Ma realno Dzeko u Kerimovim godinama nije bio ni blizu njegovog nivoa, Pjanke je sa druge strane bio, ali opet Pjanke nije nikad bio igrač koji je efikasan i koji postiže puno golova, ali činjenica je da je recimo Yamal zabio ovaku gorčinu pričalo bi se danima ili bilo koji tinejdžer koji dolazi iz ovih nogometnih sila.Edincapitano je napisao/la: ↑22 jan 2026, 22:20Pjanic?
Neznam koliko imas godina ali ono sto ja Miralem
radio u Lyonu u istim godinama je sigurno bolje nego Kerim trenutno. Lyon tad bio ozbiljna ekipa i sigurno puno bolji od ovog Salzburga.
Al svaka cast Kerimu, drago mi je da imamo takvog igraca.
Kerim Alajbegović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Kerim Alajbegović
-
Edincapitano
- Kontakt:
Pa dobro, Mire uvijek bio 8ica, malo iza desetke i krila, nije mu bas bio to zadatak da zabija golove. Kako god, Mire je igrao u istim godinama na vecem nivou. 100%.Sport90 je napisao/la: ↑22 jan 2026, 22:34Ma realno Dzeko u Kerimovim godinama nije bio ni blizu njegovog nivoa, Pjanke je sa druge strane bio, ali opet Pjanke nije nikad bio igrač koji je efikasan i koji postiže puno golova, ali činjenica je da je recimo Yamal zabio ovaku gorčinu pričalo bi se danima ili bilo koji tinejdžer koji dolazi iz ovih nogometnih sila.Edincapitano je napisao/la: ↑22 jan 2026, 22:20Pjanic?
radio u Lyonu u istim godinama je sigurno bolje nego Kerim trenutno. Lyon tad bio ozbiljna ekipa i sigurno puno bolji od ovog Salzburga.
Šta kažeš glupane? Nije potencijal za Real jel ? Hahahahah yebo te otac ustaskiEdincapitano je napisao/la: ↑22 jan 2026, 22:42Pa dobro, Mire uvijek bio 8ica, malo iza desetke i krila, nije mu bas bio to zadatak da zabija golove. Kako god, Mire je igrao u istim godinama na vecem nivou. 100%.Sport90 je napisao/la: ↑22 jan 2026, 22:34Ma realno Dzeko u Kerimovim godinama nije bio ni blizu njegovog nivoa, Pjanke je sa druge strane bio, ali opet Pjanke nije nikad bio igrač koji je efikasan i koji postiže puno golova, ali činjenica je da je recimo Yamal zabio ovaku gorčinu pričalo bi se danima ili bilo koji tinejdžer koji dolazi iz ovih nogometnih sila.Edincapitano je napisao/la: ↑22 jan 2026, 22:20
Pjanic?
Vadi ga za standing ovation
-
Edincapitano
- Kontakt:
Daj bolan, hoces li da te opet pregazim u diskusiji oko fudbala pa da te nema mjesecima?jasmin10 je napisao/la: ↑22 jan 2026, 22:45Šta kažeš glupane? Nije potencijal za Real jel ? Hahahahah yebo te otac ustaskiEdincapitano je napisao/la: ↑22 jan 2026, 22:42Pa dobro, Mire uvijek bio 8ica, malo iza desetke i krila, nije mu bas bio to zadatak da zabija golove. Kako god, Mire je igrao u istim godinama na vecem nivou. 100%.Sport90 je napisao/la: ↑22 jan 2026, 22:34
Ma realno Dzeko u Kerimovim godinama nije bio ni blizu njegovog nivoa, Pjanke je sa druge strane bio, ali opet Pjanke nije nikad bio igrač koji je efikasan i koji postiže puno golova, ali činjenica je da je recimo Yamal zabio ovaku gorčinu pričalo bi se danima ili bilo koji tinejdžer koji dolazi iz ovih nogometnih sila.
Kerim je sjajan talenat, ali kakav Real bolan. Tako se govorilo i o Dedicu. Pa eno ga.
Naravno da je potencijal za najveće domete, ali to ne znači da će sigurno to dosegnuti.
Ma ovo je onaj kamenjar raspali sa 10 profila.
Alajbegovic je Sučić 2.0, a Modrić najbolji veznjak svijeta.
-
Edincapitano
- Kontakt:
Ti jedino sto znas je psovati, inace veze nemas o fudbalu, ali bukvalno veze nemas.
Hajde opet napisi ”ustaso glupa”, jedino to i znas pisati.
-
Edincapitano
- Kontakt:
Takav nam jedan i treba. Da psuju i našima jer ne daju loptu nikome, a ne da samo mi psujemo jer ne dodaju našima.Beduin je napisao/la: ↑22 jan 2026, 21:20Strasno golovi i sut. Ali je bas bas sebican, kao da igra za statistiku, vjerovatno i sam svjestan limitiranosti ekipe, a njegova buducnost nije medju njima:
Cak mi malo izgleda i prepotentno, umisljeno, bez previse emocije nakon postignutih euro golova. Ali neka je, moze mu se, samo nek dere guzove protivnicima.
Bas ima ovaj neki qrcevit stav, tipa Yamal. Al tako i treba. Momak je svjestan svojih kvaliteta, svoga šuta. U ovim godinama i treba da nabija statistiku da se proda sto bolje.
-
Sindikat12
- Kontakt:
Nijedna pozicija nije procvjetala kao sada lijeva strana sa Kerimom.
Nakon Lulica neki od igraca koji su igrali kao LW
Duljevic
Gojak
Zakaric
Krunic (krpio)
Tatar

I onda dodje Alajbegovic upgrade 1 000 000 levela.
Nakon Lulica neki od igraca koji su igrali kao LW
Duljevic
Gojak
Zakaric
Krunic (krpio)
Tatar
I onda dodje Alajbegovic upgrade 1 000 000 levela.
Zadnja izmjena: Sindikat12, dana/u 22 jan 2026, 23:01, ukupno mijenjano 1 put.
Unpopular opinion ali Kerim ima bolji šut od Yamala. 
Nadam se da će ići polako i korak po korak, povratak u Leverkusen i par sezona u Bundesligi bi bilo idealno za njegov razvoj. Valjda se ne desi neka glupost tipa United, Juventus ili nešto slično.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Momak ima priliku uz ako Bog da zdravlje i pravilan razvoj bez problema da postane bolja verzija Kvaratskhelije.
Strašan potencijal i hvala Njemačkoj što ga nisu zvali u reprezentaciju.
Strašan potencijal i hvala Njemačkoj što ga nisu zvali u reprezentaciju.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Kerim je abd prva zvijezda nase repke,a gledao sam i Fejnord Sturm,Ahmedhodzic je zvijer od igraca,i ono kontam njega uparit sa Tarikom imali bi stoperski par za Reala,bekovi isto Dedic i Kolasinac samo pogledajte odbranu Vasilj Dedic Kolasinac Muharemovic Ahmedhodzic,nikad nismo imali tako dobre igrace u odbrani,cak i rezerve su meni odlicne,Malic Karic,Katic Hadzikadunic,Memic isto moze igrat desnog beka,Barjaktarevic ako poslusa trenera Bosha i bude ofanzivna 10 sa Demirovicem i Kerimom i tu bi bili prejaki,jos kada bi imali bolje od Sunjica i Tahirovica gdje bi nam bio kraj
Sad molim lijepo Leipzig, pa za dvije godine neki top 10 klub. Svaka čast, kakav ‘talent’