U martu vjerovatno ce nastaviti, a bice gotovo do Europe
Bolje malo sporije, ali da bude sve tip top zakonski i sigurno
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
U martu vjerovatno ce nastaviti, a bice gotovo do Europe
Hvala
Razumijem sad kako je 1921 napisao
Dobro, šta je poenta ovakve objave? Šta ako ne bude, ako se nešto nepredviđeno desi? Izgubićeš kredibilitet, ako si ga ikada i imao, na svim ostalim PDF će da nam se ponovno izruguju, a jedva čekaju. I još nekakvi avioni, kamioni, slijetanja, polijetanja.
Ako se ne varam za oba datuma, pripremni radovi su krenuli 13.7., dok su zemljani radovi tj ovi koje su završili krenuli 18.10.
.Orvel je napisao/la: ↑04 jan 2026, 12:25Prvobitni rok je 26. Januar (200 dana).
Jug je zatvoren i izgradnja je pocela 11.7. nakon utakmice sa Koperom.
Ne mogu naci taj dio ali znam da su rekli da ce se rok pomjeriti 30 dana jer su morali prepravljati instalacije ili sta vec za reflektore (po meni ovo je totalno neozbiljno jer kako dajes rok izgradnje bez da imas kompletan projekat i dokumentaciju, nego se kod nas islo izgleda na slijepo busiti pa sta nadju ispod zemlje jer gle cuds dokumentacija za reflektore i ne postoji.)
Znaci prema svemu rok je 26.2.2026. I ne mogu ga opravdati nikakvim dodatnim kasnjenjem kao sto su vremenske neprilike jer se znalo da ako gradis na jesen i zimu, ocekujes i losije vremenske uvjete.
Ja sam davno rekao, kad politika gradi treba dobro paziti i na kvalitet i na duzinu radova. Ja imam osjecaj da i ako izborimo europu. Necemo je gledati sa novog juga. Ovi ce napraviti beton. A klub nakon toga treba sve to da opremi i dovede u stanje u kojem je bezbjedno za gledatelje.
Jesu li popili kafu prvo, ja te pogresno razumio konto potpisace u 19:21, a on tad trebo sletit
Muharem je top igrac, da nije imao udes prije par godina, bio bi sad vec mozda u ligu 5...ali o tom potom, nebi da pricam jel se radi o Muharemu ili ne
Ti si prvi stoper Mustafaaatiagofaria25 je napisao/la: ↑21 jan 2026, 19:40
Moj Krpa na treningu na prazan ne moze zabit…
A Šuki se tri minute prije bacio ko trut, al nema kod Krpe uštopat, trznut, stat… Samo krkanski![]()
1921 jasno nam je da jedini imas prvi info i da je 99% tacno ali nema potrebe za ovim. Zar nije ljepse kada to zvanicna objavi? Ovako se samo daje pogresna slika i kada i ako propadne onda ce biti…Sommersby je napisao/la: ↑21 jan 2026, 18:37Dobro, šta je poenta ovakve objave? Šta ako ne bude, ako se nešto nepredviđeno desi? Izgubićeš kredibilitet, ako si ga ikada i imao, na svim ostalim PDF će da nam se ponovno izruguju, a jedva čekaju. I još nekakvi avioni, kamioni, slijetanja, polijetanja.
Smiješno..
Trenutno korisnika/ca: bvsic, CentarsutNaClanak921, Hansestadt, mavi, ristagrad i 46 gostiju.