Premijer liga BiH - aktuelno
-
Hordas1990
- Kontakt:
- jurisicduska
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Nodi znam ja dobro da Norveška nije EU nit sam to napisao.NoDi80 je napisao/la: ↑22 jan 2026, 18:22On je igrao za Norvesku reprezetaciju i tad je dobio pasos, a drugo Norveska nije u Europskoj Unijijurisicduska je napisao/la: ↑22 jan 2026, 18:19
Uzeo on norveški pasos da se može vodit ko EU igrac.
I Austrijska liga ima pravilo za neEu igrače i tamo je na norveški pasos bio registrovan. Ovo je još bolje od noćnog života.
Ti ili navijaš za nas pa ih trolas ili si nepopravljivi romantik, optimist i sve ostalo sto ide uz to.
Trece u Austriji je registrovan kao igrac Kosova
Ali Norveški igraci kao igraci iz Lihtenštajna, Islanda i Švicarske se vode kao EU igraci u većini europskih liga.
Norveška ti pripada Europskom ekonomskom prostoru i iz te drzave ljudi nesmetano mogu raditi u zemljama europske unije i dobiti radne dozvole. I u Austiji čak i u nižim ligama Norvežanin se ne vodi kak stranac.
Nisam mu gledao registracione papire ali mislim da nisu budale da prijavljuju strance ako ne moraju.
Kazu od sad ce neku zenu poslati, noDi ne zadovoljava valjano...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
ti si prvi insajder duskiceee, elem znas li ko ce u Zelju vise ti znas neg mi, pa et da znam i jajurisicduska je napisao/la: ↑22 jan 2026, 18:28Nodi znam ja dobro da Norveška nije EU nit sam to napisao.NoDi80 je napisao/la: ↑22 jan 2026, 18:22On je igrao za Norvesku reprezetaciju i tad je dobio pasos, a drugo Norveska nije u Europskoj Unijijurisicduska je napisao/la: ↑22 jan 2026, 18:19
Uzeo on norveški pasos da se može vodit ko EU igrac.
I Austrijska liga ima pravilo za neEu igrače i tamo je na norveški pasos bio registrovan. Ovo je još bolje od noćnog života.
Ti ili navijaš za nas pa ih trolas ili si nepopravljivi romantik, optimist i sve ostalo sto ide uz to.
Trece u Austriji je registrovan kao igrac Kosova
Ali Norveški igraci kao igraci iz Lihtenštajna, Islanda i Švicarske se vode kao EU igraci u većini europskih liga.
Norveška ti pripada Europskom ekonomskom prostoru i iz te drzave ljudi nesmetano mogu raditi u zemljama europske unije i dobiti radne dozvole. I u Austiji čak i u nižim ligama Norvežanin se ne vodi kak stranac.
Nisam mu gledao registracione papire ali mislim da nisu budale da prijavljuju strance ako ne moraju.
nek crknu dusmani, najjaci smo
Ma odustajem od bilo kakvih rasprava, nodi nas je sve pobjedio. Dobro nije elsner potpisao..
Fk Željezničar.
Svejedno nece u BiH zbog politike i to je poenta
BiH ni ne priznaje Kodovo kao drzavu
Da se stavim u njegovu poziciju ne bih mi ja dosao kao Kosovar u BiH ligu
BiH ni ne priznaje Kodovo kao drzavu
Da se stavim u njegovu poziciju ne bih mi ja dosao kao Kosovar u BiH ligu
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
TrofejiSuTu
- Kontakt:
Nodi zvani hodajuca enciklopedija.
Frajer sve zna i kad igraci imaju veliku i malu nuzdu.
Potura se za sve zivo oko kluba.
Tacno ce ga opalit mozdani i srcani istovremeno.
Jel realno ovo koliko je lik frustriran i koliko je umislio neke stvari?!?
Frajer sve zna i kad igraci imaju veliku i malu nuzdu.
Potura se za sve zivo oko kluba.
Tacno ce ga opalit mozdani i srcani istovremeno.
Jel realno ovo koliko je lik frustriran i koliko je umislio neke stvari?!?
„Neki pojedinci imaju dosta upitnika kad ne igraju, a ja imam upitnike kad igraju.“ ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Nisam frustiran danas pravo dobar legele neke pare
Vecina vas je frustirana i nodi vam je trn u oku
Sto se tice Berishe odbio je i Sarajevo, cak i kad je bio slobodan igrac
Vecina vas je frustirana i nodi vam je trn u oku
Sto se tice Berishe odbio je i Sarajevo, cak i kad je bio slobodan igrac
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 22 jan 2026, 18:37, ukupno mijenjano 1 put.
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- jurisicduska
- Kontakt:
Ja ne znam gdje ti vidis ovdje zelju. Pricamo o radnim dozvolama, eu igracima, EEA zemljama. Nisam ja nikakav insajder nit to pokušavam biti. Ovo je bas zanimljiva tema. I normalna.Kajkutenjoyer je napisao/la: ↑22 jan 2026, 18:32ti si prvi insajder duskiceee, elem znas li ko ce u Zelju vise ti znas neg mi, pa et da znam i jajurisicduska je napisao/la: ↑22 jan 2026, 18:28Nodi znam ja dobro da Norveška nije EU nit sam to napisao.
Trebam o psiholozima, tenkovima, vojvodama, ustašama ? Da bi bio prihvaćen kao normalan sagovornik. Ili vam trebam slati u PP prijeteće poruke, prozivat djecu i tako ? Onda bi bilo ok ?
