FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Moze pisati.. momak sasvim korektan ako nacuje sta i napise. Milion puta je rekao zvanicna samo.
A drugo sto ljudi jedva cekaju da povjeruju i ssd ispade on kriv sto nije potpisao Berisa.
A drugo sto ljudi jedva cekaju da povjeruju i ssd ispade on kriv sto nije potpisao Berisa.
-
ZeljeznicarUberAlles
- Kontakt:
Cristiano Ronaldo je novi igrac Zeljeznicara!!
E sto volite ovako neke gluposti napisat pa se ujedete za jezik i propadne sve ko u vecini slucajeva kad je nas klub u pitanju po pitanju transfera… Ne znate nista, nemate nikakve informacije i ono sto saznate vidite da moze preko noci da propadne, ostavite ljude koji su zaduzeni za to da se bave tim poslom i pustite se suplje price i lozenja, rekla-kazala, mahalanja, ako potpise ko god da potpise, vidjecemo na Instagramu i na Facebooku, pa i u dresu Zeljeznicara.
E sto volite ovako neke gluposti napisat pa se ujedete za jezik i propadne sve ko u vecini slucajeva kad je nas klub u pitanju po pitanju transfera… Ne znate nista, nemate nikakve informacije i ono sto saznate vidite da moze preko noci da propadne, ostavite ljude koji su zaduzeni za to da se bave tim poslom i pustite se suplje price i lozenja, rekla-kazala, mahalanja, ako potpise ko god da potpise, vidjecemo na Instagramu i na Facebooku, pa i u dresu Zeljeznicara.
Zadnja izmjena: ZeljeznicarUberAlles, dana/u 22 jan 2026, 17:56, ukupno mijenjano 1 put.
Ja davno sam zakletvu dao, da voljeću vječno taj klub.
Ma nije do njega osim sto nas nalozi hahazeljovolimte je napisao/la: ↑22 jan 2026, 17:51Moze pisati.. momak sasvim korektan ako nacuje sta i napise. Milion puta je rekao zvanicna samo.
Davali smo Berishi velike pare, a vjerovatno problem je sto smo peti na tabeli i sto je Vico predsjenik
Ono reprezetatovac je Kosova i suludo je da ga moramo registrovati na norveske papire
Na taj nacin se kao kosovar osjeti nepozeljnim u BiH i nece u kasnim godinama da mu neko J**+ mater siptarsku i slicno
Nije do Zelje, a nije ni do 1921boya
Uglavnom da nismo BiH liga ovakva kakva jeste dosao bi i to je pokazatelj da mozemo dovesti druge igracine drugih nacionalnpsto
Kao sto kazu arma i pacino vjerujemo ljudima koji vode klub
Sve ce to doci na svoje i ne trebamo se nervirati
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 22 jan 2026, 18:04, ukupno mijenjano 6 puta.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Cekamo ljeto da potpise Bajic.Orvel je napisao/la: ↑22 jan 2026, 16:47Proslavi li ga kralju?
A, da se ostavimo najava, transfer - bombi, skautiranja i slicnog, pa da vidimo sta je istina za statut, mozda neko nesto zna? Ako statut treba urediti nacin na koji se moze investirati i kako se moze ostvariti dobit na investiciju, a nije prosao nadlezne instance, to bi mogao biti ogroman problem. Dakle, u startu nema investicija jer se ne moze vratiti ulozeno..
Napise se deset stranica o Amar vs. Miske, a znacajna pitanja se previde.
Pa sta je ovo, hocel iko potpisat za nas, ko da smo šugavi... bzs
Ne mislim ni ja da će desetka dolaziti a ako uopšte budemo igrali sa desetkom tu mislim da je Deni prvo rješenje pa onda Prokop a opcija su i Šaba te Gojak.AhmedNurudin je napisao/la: ↑22 jan 2026, 17:29Krilo svakako očekujem, jer je Bolja otišao. Ostali smo samo na 3 krila koja su imala neku minutažu. Vidjeli smo svi koliko Slaviši znače krila protiv nas sa Koperom. Za desetku sumnjam da će dolaziti, tu nekako vidim Prokopa, Miloševića i Gojaka. Što se tiče te desne strane odbrane Odinaki dajem prednost na beku a na stoperu mislim da je podjela minutaže Sedorf/Šukilović.Levin je napisao/la: ↑22 jan 2026, 17:19Hajde malo i vi spustite lopticu. Nije mi nešto žao Valona (posebno što je ovako završilo), mislim da imamo konačno vezni red koji liči na ozbiljnu ekipu (Milošević, Prokop, Erick, Radovac, Šabić, Gojak, Dragovič - još kad nam se vrate Šošić i Fočo). Neki su van forme i nekima fali iskustva ali nadam se da se to može podići na dosta veći nivo. Još ako uzmemo da Deni, Dominik i Šaba mogu i na krila
Prije bih tražio jednog brzog ljevaka na krilnoj poziciji ili napadača tipa Dangubića. Štaviše, možda i jednog defanzivca da pokrije desnu stranu odbrane i tu pojača konkurenciju.
