Dobar odabir po meni, moze se on ovdje dozvati, nema nista gore za napadaca nego ne igrati skoro nikako kako je Edinu bilo u firenci
Valja sada gledati schalke cesce, bice lakse ako nista - telemach prenosi cvajtu
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ma ja, bolje doci igrati za minimalac u ligi gdje ti sudija kroji tabelu i odlucuje ko ce pobijediti.Avantii je napisao/la: ↑21 jan 2026, 16:47Šta znam, vodaju ga po tim nekim klubovima ko mečku na vašarima. Umjesto da dođe u Željezničar i podigne ligu u svakom pogledu. Pritom i zaokruži fudbalski put.
Nisam navijač Željezničara, više to iz nekog neutralnog ugla posmatram. Fudbalska romantika više ne postoji.
Vec je HERE WE GO.
Ne mislim samo na brojke na stadionu, vec generalno. Dzeko je ime, magnet i u ovim godinama za jedan klub poput Schalkea.ljevak je napisao/la: ↑21 jan 2026, 19:06nije doso u zelju pa da povecava gledanost.
Razumijem argument ali...coelho41 je napisao/la: ↑21 jan 2026, 15:52Schalke je u prvih 18 utakmica zabio 22 golanapapijri1987 je napisao/la: ↑21 jan 2026, 15:25Ma ne dovode oni njega jer im treba neko ko ce isporuciti 20+ golova za polusezonu.Zglavkar je napisao/la: ↑21 jan 2026, 11:04Meni je ovo baš kul potez, igra za ćeif umjesto da iscijedi sezonu u Saudijskoj Arabiji ili da sjedi u Fiorentini. Ako je zabio 20+ golova prošle seone u Feneru, sigurno može biti koristan i cvajtašu. Jedino što ne znam koliko je baš Mironov fudbal kompatibilan s njim. Inače, 2007. je prešao u Wolfsburg, ako izbori Bundesligu sa Schalkeom i odradi još jednu sezonu tamo, mogli bi ga vidjeti na VW areni 20 godina poslije debija.![]()
![]()
Njima očajnički treba neko ko može dat go pa kako god
Da je nasa liga kvalitetom za nokat blizu HNL, mozda bi i dosao sa Zeljom osvojiti titulu. Samo jedan je bio kloc i babo.Avantii je napisao/la: ↑21 jan 2026, 16:47Šta znam, vodaju ga po tim nekim klubovima ko mečku na vašarima. Umjesto da dođe u Željezničar i podigne ligu u svakom pogledu. Pritom i zaokruži fudbalski put.
Nisam navijač Željezničara, više to iz nekog neutralnog ugla posmatram. Fudbalska romantika više ne postoji.
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, hansbosna, napapijri1987, Proximic, Zra i 24 gosta.