- IstinskiPitar
- Kontakt:
Kakve podvale? Odi na stranicu svog kluba i vidi je li postavljen novi statut, pa se vrati.Arma00 je napisao/la: ↑22 jan 2026, 18:15Nemate pojma u vašem klubu šta se desava, a znate o nama, slabo vam prolaze te podvale iz grupa.IstinskiPitar je napisao/la: ↑22 jan 2026, 18:09Nisam dobronamjeran prema vama niti se pravim takvim. Samo kazem da je @jurisicduska napisao istinu i posebno mi je drago što vi odbijate da je prihvatite. Uživaj.![]()
Spoiler: nije postavljen niti može biti jer nije upisan u registar.
Zaista nema gluplje osobe na internetu od njega. 
A fkt što nije postavljen novi statut?IstinskiPitar je napisao/la: ↑22 jan 2026, 18:37Kakve podvale? Odi na stranicu svog kluba i vidi je li postavljen novi statut, pa se vrati.Arma00 je napisao/la: ↑22 jan 2026, 18:15Nemate pojma u vašem klubu šta se desava, a znate o nama, slabo vam prolaze te podvale iz grupa.IstinskiPitar je napisao/la: ↑22 jan 2026, 18:09
Nisam dobronamjeran prema vama niti se pravim takvim. Samo kazem da je @jurisicduska napisao istinu i posebno mi je drago što vi odbijate da je prihvatite. Uživaj.![]()
- svrakino1921
- Kontakt:
Super bruda moj ako je tačno da ne dolazi
Ne bih ga naš Savez stavio u Comet nikad a mi ga potpisali
A nije jeftin
Bolje ovako
Ima i boljih brate pare nisu vise problem samo reputacija i politikasvrakino1921 je napisao/la: ↑22 jan 2026, 18:39Super bruda moj ako je tačno da ne dolazi
A nije jeftin
Bolje ovako
Facinantno je da drugi kmece vise nego mi oko Nalica, Berishe…
Bili smo i jucer bez njih, a mozemo i sutra
Samo opusteno klub radi punom parom na pojacanjima o kojima niko nije nista ni napisao po medijima
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 22 jan 2026, 18:41, ukupno mijenjano 1 put.
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Kolega sta je rec, nije vas ispalio samo koga niste zvali.svrakino1921 je napisao/la: ↑22 jan 2026, 18:39Super bruda moj ako je tačno da ne dolazi
A nije jeftin
Bolje ovako
- IstinskiPitar
- Kontakt:
Pa zato što nije upisan u registar udruženja građana, logično. Ministarstvo pravde ga je odbilo. Stvarno im je super zamišljen model i povoljan po njih, ali džaba im kad ne može da prođe.N3R3D je napisao/la: ↑22 jan 2026, 18:38A fkt što nije postavljen novi statut?IstinskiPitar je napisao/la: ↑22 jan 2026, 18:37Kakve podvale? Odi na stranicu svog kluba i vidi je li postavljen novi statut, pa se vrati.
Ja vjerujem da će oni tu nešto uraditi da to prođe.IstinskiPitar je napisao/la: ↑22 jan 2026, 18:41Pa zato što nije upisan u registar udruženja građana, logično. Ministarstvo pravde ga je odbilo. Stvarno im je super zamišljen model i povoljan po njih, ali džaba im kad ne može da prođe.N3R3D je napisao/la: ↑22 jan 2026, 18:38A fkt što nije postavljen novi statut?IstinskiPitar je napisao/la: ↑22 jan 2026, 18:37
Kakve podvale? Odi na stranicu svog kluba i vidi je li postavljen novi statut, pa se vrati.
"pare nisu vise problem" 
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
ma prenjelo me, medjutim ko god ih je slagao da ne moze radi papira laze, Suad Sahiti igrao za Zrinju nema drugog papira sem kosovarskog, u slucaju da je imao i albanski onda bi i berisha mogao na norveske, covjek je preozibljan za ovu ligu, za 2 3 godine mozemo pricat o takvim igracimajurisicduska je napisao/la: ↑22 jan 2026, 18:37Ja ne znam gdje ti vidis ovdje zelju. Pricamo o radnim dozvolama, eu igracima, EEA zemljama. Nisam ja nikakav insajder nit to pokušavam biti. Ovo je bas zanimljiva tema. I normalna.Kajkutenjoyer je napisao/la: ↑22 jan 2026, 18:32ti si prvi insajder duskiceee, elem znas li ko ce u Zelju vise ti znas neg mi, pa et da znam i jajurisicduska je napisao/la: ↑22 jan 2026, 18:28
Nodi znam ja dobro da Norveška nije EU nit sam to napisao.
Trebam o psiholozima, tenkovima, vojvodama, ustašama ? Da bi bio prihvaćen kao normalan sagovornik. Ili vam trebam slati u PP prijeteće poruke, prozivat djecu i tako ? Onda bi bilo ok ?
Zadnja izmjena: Kajkutenjoyer, dana/u 22 jan 2026, 18:50, ukupno mijenjano 1 put.
nek crknu dusmani, najjaci smo
Pa kako jesu problem? Koja ce prica biti kad se rijesi? ‘Ma znali smo da ce rijesiti pomoc od drzave,politike’. Ide standardno spinovanje.
Fk Željezničar.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.