Znam da bi pojedini sad sve otjerali i doveli neke nove momke ali mislim da to nije najpametnije rješenje.
To nije problem, problem je par drugih pozicija.
Desno krilo nemamo nikako. Cveta, Vini, Pejić, Efendić svi su nativno likeva krila i kad ih staviš desno ne izgledaju uopšte ubjedljivo. Ne znam koliko će tu Šabić i Konings biti dobra rješenja. Posebno ovaj drugi.
Šesticu klasičnu nemamo nijednu odim Dragovića koji nema nijedan nastup i koji je premlad da bi se sad očekivalo od njega da tu poziciju nosi (ako ga Slaviša uopšte bude koristio). Kod Adžema je Erick igrao tog glavnog defanzivca u vezi iako sam mislio da će biti više orjentian ka tranziciji naprijed. Sad, može se igrati i bez klasične šestice. Možda Erick nastavi odrađivati tu rolu ali problem je što nema zamjene. Možda je Valon bio tu i planiran pošto je kao i Erick vrlo borben.
Kad sam spomenuo Dangu mislio sam na njega kao napadača jer ovo što imamo (osim Koningsa) su sve vrlo slični profili. Valjao bi jedan koji zna da zuji okolo i povlači nazad po loptu. Iskreno, volio bih u jednoj od narenih prijateljskih da vidim Krpić (ili Rakić) i Konings u špicu u 4-4-2 sistemu.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
- AhmedNurudin
- Kontakt:
7000 Članova.
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.💙
- AhmedNurudin
- Kontakt:
Da da razumijem te. Mislio sam samo da si kada si Dangubića spominjo mislio da igra iza napadača kao što je bilo kod Denisa. Za ostalo se sve slažem.Levin je napisao/la: ↑22 jan 2026, 18:19Ne mislim ni ja da će desetka dolaziti a ako uopšte budemo igrali sa desetkom tu mislim da je Deni prvo rješenje pa onda Prokop a opcija su i Šaba te Gojak.AhmedNurudin je napisao/la: ↑22 jan 2026, 17:29Krilo svakako očekujem, jer je Bolja otišao. Ostali smo samo na 3 krila koja su imala neku minutažu. Vidjeli smo svi koliko Slaviši znače krila protiv nas sa Koperom. Za desetku sumnjam da će dolaziti, tu nekako vidim Prokopa, Miloševića i Gojaka. Što se tiče te desne strane odbrane Odinaki dajem prednost na beku a na stoperu mislim da je podjela minutaže Sedorf/Šukilović.Levin je napisao/la: ↑22 jan 2026, 17:19Hajde malo i vi spustite lopticu. Nije mi nešto žao Valona (posebno što je ovako završilo), mislim da imamo konačno vezni red koji liči na ozbiljnu ekipu (Milošević, Prokop, Erick, Radovac, Šabić, Gojak, Dragovič - još kad nam se vrate Šošić i Fočo). Neki su van forme i nekima fali iskustva ali nadam se da se to može podići na dosta veći nivo. Još ako uzmemo da Deni, Dominik i Šaba mogu i na krila
Prije bih tražio jednog brzog ljevaka na krilnoj poziciji ili napadača tipa Dangubića. Štaviše, možda i jednog defanzivca da pokrije desnu stranu odbrane i tu pojača konkurenciju.
Znam da bi pojedini sad sve otjerali i doveli neke nove momke ali mislim da to nije najpametnije rješenje.
To nije problem, problem je par drugih pozicija.
Desno krilo nemamo nikako. Cveta, Vini, Pejić, Efendić svi su nativno likeva krila i kad ih staviš desno ne izgledaju uopšte ubjedljivo. Ne znam koliko će tu Šabić i Konings biti dobra rješenja. Posebno ovaj drugi.
Šesticu klasičnu nemamo nijednu odim Dragovića koji nema nijedan nastup i koji je premlad da bi se sad očekivalo od njega da tu poziciju nosi (ako ga Slaviša uopšte bude koristio). Kod Adžema je Erick igrao tog glavnog defanzivca u vezi iako sam mislio da će biti više orjentian ka tranziciji naprijed. Sad, može se igrati i bez klasične šestice. Možda Erick nastavi odrađivati tu rolu ali problem je što nema zamjene. Možda je Valon bio tu i planiran pošto je kao i Erick vrlo borben.
Kad sam spomenuo Dangu mislio sam na njega kao napadača jer ovo što imamo (osim Koningsa) su sve vrlo slični profili. Valjao bi jedan koji zna da zuji okolo i povlači nazad po loptu. Iskreno, volio bih u jednoj od narenih prijateljskih da vidim Krpić (ili Rakić) i Konings u špicu u 4-4-2 sistemu.
