Ta je bila jaka a i ona Miralem “miki” Halilovic
Joeesar
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Ta je bila jaka a i ona Miralem “miki” Halilovic
To je fakat dobra ideja za Murciu jer će biti veoma jaka utakkica i mislim da bi se Skenderija napunila za 2-3 dana, ako ne i ranije. Samo me strah da igrači ne bi pali pod pritiskom jer naš narod nije realan i većina koja bi došla gledati bi mislila sigurna pobjeda.Adnan33 je napisao/la: ↑21 jan 2026, 22:39Maštam o četvrtfinalu u Skenderiji. Kad smo mogli u njoj ugostiti Lublin u prvoj fazi takmičenja, što ne bi i Murciu u četvrtfinalu. Zamislite 10 dana prije dobar marketing i prihvatljiva cijena karte za tribine. Kakav bi to džehenem za Muricu bio, uzeli bi ih opet siguran sam.
Pa neko je i pisao ovdje prije par dana da ako se prodje dalje morati ce se igrati u Skenderiji, e sad kakva je situacija sa tim ne znam.Adnan33 je napisao/la: ↑21 jan 2026, 22:39Maštam o četvrtfinalu u Skenderiji. Kad smo mogli u njoj ugostiti Lublin u prvoj fazi takmičenja, što ne bi i Murciu u četvrtfinalu. Zamislite 10 dana prije dobar marketing i prihvatljiva cijena karte za tribine. Kakav bi to džehenem za Muricu bio, uzeli bi ih opet siguran sam.
Zabit je napisao/la: ↑22 jan 2026, 00:08Pa neko je i pisao ovdje prije par dana da ako se prodje dalje morati ce se igrati u Skenderiji, e sad kakva je situacija sa tim ne znam.Adnan33 je napisao/la: ↑21 jan 2026, 22:39Maštam o četvrtfinalu u Skenderiji. Kad smo mogli u njoj ugostiti Lublin u prvoj fazi takmičenja, što ne bi i Murciu u četvrtfinalu. Zamislite 10 dana prije dobar marketing i prihvatljiva cijena karte za tribine. Kakav bi to džehenem za Muricu bio, uzeli bi ih opet siguran sam.
Slazem se sa svim sto si napisao..zaostrog je napisao/la: ↑22 jan 2026, 02:29Iako nije neko pretjerano atraktivno takmičenje, pogled na ekipe koje su ostale u top 8 ipak pokazuje da ovo nije bezveze rezultat. Dvije ekipe iz Španije, jedna iz Italije, jedna iz Njemačke, jedna iz Turske, dvije iz Grčke i naša Bosna. Činjenica da je Bosna na nivou da vjerovatno ni u ovim, najjačim ligama u Evropi, ne bi ispala, već govori neke stvari za sebe. Mislim da se Bosna dosta podcjenjuje ove sezone, pa čak i ovdje na forumu. U biti, sad je sezona uživanje do kraja ako se plasiramo u play off ABA (jer je nerealno očekivati da uradimo bilo šta protiv Murcije ili nešto značajno u top 8 ABA). Do kraja sezone ostaju Murcia, Partizan, Dubai, Cluj, Igokea i završnice u domaćim takmičenjima. Znači, sve bolje od boljegTreba biti pametan i tempirati formu za završnicu domaće lige. Bez titule, ova sezona ostaje dobra, ali nedovršena. S titulom, fantastična.
FIBA Liga prvaka je poprilično jako takmičenje. Za nadati se da će Bosna iduće godine biti tamo.
Ne ,već realan,Bosna bi izgubila utakmicu u Rumuniji da je kojim slučajem se sinoć igralo tamo,to je 100%Madafaka je napisao/la: ↑21 jan 2026, 21:29Negativan si.Amirutah1988 je napisao/la: ↑21 jan 2026, 20:45Ja sam jedini ovdje prije 7 dana pisao o ovim"rumunima"i govorio da će ovo biti tesko,a neki su sanjali o pobjedi u Italiji,pa i pisali o Ligi Prvaka i Eurocupu
Bravo momci.
