Kiks protiv Palacea sigurno, možda izvučemo X, pušiona protiv NapolijaIQ200 je napisao/la: ↑21 jan 2026, 23:01Nemoj mi pricati o Meresci, da se dobio Qarabag vjerovatno bi sigurno bili u top 8, niko nije bez grijeha. Da krvare oci od ovoga krvare, ali prije bih potpisao da se dobija nego da igramo i kiksamo. Daj Boze da se dobije Palace, ali iskreno sumnjam.superFrankie je napisao/la: ↑21 jan 2026, 22:34A smora od utakmice nevjerovatno, hajde barem smo se rijesili najveceg problema u vidu Maresce
Chelsea FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- Pensioner26
- Kontakt:
Re: Chelsea FC
Baš da vidimo sljedeća dva gostovanja hoće li se nešto promijeniti na bolje u igri. Pobjede večeras i protiv Brentforda, sve osim osvojenih bodova je bilo za zaborav.
- superFrankie
- Kontakt:
Ma ne bih bio toliko siguran, Napoli je u vecem ku.rcu od nas, jos imaju i derbi za vikendPensioner26 je napisao/la: ↑21 jan 2026, 23:00Nema ništa ovdje od top8, jer od Napolija iduću gubimo 100%
-
Majstorinho
- Kontakt:
Ipak smo uspjeli dobiti velikog pafosa
znam da se ovo stalno ponavlja ovdje ali stvarno je nevjerovatno kako već 3-4 godine imamo iste probleme, a rješenja nema na vidiku. Uvijek se mučimo protiv defanzivnih ekipa jer nemamo napadača koji može razgrnuti protivnike i dati gol glavom pa nam to mora Caicedo raditi izgleda. Svi smo očekivali više od Delapa, a on qarina od igrača
Estevao me razočarao večeras. Uvijek ima potez viška mada ne sumnjam da će to popraviti za par godina
Uprava nije zadovoljna Disasijem i dovode nekog novog Disasija. Zašto ganjaju tog nekog nedokazanog igrača iz Francuske. Ništa naučili nisu nakon Disasija i Badija
Estevao me razočarao večeras. Uvijek ima potez viška mada ne sumnjam da će to popraviti za par godina
Uprava nije zadovoljna Disasijem i dovode nekog novog Disasija. Zašto ganjaju tog nekog nedokazanog igrača iz Francuske. Ništa naučili nisu nakon Disasija i Badija
Blue is a color
Football is a game
Football is a game
- Pensioner26
- Kontakt:
Ja nisam ništa očekivao od Delapa. Odmah sam najavio da je engleski precijenjeni panj, mogu naći i postove. Pedro je krenuo lijepo, ali i on lagano se uklapa u sivilo, opet nije klasični špic, dadne poneki gol sa vremena na vrijeme. Ima neke koristi od njega.Majstorinho je napisao/la: ↑21 jan 2026, 23:14Ipak smo uspjeli dobiti velikog pafosaznam da se ovo stalno ponavlja ovdje ali stvarno je nevjerovatno kako već 3-4 godine imamo iste probleme, a rješenja nema na vidiku. Uvijek se mučimo protiv defanzivnih ekipa jer nemamo napadača koji može razgrnuti protivnike i dati gol glavom pa nam to mora Caicedo raditi izgleda. Svi smo očekivali više od Delapa, a on qarina od igrača
- Pensioner26
- Kontakt:
Jesu, ali nemam nikako dobar osjećaj, uvijek u Italiji muku mučimo. Očekujem čak neko demoliranje tipa 3:1, 4:1…superFrankie je napisao/la: ↑21 jan 2026, 23:13Ma ne bih bio toliko siguran, Napoli je u vecem ku.rcu od nas, jos imaju i derbi za vikendPensioner26 je napisao/la: ↑21 jan 2026, 23:00Nema ništa ovdje od top8, jer od Napolija iduću gubimo 100%
- wadethegreat
- Kontakt:
Ma iskreno niski blok problem bio I ostao.
Svaku jacu tekmu odigramo top jer se ovi naloze a I protivnici ne igraju bunker 90 minuta.
Cim je bunker to je patnja eventualno Neka kontra da Nas zavrsi.
To mu Treba biti prioritet broj 1.
Svaku jacu tekmu odigramo top jer se ovi naloze a I protivnici ne igraju bunker 90 minuta.
Da nisam gledao tekmu pitao bih vas zasto je problem tekma kad smo imali 71 posto posjed, 21 sut na gol, 7 u okvir, 5 velikih sansi oko 15 kornera, ali evo ne znam zasto to sve lose izgleda, zasto se patimo, ako ovi iz uprave misle da ce Rosenior donijeti titulu godini ili za dvije godine to pokazuje samo da oni ne znaju gdje udaraju. Nadam se da grijesim, ali ne vidim kako mogu ovdje pogrijesiti.wadethegreat je napisao/la: ↑22 jan 2026, 02:30Ma iskreno niski blok problem bio I ostao.
