Da je neozbiljno jeste, ali za nas kao navijače nije razočaranje jer smo svjesni svi borbi i previranja u klubu. A glavni krivac za nas neuspjeh ove sezone u tom pogledu obećanja nije samo atmosfera i podmetanja jednostavno ulozilo se cak novca koji mogu donijeti ulazak ali pogrešno skautiran igrački kadar i lose sastavljen jbg sta je tu je ali sada je jasno da od toga nema nista.BatistutA19 je napisao/la: ↑21 jan 2026, 19:38Pa tuzlanski nacin pa neozbiljno je od uprave izjavit ulazimo u Wwin ligu i pregazit cemo sve i prema navijacima i sponzorima ,to niste vi navijaci najavili nego uprava.Onda odjednem necemo nemozemo ,nije plan,nije vreme i
kako sutra da vjerujes toj upravi kad ti plan iznese .
Prva Liga FBiH 2025/26
Moderator/ica: GracanicaAA
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Re: Prva Liga FBiH 2025/26
-
OdmutNicaze1988
- Kontakt:
Gdje su veliki soliteri tamoStormX je napisao/la: ↑21 jan 2026, 23:15Odmut jeli to mahala ona kontra Blatuše, koliko se sjecam i ako je tacno mjesto gdje su oni neboderi.Bio tu slucajno se nasao i upozno par momaka strasnih pravi robovi.Odprilike 10-ak momaka, po mom skromnom misljenju mogli su tribinu usutit.OdmutNicaze1988 je napisao/la: ↑21 jan 2026, 21:36Ima istine u ovome da se planira federalna liga i liga rs ujediniti kroz godinu dvije a razlog je da druge lige budu razvoj mladih igraca i s tim ujedno jacas i premijer i prvu ligu Bosne i Hercegovine.
Ali naravno na dalekom je to stapu sve jer kod nas se ne zna nista.
Čelik ce se pojacati ljudi rade i Miru i ne najavljuju unaprijed koga planiraju dovesti.
Polako dosla su dva igraca pravo dobra,doci ce ih jos samo lakapo.
Ambicije za ulazak u premijer ligu su tu i oko toga nema dileme ali da ce biti zanimljiv nastavak sezone hoce.
Stupcanica ce postati filijala zelje to je vise nego očigledno a do njihovog nekog velikog iskoraka ka premijer ligu ima jos puta a ujedno i rada i truda.
To su moji momci i moja mahala
Zenički Čelik 1945
Robijaši Zenica 1988
Robijaši Zenica 1988
- BatistutA19
- Kontakt:
Mirza Delija sa Odmuta e ono je lik bio dobar sa Odmuta ali ode vani , sta sam puta sa njim bio na tribini i tom ekipom na Jugu.,Odmut bilo uvjek dobrih navijaca a i svercera sa devizama i ostalo 

Zadnja izmjena: BatistutA19, dana/u 22 jan 2026, 17:46, ukupno mijenjano 1 put.
Mirza, moj "ratni" drug. 1 vod, 3 čete, 4. motorizovanog bataljona...
StormX, Blatuša i Odmut su praktično na dva suprotna kraja Zenice. Odmut na južnom ulazu u grad, starom cestom iz pravca Sarajeva, a Blatuša na sjevernom. Oba naselja su još na lijevoj obali Bosne.
StormX, Blatuša i Odmut su praktično na dva suprotna kraja Zenice. Odmut na južnom ulazu u grad, starom cestom iz pravca Sarajeva, a Blatuša na sjevernom. Oba naselja su još na lijevoj obali Bosne.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
- BatistutA19
- Kontakt:
Odmut ne mogu procitat poruku privatnu pise poruka na cekanju pa pisi ovde sta fali 

