I golovi protiv Schalkea.
Edin Džeko
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Samo teski pacenik moze na taj nacin razmisljati.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑22 jan 2026, 14:42Čuj odakle, pa vidiš da implicira da će ih Džeko uništiti.Drum je napisao/la: ↑22 jan 2026, 14:26Mnogo jos za igrati, al odakle da nemaju sansu? Drze 4 boda prednosti ...JayCatwright je napisao/la: ↑22 jan 2026, 14:15Schalke ako je i imao šanse da uđe u Bundesligu više je nema, jbg.
-
Sindikat12
- Kontakt:
Kad se samo sjetim…
Da smo ovih godina imali ovog Kerima i Esmira, gdje bi nam bio kraj?
Samo cu reci kapa dole za Mirona 
Uh. Sjećam se da sam svaku utakmicu išao kod cure (današnje supruge) u Gunju (Hrv.) iz Brčkog da gledam Džeku, Misketa, Vedu i Seju. Kod njih i tad internet šibao k'o sad kod nas, bila neka stranica atdhe . net, na njoj super išao stream.
Zavalim se pred kompjuter, ljudi izađu iz kuće, rade poslove a ja ko hadžija sjedim i uživam. Kakvo je to vrijeme bilo...
Je l' žena ima sestru ili neku rodicu? Dobar sam momak, mnoge mi žele, al' ja bih hrvatske, papire vrele...231983 je napisao/la: ↑22 jan 2026, 17:13Uh. Sjećam se da sam svaku utakmicu išao kod cure (današnje supruge) u Gunju (Hrv.) iz Brčkog da gledam Džeku, Misketa, Vedu i Seju. Kod njih i tad internet šibao k'o sad kod nas, bila neka stranica atdhe . net, na njoj super išao stream.
Zavalim se pred kompjuter, ljudi izađu iz kuće, rade poslove a ja ko hadžija sjedim i uživam. Kakvo je to vrijeme bilo...
Ma da njemu nije bilo Muslica, daj Boze da ne bi zavrsio u Gorici ili Lokomotivi Zagreb
Dok daje maksimum, apsolutno me ne zanima da nas odabrao jer nije mogao igrati u Hrvatskoj hahaha.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
napapijri1987
- Kontakt:
Ali da dozivim da jedan nas igrac izazove ovakav hype nakon transfera
bukvalno fb,instagram i YouTube gore. Samo se o njemu prica,njemci pricaju nas jezik,novinari cekaju pred fan shop Schalke da intervjuisu covjeka koji kupi prvi dres dzeke.
Kakva vremena za biti ziv.
- Maroon1946
- Kontakt:
Kako mu dobro stoji dres i trenerka Schalkea 
Kad spomenu drustvene mreze, na objavi gdje su ga predstavili, 158 hiljada lajkova na IGnapapijri1987 je napisao/la: ↑22 jan 2026, 19:12Ali da dozivim da jedan nas igrac izazove ovakav hype nakon transferabukvalno fb,instagram i YouTube gore. Samo se o njemu prica,njemci pricaju nas jezik,novinari cekaju pred fan shop Schalke da intervjuisu covjeka koji kupi prvi dres dzeke.
Inace prosjecno imaju oko 15-30 hiljada.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Goalgetter
- Kontakt:
U prvim satima vec prodano par hiljada dresova, satima se cekalo u redu u fan shopu.
Velika je euforija u Gelsenkirchenu, u nedjelju ima da grmi protiv Kaiserslauterna.
Velika je euforija u Gelsenkirchenu, u nedjelju ima da grmi protiv Kaiserslauterna.
Za pola dana prodano već 4.000 dresova, ŝto je zarade 400.000 Eura.Goalgetter je napisao/la: ↑22 jan 2026, 19:40U prvim satima vec prodano par hiljada dresova, satima se cekalo u redu u fan shopu.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Gigant je Dzeko, nismo mi svjesni kakvog asa imamo. Sad da uvede Schalke u bundesligu, a onda ga pratimo protiv Bayerna, Dortmunda, njegovog Wolfsburga itd
Cekamo ga na debiju u nedjelju, 13:30 protiv Kaisera
Cekamo ga na debiju u nedjelju, 13:30 protiv Kaisera
-
MostarNeretva
- Kontakt:
Zelim sve najbolje i da pokaze kriticarima ( u koje spadam) da hoce i moze jos i da ce biti spreman za Marta.