin
- Kontakt:
Gledam po netu odusevljeni navijaci/simpatizeri Schalkea, ali i njemackog fudbala. Kako i nece biti, ostavio je dubok trag tamo.
Hairli da bude i pomogne ekipi na povratku u BL.
Hairli da bude i pomogne ekipi na povratku u BL.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Sretno Džeksone!
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Idemo!
Bas se on moze kretati toliko
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Trenutno korisnika/ca: edvaE2, Google Adsense [Bot], nebeskasila i 16 gostiju.