To nista vise nema smisla, guehi ide u city za 23miliona a mi cemo opet dati jedno 60mil+ za nekog francuskog stopera od 20god. Fofana, badiashile, disasi, jedan gori od drugog. Fofana je sinoc imo jednu 3-4 katastrofalna dodavanja pred golom, da je bio jaci protivnik primili bi tek tako. Glupi smo, guehi je nas igrac iz akademije i bolji je duplo od svi nasi stopera osim mozda od colwilla, ali neka nam je filozofija kupovati neke polovnjake iz francuske, bas nam dobro ide. Ake, guehi, hall, livramento, tomori, a slijedeci ce biti acheampong ako ce i dalje forsirsti ove invalide francuske umjesto njega, a mali veci potencijal nego oni svi zajedno
- superFrankie
- Kontakt:
Prvo Guehi nije htio da dodje u Chelsea, a sve i da jest, jesi vidio koliku je platu dobio? Toliko u Chelseaju nikad ne bi dobio, a sumnjam da bi i mu neko drugi osim Citya dao tolikoElAn10 je napisao/la: ↑22 jan 2026, 08:53To nista vise nema smisla, guehi ide u city za 23miliona a mi cemo opet dati jedno 60mil+ za nekog francuskog stopera od 20god. Fofana, badiashile, disasi, jedan gori od drugog. Fofana je sinoc imo jednu 3-4 katastrofalna dodavanja pred golom, da je bio jaci protivnik primili bi tek tako. Glupi smo, guehi je nas igrac iz akademije i bolji je duplo od svi nasi stopera osim mozda od colwilla, ali neka nam je filozofija kupovati neke polovnjake iz francuske, bas nam dobro ide. Ake, guehi, hall, livramento, tomori, a slijedeci ce biti acheampong ako ce i dalje forsirsti ove invalide francuske umjesto njega, a mali veci potencijal nego oni svi zajedno
- teamnorth1989
- Kontakt:
ekipa koja je prije dva mjeseca razbila Barcelonu sinoc se muci da gol zabije Pafosu
Očekivao sam da smo u Delapu napokon dobili pravu devetku...i baš sam sinoć pažljivo pratio njegovo kretanje...on ima kako inženjeri kažu konstrukcijski problem.Ne pravim se pametan ali on uopšte ne ide na loptu,ne napada loptu..nego je čeka i faktički ga moraš pogoditi...to je naravno nemoguće.Taj problem je imao Džeko ,kako je jednom rekao , Magat ,čini mi se u Wolfsburgu je to primjetio i radio je samo na treningu taj dio pravilno,postavljanje i napad na loptu i tako reći postao je vrhunski igrač u igri glavom.Delap to ne zna,loše se postavlja zato ne može ni primiti loptu niti je udariti.Caisedo sinoć metar od lopte i ide glavom na nju i zakuca je naravno nekada stigneš nekada ne.,Delapu par puta 20 centi lopta od glave on samo gleda.To se vježba ..e sada pitanje je imali on kapacitet da to popravi.
Normalno da nece kad mu nismo dali sansu, povjerenje i prodali ga, a on igro za chelsea otkad zna za sebe. Gubimo nase talente koje za par godina odu kod konkurencije, dok mi uzimamo polovnjake neke za velike pare. Ne trebamo mi davati tolike plate, nek mi dajemo 60mil+ za svako dijete koje je odigralo jednu sezonu u profesionalnom fudbalu. Ovo nije vise isti chelsea otkad je abramovich otiso i zato smo kanta i ostat cemo ako se filozofija nebude mjenjala...superFrankie je napisao/la: ↑22 jan 2026, 10:57Prvo Guehi nije htio da dodje u Chelsea, a sve i da jest, jesi vidio koliku je platu dobio? Toliko u Chelseaju nikad ne bi dobio, a sumnjam da bi i mu neko drugi osim Citya dao tolikoElAn10 je napisao/la: ↑22 jan 2026, 08:53To nista vise nema smisla, guehi ide u city za 23miliona a mi cemo opet dati jedno 60mil+ za nekog francuskog stopera od 20god. Fofana, badiashile, disasi, jedan gori od drugog. Fofana je sinoc imo jednu 3-4 katastrofalna dodavanja pred golom, da je bio jaci protivnik primili bi tek tako. Glupi smo, guehi je nas igrac iz akademije i bolji je duplo od svi nasi stopera osim mozda od colwilla, ali neka nam je filozofija kupovati neke polovnjake iz francuske, bas nam dobro ide. Ake, guehi, hall, livramento, tomori, a slijedeci ce biti acheampong ako ce i dalje forsirsti ove invalide francuske umjesto njega, a mali veci potencijal nego oni svi zajedno
- superFrankie
- Kontakt:
Pa on je i otisao dok je bio Abramovich, on ga je prodao, ne nova uprava, nemaj oni nista s tim. A da ovo nije isti Chelsea kao sto je bio dok je Roman bio tu, to je logicno i tu si u pravuElAn10 je napisao/la: ↑22 jan 2026, 11:28Normalno da nece kad mu nismo dali sansu, povjerenje i prodali ga, a on igro za chelsea otkad zna za sebe. Gubimo nase talente koje za par godina odu kod konkurencije, dok mi uzimamo polovnjake neke za velike pare. Ne trebamo mi davati tolike plate, nek mi dajemo 60mil+ za svako dijete koje je odigralo jednu sezonu u profesionalnom fudbalu. Ovo nije vise isti chelsea otkad je abramovich otiso i zato smo kanta i ostat cemo ako se filozofija nebude mjenjala...superFrankie je napisao/la: ↑22 jan 2026, 10:57Prvo Guehi nije htio da dodje u Chelsea, a sve i da jest, jesi vidio koliku je platu dobio? Toliko u Chelseaju nikad ne bi dobio, a sumnjam da bi i mu neko drugi osim Citya dao tolikoElAn10 je napisao/la: ↑22 jan 2026, 08:53To nista vise nema smisla, guehi ide u city za 23miliona a mi cemo opet dati jedno 60mil+ za nekog francuskog stopera od 20god. Fofana, badiashile, disasi, jedan gori od drugog. Fofana je sinoc imo jednu 3-4 katastrofalna dodavanja pred golom, da je bio jaci protivnik primili bi tek tako. Glupi smo, guehi je nas igrac iz akademije i bolji je duplo od svi nasi stopera osim mozda od colwilla, ali neka nam je filozofija kupovati neke polovnjake iz francuske, bas nam dobro ide. Ake, guehi, hall, livramento, tomori, a slijedeci ce biti acheampong ako ce i dalje forsirsti ove invalide francuske umjesto njega, a mali veci potencijal nego oni svi zajedno
- wadethegreat
- Kontakt:
Guehi je dobio 300k plus bonusi.
Kod nas bi se to raspodijelilo na 5 igraca
I sad ce ionako Enzo, Caicedo, Cucurella itd dobiti nove ugovore.
James ti je najplaceniji 250k I da na to dovedes stopera koji je placeniji a moras nekima dati vece plate to bi bio cirkus.
City boli dupe ocito jer im je skroz drugacija struktura plata.
Oni jeftino igraca plate kao sto su i Halanda Cherkija itd al Zato masna plata.
Kod nas je obratno gleda se dugorocno Kako utice na knjige.
Ne kazem da je ispravno Ali je tako.
Kod nas bi se to raspodijelilo na 5 igraca
I sad ce ionako Enzo, Caicedo, Cucurella itd dobiti nove ugovore.
James ti je najplaceniji 250k I da na to dovedes stopera koji je placeniji a moras nekima dati vece plate to bi bio cirkus.
City boli dupe ocito jer im je skroz drugacija struktura plata.
Oni jeftino igraca plate kao sto su i Halanda Cherkija itd al Zato masna plata.
Kod nas je obratno gleda se dugorocno Kako utice na knjige.
Ne kazem da je ispravno Ali je tako.
Gdje nece biti ispravno, ako pogledamo da Tosin ima 120k, Badi 90k, Disasi 80k. Eto to je blizu plate Guehija, a imamo tri panja. Moze se dodati i Chalobah sa 50k. Cirkus jednostavno.
Nikad nije bilo nista od klubova na kojima je gazda gledao samo da profitira i gleda svoj dzep.
Nikad nije bilo nista od klubova na kojima je gazda gledao samo da profitira i gleda svoj dzep.
- wadethegreat
- Kontakt:
Pa upravo si dokazao to sto pricam
Vjerujem da je Tosin to dobio jer je bio free agent nije bilo transfer feea nikako.
Ne zele jednostavno da razbijaju tu strukturu pa makar se pretvorili u post Fergie United
Suti trpi gledaj.
Ide Jaqcuet
Vjerujem da je Tosin to dobio jer je bio free agent nije bilo transfer feea nikako.
Ne zele jednostavno da razbijaju tu strukturu pa makar se pretvorili u post Fergie United
Suti trpi gledaj.
Ide Jaqcuet
- superFrankie
- Kontakt:
Liga nije spremnaChelsea agree deal to sign talented 17 year old fullback Yisa Alao from Sheffield Wednesday, here we go!
Initial fee over £500k plus heavy add-ons.
Chelsea beat 3 more PL top clubs to the signing.
- wadethegreat
- Kontakt:
Project 2035superFrankie je napisao/la: ↑22 jan 2026, 14:40Liga nije spremnaChelsea agree deal to sign talented 17 year old fullback Yisa Alao from Sheffield Wednesday, here we go!
Initial fee over £500k plus heavy add-ons.
Chelsea beat 3 more PL top clubs to the signing.
Kao sto sam i pretpostavio, propast ce transfer. Ja ne znam na koji nacin ovi iz brajtona u nasoj upravi pregovaraju ali ti ljudi nisu spustili cijenu niti jednog igraca, kad se sjetim Caiceda, cijelo ljeto spustali cijenu i na kraju Liverpool pljune 110 mil pa smo morali platiti mnogo vise nego sto ga je i Brajton procjenjivo.
I zamisli dadati iskustvo na poziciji gdje ti to ne treba. Poluditi s ovim klubom zaista