Da su babi muda, bila bi deda.Amirutah1988 je napisao/la: ↑22 jan 2026, 07:40Ne ,već realan,Bosna bi izgubila utakmicu u Rumuniji da je kojim slučajem se sinoć igralo tamo,to je 100%Madafaka je napisao/la: ↑21 jan 2026, 21:29Negativan si.Amirutah1988 je napisao/la: ↑21 jan 2026, 20:45Ja sam jedini ovdje prije 7 dana pisao o ovim"rumunima"i govorio da će ovo biti tesko,a neki su sanjali o pobjedi u Italiji,pa i pisali o Ligi Prvaka i Eurocupu
Bravo momci.![]()
Zato što je ABA liga iz sezone u sezonu sve slabija.bordobijeli je napisao/la: ↑21 jan 2026, 21:34Pisao si I da nemamo šanse za top 8 ABA lige . Normalno Bosna ima kvalitet za fibinu ligu prvaka , kad moze igokea igrati sto nebi mogla Bosna.Amirutah1988 je napisao/la: ↑21 jan 2026, 20:45Ja sam jedini ovdje prije 7 dana pisao o ovim"rumunima"i govorio da će ovo biti tesko,a neki su sanjali o pobjedi u Italiji,pa i pisali o Ligi Prvaka i Eurocupu
Možeš biti prostak koliko hoćeš,ali si i ti svjestan da je tako,ili baš postoji ovdje dio forumasa koji nerealno sve gledajuJet2Holiday je napisao/la: ↑22 jan 2026, 07:41Da su babi muda, bila bi deda.Amirutah1988 je napisao/la: ↑22 jan 2026, 07:40Ne ,već realan,Bosna bi izgubila utakmicu u Rumuniji da je kojim slučajem se sinoć igralo tamo,to je 100%![]()
Nama Rostock ništa ne znači jer ne idemo na njih već na Murciu.CAZIN je napisao/la: ↑21 jan 2026, 21:03Mogao si spomenuti i da je Rostock izgubio od Sopota iz Poljske lige te da se Murcia mučila danas protiv kluba iz Mađarske lige.Amirutah1988 je napisao/la: ↑21 jan 2026, 20:45Ja sam jedini ovdje prije 7 dana pisao o ovim"rumunima"i govorio da će ovo biti tesko,a neki su sanjali o pobjedi u Italiji,pa i pisali o Ligi Prvaka i Eurocupu
Amirutah1988 je napisao/la: ↑22 jan 2026, 07:48Možeš biti prostak koliko hoćeš,ali si i ti svjestan da je tako,ili baš postoji ovdje dio forumasa koji nerealno sve gledajuJet2Holiday je napisao/la: ↑22 jan 2026, 07:41Da su babi muda, bila bi deda.Amirutah1988 je napisao/la: ↑22 jan 2026, 07:40
Ne ,već realan,Bosna bi izgubila utakmicu u Rumuniji da je kojim slučajem se sinoć igralo tamo,to je 100%![]()
Treba gledati i realno,hajde da budemo prvo prvaci naše lige,Igokea je nakon par odlazaka dosta slabija,prilika da budemo prvaci,pa Kup onda.newton_heath_lyr je napisao/la: ↑22 jan 2026, 07:56Ali,čemu samo negativa. Bosna bi izgubila u Rumuniji da se sinoć igralo tamo. Koja je svrha uopste takvog komentara? Je li poenta samo da se negativno sta napise ili neki zaključak?
Bosna nakon toliko godina se vratila na regionalnu i evropsku scenu,i umjesto da se radujemo svakoj pobjedi i lijepom pptezu,kod nas samo neka je negativno. Brinemo kolika je plata kod igrača,a ne kupimo ni sezonske kartu niti idemo u Zetru gledati utakmice( zato sto nisu u Skenderiji,a da su u Skenderiji i svakako ne bi isli).
Ko god da je digao Bosnu iz pepela,kapa do poda.
A mi , mi smo čudo nad čudima.
Na ovakav primitivan komentar tesko je bilo šta odgovoriti,niste realni i to je toRule_hz je napisao/la: ↑22 jan 2026, 08:05Amirutah1988 je napisao/la: ↑22 jan 2026, 07:48Možeš biti prostak koliko hoćeš,ali si i ti svjestan da je tako,ili baš postoji ovdje dio forumasa koji nerealno sve gledaju
Jedi negativan sviju mi.ti na pocetku si prvi sahranio Bosnu u svim takmicenjima pocevisi od aba lige pa i u evo u evropi. Ne kontam za koga uopste navijas, sad ces reci da necemo nikog ni u aba pobjedit, vadis neke teze, ovi rumuni su obicni **** od ekipe, i opet bi ih rasuli preko 10 razlike i u rumuniji,
Vidi, ne znamo sta bi bilo da se igralo tamo.Amirutah1988 je napisao/la: ↑22 jan 2026, 07:40Ne ,već realan,Bosna bi izgubila utakmicu u Rumuniji da je kojim slučajem se sinoć igralo tamo,to je 100%Madafaka je napisao/la: ↑21 jan 2026, 21:29Negativan si.Amirutah1988 je napisao/la: ↑21 jan 2026, 20:45Ja sam jedini ovdje prije 7 dana pisao o ovim"rumunima"i govorio da će ovo biti tesko,a neki su sanjali o pobjedi u Italiji,pa i pisali o Ligi Prvaka i Eurocupu
Bravo momci.![]()