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Sta se desava sa statutom? Nisam u toku pa nek nas insajderi prosvijetleSommersby je napisao/la: ↑22 jan 2026, 18:11A, da se ostavimo najava, transfer - bombi, skautiranja i slicnog, pa da vidimo sta je istina za statut, mozda neko nesto zna? Ako statut treba urediti nacin na koji se moze investirati i kako se moze ostvariti dobit na investiciju, a nije prosao nadlezne instance, to bi mogao biti ogroman problem. Dakle, u startu nema investicija jer se ne moze vratiti ulozeno..
Idi na onaj forum ligaški, zna Duska, on pečate udaraOrvel je napisao/la: ↑22 jan 2026, 18:29Sta se desava sa statutom? Nisam u toku pa nek nas insajderi prosvijetleSommersby je napisao/la: ↑22 jan 2026, 18:11A, da se ostavimo najava, transfer - bombi, skautiranja i slicnog, pa da vidimo sta je istina za statut, mozda neko nesto zna? Ako statut treba urediti nacin na koji se moze investirati i kako se moze ostvariti dobit na investiciju, a nije prosao nadlezne instance, to bi mogao biti ogroman problem. Dakle, u startu nema investicija jer se ne moze vratiti ulozeno..
Pa niko se osim Nalica i Berishe nije ozbiljnije povezivao. Ove price po medijima su smijesne, kao nama neko oteo Despotovica, zagrijani za Mehanovica.. Gluposti obicne, potpuno povjerenje Nijazu bolje dva tri pojacanja, nego 12 prinova na platnom spisku. Napadac je prioritet.
Fk Željezničar.
-
Hansestadt
- Kontakt:
Raja, da vam ja nesto kazem, ali ono bez zayebancije, prati te zvanicnu 
Ma nije čak ni Nalić bio u ozbiljnim kombinacijama, priču su pustili mediji bliski ocu mu kako bi natjerao Zrinjski da ga potpiše, jer je bilo zapelo.Pablo11 je napisao/la: ↑22 jan 2026, 18:38Pa niko se osim Nalica i Berishe nije ozbiljnije povezivao. Ove price po medijima su smijesne, kao nama neko oteo Despotovica, zagrijani za Mehanovica.. Gluposti obicne, potpuno povjerenje Nijazu bolje dva tri pojacanja, nego 12 prinova na platnom spisku. Napadac je prioritet.
Pa eto sigurno je bilo vise nego Mehanovic, Despotovic, pa ova prica da je maribor ukrao napadaca radi 100.000k eura..Laudrup je napisao/la: ↑22 jan 2026, 18:40Ma nije čak ni Nalić bio u ozbiljnim kombinacijama, priču su pustili mediji bliski ocu mu kako bi natjerao Zrinjski da ga potpiše, jer je bilo zapelo.Pablo11 je napisao/la: ↑22 jan 2026, 18:38Pa niko se osim Nalica i Berishe nije ozbiljnije povezivao. Ove price po medijima su smijesne, kao nama neko oteo Despotovica, zagrijani za Mehanovica.. Gluposti obicne, potpuno povjerenje Nijazu bolje dva tri pojacanja, nego 12 prinova na platnom spisku. Napadac je prioritet.
Fk Željezničar.
-
tiagofaria25
- Kontakt:
Pratite ne prati teHansestadt je napisao/la: ↑22 jan 2026, 18:38Raja, da vam ja nesto kazem, ali ono bez zayebancije, prati te zvanicnu![]()
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Hamuliću propao transfer u Portugal.
Vjerujem da bi bio najbolji napadač u našoj ligi.
Vjerujem da bi bio najbolji napadač u našoj ligi.
BosnaE
-
BarbareZeljin
- Kontakt:
Ja vise ne vjerujem ni kad zvanicna objavi,dok ne zaigraju....Hansestadt je napisao/la: ↑22 jan 2026, 18:38Raja, da vam ja nesto kazem, ali ono bez zayebancije, prati te zvanicnu![]()
Ne desava se nista,ovo sto su oni htjeli ne moze se na kantonalnom nivou rijesiti,nego na federalnom.Ide se u tom smjeru da se rijesiOrvel je napisao/la: ↑22 jan 2026, 18:29Sta se desava sa statutom? Nisam u toku pa nek nas insajderi prosvijetleSommersby je napisao/la: ↑22 jan 2026, 18:11A, da se ostavimo najava, transfer - bombi, skautiranja i slicnog, pa da vidimo sta je istina za statut, mozda neko nesto zna? Ako statut treba urediti nacin na koji se moze investirati i kako se moze ostvariti dobit na investiciju, a nije prosao nadlezne instance, to bi mogao biti ogroman problem. Dakle, u startu nema investicija jer se ne moze vratiti ulozeno..
Serem se na Kosovo zbog Berishe
Trenutno korisnika/ca: Arma00, Cwirek, DinGospo21, doncarlo, ELDIABLO20, Ferroviere1987, fks74, garga1921, Giba87, knoa, LoveFootball1987, NazorUso, Orvel, Pantelija, Proximic, rimljanin90, Samba71, voltron30, Zhustri i 120 gostiju.