Al hajde sto rasprodaju, ali sto ne dovedu nikoga kao zamjenu.
OKK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: OKK Sloboda Tuzla
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Amirutah1988
- Kontakt:
TFT ima širinu,strane igrače,ne mogu da shvatim da Sloboda nije uspjela barem jednog igrača dovesti kao zamjenu.
Jedan Radnicki kao najgora ekipa lige ima 2-3 strana igraca ,a Sloboda nijednog i kako očekivati rezultate u ABA2 ligi na ovako teškom gostovanju
Jedan Radnicki kao najgora ekipa lige ima 2-3 strana igraca ,a Sloboda nijednog i kako očekivati rezultate u ABA2 ligi na ovako teškom gostovanju
Pa nisu ni za Mikovica doveli zamjenu. Momak razvalio u onih par utakmica i otisao u Rumuniju. Do neki dan nisam ni znao da je otisao, sve kontam povrijedjen.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Bolje da je ostao u Slobodi,imao bi bolju minutazu ,više prostora za dokazivanje,pa na ljeto da ode u neku jaču ligu.
Nije se ni on a ni Sloboda usrećila njegovim odlaskom
Gledam igrace na klupi sada, kriminalno. Ili nemaju ni minute dosad ili su djeca od 19 godinaAmirutah1988 je napisao/la: ↑21 jan 2026, 18:36Bolje da je ostao u Slobodi,imao bi bolju minutazu ,više prostora za dokazivanje,pa na ljeto da ode u neku jaču ligu.
Nije se ni on a ni Sloboda usrećila njegovim odlaskom
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Amirutah1988
- Kontakt:
A pogledaj statistiku Williamsa odkako je otisao u klub sa Kosova.DamirT je napisao/la: ↑21 jan 2026, 18:42Gledam igrace na klupi sada, kriminalno. Ili nemaju ni minute dosad ili su djeca od 19 godinaAmirutah1988 je napisao/la: ↑21 jan 2026, 18:36Bolje da je ostao u Slobodi,imao bi bolju minutazu ,više prostora za dokazivanje,pa na ljeto da ode u neku jaču ligu.
Nije se ni on a ni Sloboda usrećila njegovim odlaskom![]()
Kako su samo dopustili da ode tamo,hajde shvatio bih da je otisao neku zvucniju,bolju ligu,ali tamo......
Što se tiče utakmice nikome se ništa ne može vcrs zamjeriti,TFT ima dosta jači tim,ali ja sam od kako je otisao Williams pa barem za njega ocekivao zamjenu,iako Bosni realno treba minimum 2-3igraca jos
Ko li na ovoj ABA 2 pere novac? Nema 50 ljudi u Skopju. Potpuno neatraktivno takmičenje. Amaterski nivo košarke, ravan srednjoškolcima. Imaš tri napada da pobjedi, 6 sekundi do kraja i Zahiragic puca sa 10 metara
Zadnja izmjena: Power10, dana/u 21 jan 2026, 19:49, ukupno mijenjano 1 put.
Samo je Sloboda iz Tuzle
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Jao Bozeeeee pa kako onako trapavo odigrano 3 napada za pobjedu
Pa je li realno da su svaku neizvjesnu zavrsnicu popusili ove sezone... Ne znam za vas, ali mi ove sezone djeluje dosta losiji kvalitet takmicenja nego li prethodnih godina.
Vrsac ako u Mejdanu ne dobiju, nek se pozdrave sa playoff-om. Sutjesku nema sanse da dobiju ovako, jos u gostima.
Vrsac ako u Mejdanu ne dobiju, nek se pozdrave sa playoff-om. Sutjesku nema sanse da dobiju ovako, jos u gostima.
Zadnja izmjena: DamirT, dana/u 21 jan 2026, 20:18, ukupno mijenjano 1 put.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Da li ti stvar o misliš da bilo koji igrač igra za klub? Ovo je njima dobro plaćena rekreacija. Igrači koji zadnja dva napada 4/4 i ET, pucaju sa 10 metara, nisu profesionalni igrači. Oni to znaju. Ovo je amaterski rang košarke
Samo je Sloboda iz Tuzle
Ma govorim generalno za ligu citavu. Evo sad da me pitas ko je favorit za ulazak, ne bi znao. Pa eto i ta famozna Vojvodina nista specijalno, a svake sezone ko biva prvi favorit takmicenja.
Jbg, ne mozes ni ocekivati neke uspjehe kad pustis najbitnije igrace da idu kad zele, a jos ne dovedes zamjene...
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ama Sloboda nije ekipa, organizacija, klub, kako hoćeš, koja će se pod ovim rukovodstvom, ikada boriti za rezultat. Dio plata se vraća. Ko ne vrati, njemu se duguje do krajnjih granica. Sve je na dogovoru. Šta u stručnim štabu predstavljaju mali Berbic i Nurkanovic? To ozbiljna ekipa? Vidiš da nema sistema, čim bilo koji igrač može kada hoće otići. Pandža to na primjer, nije želio trpiti, jer ima kičmu, a i rezultat. Ovo je zabava za 10 ljudi, koji sponzorima namještaju tendere, i to je to.DamirT je napisao/la: ↑21 jan 2026, 20:20Ma govorim generalno za ligu citavu. Evo sad da me pitas ko je favorit za ulazak, ne bi znao. Pa eto i ta famozna Vojvodina nista specijalno, a svake sezone ko biva prvi favorit takmicenja.
Jbg, ne mozes ni ocekivati neke uspjehe kad pustis najbitnije igrace da idu kad zele, a jos ne dovedes zamjene...
Samo je Sloboda iz Tuzle
Jutros vidio zadnji napad. E svasta, kakav je kloc Zahiragic jbt. Pelja loptu do zadnje sekunde i baci frljoku
Davno sam ja rekao, lik je pokusaj od playmakera. Mada ko vodi klub, nije ni cudo da on igra.
Davno sam ja rekao, lik je pokusaj od playmakera. Mada ko vodi klub, nije ni cudo da on igra.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
PLASTIKA
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.