Onda poštujem mišljenje nema šta. Jeste da je u pitanju njemačka treća, i vjerovatno će me mnogi sad osuditi, ali to je za mene jednako kao da je došlo pojačanje iz prve lige Republike Srpske, prevashodno i zbog toga što Borac nije poznat po skauting službi, pa da smo doveli nekog super talenta.jurisicduska je napisao/la: ↑22 jan 2026, 15:17Normalno da sam pratio. Pa i kod nas je ovaj doveden da bude na klupi. Imamo Beganovica. Pratim HNl. Hujber je trebao zavrsiti u Osijeku kod one velike rekonstrukcije pa je to propalo. U Dansku ga je odveo jedan trener i promijenio se i nije dobio prostor. Ja ti od njeg ne očekujem ništa nego da uskoci 3-4 utakmice da Beganovic odmori.AvantiBL je napisao/la: ↑22 jan 2026, 15:10A to si ti pratio tu istu ligu, pa znaš da je bio među boljim bekovima, ili je to tako samo zato što ga je Sarajevo dovelo? Ako si stvarno pratio tu ligu, onda skidam kapu.jurisicduska je napisao/la: ↑22 jan 2026, 15:08
Hujber je bio medu boljim bekovima te lige koju ovaj amater nije mogao da igra ni minute. Tako da ne prdi ti. Cuj ne prdi , e jesi luckast.
Objektivno sakupljate otpad. Ko da se pripremate na surovu realnost života bez Vice i SNSD-a.
Omar je doveden da bude na klupi, i za tu ulogu je itekako dovoljan.
Citiraj me polovinom sezone, kad se uvjeriš u vunderkida Hujbera, ko se bolje pokazao.
Sto se tiče ovog vašeg pojacanja on je proglašen za jedan od najvećih promašaja Rijeke , držali ga ljudi pola godine i otpustili. Mislim necete se usrećiti s njim nikako.
Citirat cemo se.
Čujemo se.