Velika ok karijera, da. Ali ne razumijem o kakvom se mentalitetu govori. Jedino po čemu su bolji zahvaljujući tom mentalitetu jeste šverc kokaina. Jedna od rijetkih nacija i mentaliteta u Evropi sa manje sportskih uspjeha u odnosu na nas. Ne sviđa mi se nikako što dovodimo ove istrošene igrače koji će biti masno plaćeni.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
+1
vjerujem da 99% stanovništva i 90% pratioca premier lige i ne zna da ovaj forum uopšte postoji.
Nije dok ne potpiše. 1000 puta se pokazalo, evo i 1001. Nek vam ovo bude primjer da ne letite pred rudu na svaku poluinformaciju.
1921-1987
Naravno da ne zna, ali znaju oni koji trebaju znati. Godinama unazad su ovdje "skauti" pisali razna imena koja su kasnije isla po drugim klubovima. I nece propasti transfer zbog foruma nego je neozbiljno pisati ovdje bombe neke ako nije 100% sve zavrseno.
Al haj da se sklonimo sa te teme. Meni nije jasno otkud jucer ona vijest za jug da se zavrsio dio sa temeljima ako u proslih 15 dana sigurno nisu mogli raditi zbog snijega i minusa. I da stvar bude apsurdnija, vremenski uslovi su navedeni kao alibi za nastavak radova. Kako je moguce da su zavrsili sve sa temeljima ako nisu radili? Meni ovo lici na klasicno "smirivanje" javnosti oko ove teme. I da se odmah zna da klub nema nista sa tim vjerovatno jer mi ti tribinu i me gradimo, bar ne ovaj dio projekta. Politika uvlaci populizam u sve pore pa cak i ovdje smatra da niko ne razmislja kriticki i to se treba promijeniti.
Ako su radovi na temeljima stvsrno zavrseni i projekat ide po planu, zasto vijest nije objavljena prije 15 dana kada se stalo sa radovima zbog vremenskih neprilika? Nama tereni nisu ocisceni a oni bi da nas ubijede da su betonirali sipove.
-
GavranBeli
- Kontakt:
Nama za odrzavanje terena je zaduzena Alba firma iz Zenice koja nije mogla da ocisti snijeg u Zenici nego su plaćati dnevnice. Toliko o tome kakav kapacitet ta firma ima. Tri covjeka dodju da na poluvremenu gazaju busenje. I to je to.
Ljudi ne znaju ništa pa samo lupaju gluposti, samo prati zvaničnu
Forza Željo
Željo je šampion
Ja sa strane sjedim, posmatram i ne vjerujem. Ićo
Željo je šampion
Ja sa strane sjedim, posmatram i ne vjerujem. Ićo
-
Lekqqq1921
- Kontakt:
Berisha u Maribor…
- AhmedNurudin
- Kontakt:
Nije Berisha, nego Vizinger. Onaj napadač što su nas prethodnih par dana spajali sa njim.
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.💙
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.💙
-
Lekqqq1921
- Kontakt:
Ja tog odmah otpisao hahahah, pomješao malo halaliteAhmedNurudin je napisao/la: ↑22 jan 2026, 11:00Nije Berisha, nego Vizinger. Onaj napadač što su nas prethodnih par dana spajali sa njim.
- BiHSportman
- Kontakt:
Mislim da smo morali i trebali ponuditi vise od Maribora za Vizingera. Zabio neki dan na prijateljskoj protiv Partizana, 8 golova ove sezone za Muru koja se bori za opstanak. Ali eto, vrijeme ce pokazati kakav je.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Šteta što nema video izvještaja sa treninga i utakmica, izgleda Slaviša sve zabranio.
I dalje ja tu ne vidim problem. Ni jedan ozbiljan klub neće (ili bar ne bi trebao) angažovati igrača kojeg prethodno nije skautirao na nekoliko utakmica (što uživo, što na video). Znači prvo skaut/i nekoliko utakmica, pa sportski direktor i trener, pa ako su svi zadovoljni, uklapa se u ekipu, finansije i zamisli trenera, počne se sa realizacijom. Sad da ja lupim: "XY igrač dolazi u Želju" i to vidi nekakav skaut Borca, zar neko misli da će taj skaut reći: „Ej, vidi ovaj mi promakao, saćemo ga oteti Želji“. Mislim da čak i ovi naši klubovi nisu baš toliko neozbiljni.Orvel je napisao/la: ↑22 jan 2026, 09:34Naravno da ne zna, ali znaju oni koji trebaju znati. Godinama unazad su ovdje "skauti" pisali razna imena koja su kasnije isla po drugim klubovima. I nece propasti transfer zbog foruma nego je neozbiljno pisati ovdje bombe neke ako nije 100% sve zavrseno.
Evo Nalić birao između Želje i zrinjskog. Ja sam apsolutno uvjeren da su ga oba kluba u prethodnom periodu analizirala. Uživo vjerovatno nisu jer nije dugo igrao
U svakom slučaju, nek pišu ljudi ako im je srcu drago. Mnogi vole te špekulacije, oni koji ne vole drže se zvaničnih objava i to je to.
-
ANamelessGhoul
- Kontakt:
Neće ni Berisha doci
- jointunija
- Kontakt:
Štaš nuditi,nismo ni pregovarali s tim igračem,šta je vama više.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
-
sanjinusto
- Kontakt:
Ne mogu da shvate da menadzeri i novinari lupaju. Sutra da neko objavi da pricamo sa Jamesom Rodriguezom pola bi povjerovalo i onda naravno **** mater svima u klubu sto ga je neko drugi uzeo.jointunija je napisao/la: ↑22 jan 2026, 11:33Štaš nuditi,nismo ni pregovarali s tim igračem,šta je vama više.
- mamonelafo
- Kontakt:
Ovako su i za Miru, svi počeli pričati, mediji pisati... I onda Miro kaže nismo razgovarali...sanjinusto je napisao/la: ↑22 jan 2026, 11:41Ne mogu da shvate da menadzeri i novinari lupaju. Sutra da neko objavi da pricamo sa Jamesom Rodriguezom pola bi povjerovalo i onda naravno **** mater svima u klubu sto ga je neko drugi uzeo.jointunija je napisao/la: ↑22 jan 2026, 11:33Štaš nuditi,nismo ni pregovarali s tim igračem,šta je vama više.
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Jači od ratova, režima i partija!
I sam je izabrao Maribor, naviknut na tu sredinu
- dubioza144
- Kontakt:
Prije ce bit da nam uopste nije bio opcija nego mu je neko dizo cijenu na lagan način
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Trenutno korisnika/ca: Arma00, Cwirek, DinGospo21, ELDIABLO20, Ferroviere1987, fks74, garga1921, Giba87, knoa, LoveFootball1987, NazorUso, Orvel, Pantelija, rimljanin90, Samba71, voltron30, Zhustri i 121 gost.