Ma odličan, vrh!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Šta je tačno dobro u zaokretu Barbariananapoleon72 je napisao/la: ↑21 jan 2026, 11:07Poslije nahajpanog Weaponsa pogledam prvijenac istog autora, Barbarian. Iskreno, mnogo bolji film, nekoliko dobrih zaokreta u radnji, igranje s tempom filma, logicnija prica.
Vise sam mislio onako na navlacenje na jednu stranu od pocetka pa onda nesta skroz drugo. Ocekujes da je Bill Skarsgard manijak koji je smislio plot da ovu navuce, a zapravo i on zrtva. Kad nadju one podrume ocekujes da su dole bili neki rituali, neki Vacancy ili Skeleton Key stil, a nista od tog na kraju, deda snimao orgije.Jabroni je napisao/la: ↑21 jan 2026, 23:14Šta je tačno dobro u zaokretu Barbariananapoleon72 je napisao/la: ↑21 jan 2026, 11:07Poslije nahajpanog Weaponsa pogledam prvijenac istog autora, Barbarian. Iskreno, mnogo bolji film, nekoliko dobrih zaokreta u radnji, igranje s tempom filma, logicnija prica.
Krene film sasvim solidno, neobičan, moderan setup. I onda skrene u pravcu najobičnijih horor klišea. Razočarenje mrtvo,
kao da su film pisala dva lika koja se srela u životu nisu.
Weapons dosta bolji, iako i tu zadnja trećina nije idealna.
Haj ustedio sam raji 2 sata
Kinematografija je fkt u teškom qurcu.Sinners' sets new Oscar record with 16 nominations
A tek strategije u toku utrkeJayCatwright je napisao/la: ↑23 jan 2026, 13:09šprdnja od filma u kojoj je čitav sport prikazan u takvom fazonu, kao da se sad iz penzije vrati Batistuta i da 60 golova u sezoni.
Vjerujem da se moze film pogledati, samo ne znam kako ljudima ne dosadi ova tematika
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 5 gostiju.