Esmir Bajraktarević
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Esmir Bajraktarević
Vratio se 

Lik igra bukvalno za Holandskog prvaka koji ubjedljivo dominira ove sezone, a i proslih su bili dobri. PSV je klub koji glat moze izbacit neku ekipu poput Chelsea, Napoli i slicnih, tako da je tesko dobit minute tu. Kakve sve zvijezde su igrale za taj klub, dovoljno je reci samo Ronaldo.
Njemu je tek 20 i ne sumnjam da ce imat dobru karijeru.
Njemu je tek 20 i ne sumnjam da ce imat dobru karijeru.
Klupa
Palit streamove, evo Bajraktara
Ušao umjesto Mana u 63. minuti
Uđe u 62. minuti
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Evo uđe u 61.

I odma dadose go 3 0 za Newxastle nwvjerovatno PSV ko da je naograjso veceras
Ne znam da li smo ikad imali boljeg 1 na 1 igraca. Kako okrenu ovog maloprije, meni se zamantalo gledajuci.
Ta njegova direktnost u napadu je fenomen. To imas ili nemas. Nadam se da ce ga ga uspijeti izbrusiti u PSVu. A mnogo je i do njega. Rad rad rad
Ma de ovaj PSV je ruta, kako lijepo oduze loptu sad i ovi je debili prodase jeftino 
Ovaj Marokanac ima IQ u minusu
Jako raduje Esmirov itekako vidljiv napredak, kao i cinjenica da sve vise dobija povjerenje trenera.. puno odgovorniji i u odbrani,jako lijepo oduzeta lopta pred kraj utakmice, a ono sto ga posebno krasi jesu te situacije 1 na 1.. samo jos malo na brzini da poradi,djeluje mi sporo i tromo.. bice igraca od njega,PSV ce nam izbrusiti dijamanta 
Onaj Roki se ne bi slozio sa tobomRightBack je napisao/la: ↑21 jan 2026, 23:05Jako raduje Esmirov itekako vidljiv napredak, kao i cinjenica da sve vise dobija povjerenje trenera.. puno odgovorniji i u odbrani,jako lijepo oduzeta lopta pred kraj utakmice, a ono sto ga posebno krasi jesu te situacije 1 na 1.. samo jos malo na brzini da poradi,djeluje mi sporo i tromo.. bice igraca od njega,PSV ce nam izbrusiti dijamanta![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- invincible1921
- Kontakt:
Ma brate sebicni su do bola...svaku tekmu po nekolko puta odigra pas otovori se za dupli, ovi ga izignorisu
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 21 jan 2026, 23:11, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=
Zasto nije isao u prodore 1 na 1 cak je dosta lopti vrati nazad kao da se prepadne ili su mu mozda rekli da se ne zalijece ako si 2 igraca ispred njegaRightBack je napisao/la: ↑21 jan 2026, 23:05Jako raduje Esmirov itekako vidljiv napredak, kao i cinjenica da sve vise dobija povjerenje trenera.. puno odgovorniji i u odbrani,jako lijepo oduzeta lopta pred kraj utakmice, a ono sto ga posebno krasi jesu te situacije 1 na 1.. samo jos malo na brzini da poradi,djeluje mi sporo i tromo.. bice igraca od njega,PSV ce nam izbrusiti dijamanta![]()
Opet jedna njegova ‘svjetska’ partija, samo opet bez ikakvog uticaja ili ičega konkretnog.
Naravno, svi su mu saigrači zli i bezobrazni pa mu namjerno ne daju loptu, isti taj smeće-narativ se danas čita i u Dedić temi…
Naravno, svi su mu saigrači zli i bezobrazni pa mu namjerno ne daju loptu, isti taj smeće-narativ se danas čita i u Dedić temi…
-
napapijri1987
- Kontakt:
Bezobrazan je onaj lik kojeg ti nikad nisi upoznao a svrsio ti je u mater dok je imala pauzu od pusenja kiturina pored magistralnog puta.
Bolje da ga je odsjeko nego sto je tebe napravio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.