Pasa fina je to ekipa tada bila na Jugu
bio je on i na stranici Celikovoj kad je gledo Hrvatsku ali u dresu Celikovom a sve okolo sahovnice 
samo se ne mogu sjetit gdje je to bilo.
Pasa fina je to ekipa tada bila na Jugu
- VivaLaStella
- Kontakt:
pun ti je inbox vjerovatno, obriši neke stare porukeBatistutA19 je napisao/la: ↑22 jan 2026, 17:54Odmut ne mogu procitat poruku privatnu pise poruka na cekanju pa pisi ovde sta fali
Pasa fina je to ekipa tada bila na Jugubio je on i na stranici Celikovoj kad je gledo Hrvatsku ali u dresu Celikovom a sve okolo sahovnice
Look on my works, ye Mighty, and despair!
Nothing beside remains. Round the decay
Of that colossal wreck, boundless and bare
The lone and level sands stretch far away.
Nothing beside remains. Round the decay
Of that colossal wreck, boundless and bare
The lone and level sands stretch far away.
Imal og levata Marokance gdje sto ima info bolje vjerodostojnije od same uprave i strucnog staba NK Celik.Nek pogleda presicu prije prozivke sta Celik zeli kako zeli i kakve igrace trazi
- BatistutA19
- Kontakt:
U pravu si bio ,ma nisam ti ja to ni gledo inbox ni ko je piso nit pisem po inboxu ni koliko poruka ima.Hvala!!VivaLaStella je napisao/la: ↑23 jan 2026, 08:21pun ti je inbox vjerovatno, obriši neke stare porukeBatistutA19 je napisao/la: ↑22 jan 2026, 17:54Odmut ne mogu procitat poruku privatnu pise poruka na cekanju pa pisi ovde sta fali
Pasa fina je to ekipa tada bila na Jugubio je on i na stranici Celikovoj kad je gledo Hrvatsku ali u dresu Celikovom a sve okolo sahovnice
Ima li Čelik još jednog kvalitetnog omladinca da krene u FK Sarajevo.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Savrsena si reklama i razlog za kupovinu kondoma. Imas kakvu naknadu od durexa?
Celik!3,2,2.
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Nema naknade za nas, sve oslo u Zenicu kazu iz durexa Zenicanini su im najveća greska i propust.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑23 jan 2026, 13:34Savrsena si reklama i razlog za kupovinu kondoma. Imas kakvu naknadu od durexa?
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
A sto ga ti branis? Mislim, moze biti dva razlog: topli brat ili klon. Izaberi.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑23 jan 2026, 14:32Nema naknade za nas, sve oslo u Zenicu kazu iz durexa Zenicanini su im najveća greska i propust.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑23 jan 2026, 13:34Savrsena si reklama i razlog za kupovinu kondoma. Imas kakvu naknadu od durexa?
Celik!3,2,2.
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Topli braco popusis mi. Moram malo da vas uhvatim a doso mi momenat inspiracije.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑23 jan 2026, 14:55A sto ga ti branis? Mislim, moze biti dva razlog: topli brat ili klon. Izaberi.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑23 jan 2026, 14:32Nema naknade za nas, sve oslo u Zenicu kazu iz durexa Zenicanini su im najveća greska i propust.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑23 jan 2026, 13:34
Savrsena si reklama i razlog za kupovinu kondoma. Imas kakvu naknadu od durexa?
- BatistutA19
- Kontakt:
Joj ovog ledenog sa 79 nikova odmah se nakaci ako neko Čelik spomene ,covjek fino pita ima li neki.igrac i ovaj se odmah nakaci da vredja 
Jedini forumas koji sad navija za Slobodu sad za Zeljeznicar sad za Jedinstvo a u prevodu nizakog ne navija svi ga otjeraju sa teme.
I ovaj tuzlanski ko ledeni poceo ,bio je normalan,umjesto da pise planovi Slobode,pripreme,pojacanja on o durexu

I ovaj tuzlanski ko ledeni poceo ,bio je normalan,umjesto da pise planovi Slobode,pripreme,pojacanja on o durexu
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
A de sefe moram malo cim cujem durex prorade mi emocijeBatistutA19 je napisao/la: ↑23 jan 2026, 17:04Joj ovog ledenog sa 79 nikova odmah se nakaci ako neko Čelik spomene ,covjek fino pita ima li neki.igrac i ovaj se odmah nakaci da vredjaJedini forumas koji sad navija za Slobodu sad za Zeljeznicar sad za Jedinstvo a u prevodu nizakog ne navija svi ga otjeraju sa teme.
I ovaj tuzlanski ko ledeni poceo ,bio je normalan,umjesto da pise planovi Slobode,pripreme,pojacanja on o durexu![]()
Ljubi vas brat nemojte zamjeriti malo prenosa, ja to da ne odstupamo od ove kulturne konverzacije
Kako je retarde lahko navuci. 
- BatistutA19
- Kontakt:
Pa bolje sta normalnotuzlanskinacin je napisao/la: ↑23 jan 2026, 17:32A de sefe moram malo cim cujem durex prorade mi emocijeBatistutA19 je napisao/la: ↑23 jan 2026, 17:04Joj ovog ledenog sa 79 nikova odmah se nakaci ako neko Čelik spomene ,covjek fino pita ima li neki.igrac i ovaj se odmah nakaci da vredjaJedini forumas koji sad navija za Slobodu sad za Zeljeznicar sad za Jedinstvo a u prevodu nizakog ne navija svi ga otjeraju sa teme.
I ovaj tuzlanski ko ledeni poceo ,bio je normalan,umjesto da pise planovi Slobode,pripreme,pojacanja on o durexu![]()
![]()
Ljubi vas brat nemojte zamjeriti malo prenosa, ja to da ne odstupamo od ove kulturne konverzacije![]()
Idi napisi 100x isti post klauncino. I tvoji te prozivaju.BatistutA19 je napisao/la: ↑23 jan 2026, 22:07Pa bolje sta normalnotuzlanskinacin je napisao/la: ↑23 jan 2026, 17:32A de sefe moram malo cim cujem durex prorade mi emocijeBatistutA19 je napisao/la: ↑23 jan 2026, 17:04Joj ovog ledenog sa 79 nikova odmah se nakaci ako neko Čelik spomene ,covjek fino pita ima li neki.igrac i ovaj se odmah nakaci da vredjaJedini forumas koji sad navija za Slobodu sad za Zeljeznicar sad za Jedinstvo a u prevodu nizakog ne navija svi ga otjeraju sa teme.
![]()
Ljubi vas brat nemojte zamjeriti malo prenosa, ja to da ne odstupamo od ove kulturne konverzacije![]()
pa ovaj Ledeni 200 nikova ima i sta god je o Celiku on se javi a nizakog ne navija
valja izdrzat jos mjesec ipo i vise do lige ,doduse mi imamo kup 11 Februara
P.S Ledeni te plodi, rent free.