Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
To je samo dokaz koliko je naša liga u k, a i država.
Bez obzira na pare, ko god ima više opcija neće doći ovde.
Bez obzira na pare, ko god ima više opcija neće doći ovde.
-
Hordas1990
- Kontakt:
Kad otjeraju ovog Stojanovica podvalice im botovi pricu da je on licno stopirao transfer Berise na nacionalnoj osnovi.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Za svakog normalnog navijača Želje ovo je najbolja vijest. Jedino mogu žaliti onaj neuračunljivi degenerik što mlati o 15 000 manijaka na evropskom gostovanju i slični kao on
Gasi sve
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Samo se nadajte misevi **** vas Zeljo sve zajedno
Kad se svi skupite nema vas ko Zeljovaca
Kad se svi skupite nema vas ko Zeljovaca
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
To je glavna stvar. Ovdje će npr. doći Adem Ljajić, koji kao i svaki Sandžaklija ima san makar godinu života da provede u Sarajevo. Došao je među svoj narod i tu mu je super, nije mu ni Sandžak predaleko, ali drugi igrači to neće uraditi. Pare ne igraju glavnu ulogu, BiH prosto ne nudi ništa.
Sarajevski klubovi ne igraju grupne faze evropskih takmičenja, Sarajevo nije Beograd da te privuče život u velegradu, noćni život itd.
Moramo raditi na sportskom planu i napredovati, igrati grupne faze, ojačati kao narod, možda onda i uspijemo dovesti igrače koji su nešto napravili u evropskom fudbalu.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Nodi, pusti hejtere. Kakav Berisha nije ni bio u kobinacijama, daj Brojanca, Čazim Rahibiča i "malog Dragovića (17)".
SWRA
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
To sam ja odma govorio. Ljajić je došao jer ima 34 godine, i niko mu ne bi dao takav ugovor više, i tako jedino možeš dovest igrača koji je level više. Evo ti Seferović neće nikad iz Dubaija i zašto bi, Berisha je bio pristao, ali se pojavila bolja prilika i otišao čovjek tamo. Zato i kažem da Sarajevo dobro radi sa mladim igračima jer je to jedini način da u našoj ligi obrćeš neke pare, a uspjeh rezultatski zavisi od milion faktora.aezakmi je napisao/la: ↑22 jan 2026, 15:52To je glavna stvar. Ovdje će npr. doći Adem Ljajić, koji kao i svaki Sandžaklija ima san makar godinu života da provede u Sarajevo. Došao je među svoj narod i tu mu je super, nije mu ni Sandžak predaleko, ali drugi igrači to neće uraditi. Pare ne igraju glavnu ulogu, BiH prosto ne nudi ništa.
Sarajevski klubovi ne igraju grupne faze evropskih takmičenja, Sarajevo nije Beograd da te privuče život u velegradu, noćni život itd.
Moramo raditi na sportskom planu i napredovati, igrati grupne faze, ojačati kao narod, možda onda i uspijemo dovesti igrače koji su nešto napravili u evropskom fudbalu.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Joj nemojte da vam vadim postove vasih radosti na slične stvari. Najjaci mi je ovaj sto je zaključio da i pored para nece frajer zbog uslova lige. Daj ba. Isto ko da je bio tamo i vidio sta je ponuđeno. Možda niste mogli ponudit očekivano. Mislim vi uvijek okrenete u nekakvu pozitivu.
Eto Dule vam kriv a nije vam kriv ovaj Seyo Boy il onaj delegat sto kaže “ne komentarises ništa kad ljudi potpisuju” (niko nije potpisao) , ili ovi sto mijenjaju priču kako vjetar puse. Onaj Seyo Boy agresivan nešto prijeti psuje i evo kako završi karijeru.
**** Stevanovica, Sehica, Dzeku, Nalica, Berishu doći će bolji. Samo cemo dodavat na ovu listu.
Ne bi ni onog malog Mujkic Messija (17)
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 22 jan 2026, 16:00, ukupno mijenjano 2 puta.
- luckystrike
- Kontakt:
7ebo Berishu, k'o da je to neki igrač.
-
primussucks
- Kontakt:
Alić bi legao Zrinjskom..
Otkud sad to? Ili je glupost neka.
-
ventilateur
- Kontakt:
Ti brate definitivno nisi normalan. Sve najbolje ti zelim
„Ne razumeš ti mene, moja Vahdo, ja volim Sarajevo više nego sebe" - Asim Ferhatovic Hase
Berisha Valon tvoje NE te ucinilo legendom 
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Ma mora cijela liga napredovat nije dovoljno samo sto su oni napredovali. Da bi Berisha došao moramo svi skupa rasti ko drzava prije svega, mora i noćni život bit bolji i tereni i liga i svašta nešto. Nije do njih on bi došao ali okolina…. Politika ne da isto, Kosovo nije priznato. Kontra režima. Ovo ono. Ima svašta tu.
Ne znam o kakvom Mujkicu Messiju pricas, al hajdjurisicduska je napisao/la: ↑22 jan 2026, 15:56Joj nemojte da vam vadim postove vasih radosti na slične stvari. Najjaci mi je ovaj sto je zaključio da i pored para nece frajer zbog uslova lige. Daj ba. Isto ko da je bio tamo i vidio sta je ponuđeno. Možda niste mogli ponudit očekivano. Mislim vi uvijek okrenete u nekakvu pozitivu.
Eto Dule vam kriv a nije vam kriv ovaj Seyo Boy il onaj delegat sto kaže “ne komentarises ništa kad ljudi potpisuju” (niko nije potpisao) , ili ovi sto mijenjaju priču kako vjetar puse. Onaj Seyo Boy agresivan nešto prijeti psuje i evo kako završi karijeru.
**** Stevanovica, Sehica, Dzeku, Nalica, Berishu doći će bolji. Samo cemo dodavat na ovu listu.
Ne bi ni onog malog Mujkic Messija (17)
Kao sto rekoh, kolovođa malih ljudi.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 22 jan 2026, 16:07, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.