Dobro, šta je poenta ovakve objave? Šta ako ne bude, ako se nešto nepredviđeno desi? Izgubićeš kredibilitet, ako si ga ikada i imao, na svim ostalim PDF će da nam se ponovno izruguju, a jedva čekaju. I još nekakvi avioni, kamioni, slijetanja, polijetanja.
Smiješno..
I ja se pitam, cemu ovo, sta je postigao?
Idi u novinare onda, ne budi kompleksas jer ovakvim stvarima stetis klubu.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Dobro, šta je poenta ovakve objave? Šta ako ne bude, ako se nešto nepredviđeno desi? Izgubićeš kredibilitet, ako si ga ikada i imao, na svim ostalim PDF će da nam se ponovno izruguju, a jedva čekaju. I još nekakvi avioni, kamioni, slijetanja, polijetanja.
Smiješno..
Ma brate bez uvrede ali koga boli **** za navijače nekih drugih klubova na podforumima, na kraju krajeva kome oni da se izruguju kada su mrtvi ozbiljni odbrojavali do dolazaka Begovića, Kolašinca, Pjanića. Nek uživaju dok čitaju naš forum ko ih j...
Slažem se da je dobro sačuvati do nekog vremena informaciju ali nije 1921boy prvi to objavio, čak je i klix prenio da je stvar skoro gotova.
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.💙
Smiješno..
Ma, nestvarno. Ako se zna u kakvoj smo situaciji bili, kakva očekivanja imamo, koliko smo željni pozitivnih stvari, nijedan istinski navijač Željezničara ne bi trebao ovo raditi...
Otkako je dosla ova struktura ljudi 1921boy iznosi informacije na forum i od pocetka govorim da to nije ispravna stvar jer ce nas kostati jednom.
A pogotovo ako uzmemo u obzir da neki drugi mogi poslati kontraponudu kada znaju da se kod nas nesto kuha. Al eto, voli covjek pisati ovdje o tome, samo ne znam kakvu konkretno korist ima od toga. I dslje sam misljenja da ne donosi nikakvu vrijednost ako napise ovdje nesto prije zvanicne
Smiješno..
Ma brate bez uvrede ali koga boli **** za navijače nekih drugih klubova na podforumima, na kraju krajeva kome oni da se izruguju kada su mrtvi ozbiljni odbrojavali do dolazaka Begovića, Kolašinca, Pjanića. Nek uživaju dok čitaju naš forum ko ih j...
Slažem se da je dobro sačuvati do nekog vremena informaciju ali nije 1921boy prvi to objavio, čak je i klix prenio da je stvar skoro gotova.
Dobro, ok, nebitni su drugi, ali, sami sebi to ne trebamo raditi, za mene je pogrešno. Jeste, Klix, Sky, albanski portali, svi pišu da je jako blizu, ali, ovo je napisano kao da im je olovku dod'o da potpišu..
Dobro ba ljudi pustite momka. Svima nam je potrebno malo euforije i pozitivnih stvari. Razumijem sta hocete reci,ali hajmo biti iskreni do kraja. Ako ce bilo koji posao propasti zbog necijeg pisanja na forumu,onda smo neozbiljni u tim poslovima. Ako mislite da se u ozbiljnom poslu cijene dizu pisanjima portala i po forumima,varate se. Mogu samo kod sitnicara i prevaranata.
Covjek nam ponudi ono sto generalno svi volimo i zbog cega dodjemo da citamo. Brinete se zbog pisanja drugih navijaca. I tu budimo iskreni velika vecina nije vrijedna paznje, brinite se za misljenje drugih kada vodite smisljen i konstruktivan dijalog.
Evo u javnost je procurilo i za Nastica i Nalica,pa i za Berishu,tako da ne zavarajte se da informacije svakako ne cure i da ce propasti jer neko nesto napise.
Ja to gledam da covjek zeli da nas obraduje,nece kod mene ni kod vas dobiti nikakav status niti neku finansijku korist,sto objavi neke informacije.
Razumijem ja sta ste htijeli reci. Sto objavljuje prije zvanicne. Ali argumenti neko ce nam se smijati ili izgubice on kredibilitet,kome je to bitno iskreno.
Meni je samo bitno da KANA nista ne najavljuje.
Smiješno..
Dobro, ok, nebitni su drugi, ali, sami sebi to ne trebamo raditi, za mene je pogrešno. Jeste, Klix, Sky, albanski portali, svi pišu da je jako blizu, ali, ovo je napisano kao da im je olovku dod'o da potpišu..
Frajer ni blizu....
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Otkako je dosla ova struktura ljudi 1921boy iznosi informacije na forum i od pocetka govorim da to nije ispravna stvar jer ce nas kostati jednom.
A pogotovo ako uzmemo u obzir da neki drugi mogi poslati kontraponudu kada znaju da se kod nas nesto kuha. Al eto, voli covjek pisati ovdje o tome, samo ne znam kakvu konkretno korist ima od toga. I dslje sam misljenja da ne donosi nikakvu vrijednost ako napise ovdje nesto prije zvanicne
Kao prvo nema on nikakve info nego se nesto nacuje od novinara, raje i napise se. Jer da se nesto zna i da neko zna znali ni za Prokopa. Tako da bezveze se napada covjek al da zna nesto provjereno ne zna.
Smiješno..
Ma, nestvarno. Ako se zna u kakvoj smo situaciji bili, kakva očekivanja imamo, koliko smo željni pozitivnih stvari, nijedan istinski navijač Željezničara ne bi trebao ovo raditi...
100%
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Ovo sa jugom se razvuklo do besvijesti.Zna li neko sta je sljedeca faza i kako ide nastavak dalje.Do oktobra se nece zavrsiti
Koliko se ja sjećam istok se isto tako dobrim dijelom gradio po snijegu, ok možda sada za temelje ne odgovara zaleđena zemlja, ali eto narednih 7 dana ide dobar jugo i ovaj snijeg bi trebao otopiti, pa ne vidim razlog što se ne bi nastavilo.
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho