Smije li se ovo koristiti protiv tebe kad saznaš sto sjede ?
Oo kako je dobro biti glup godinama nesto ismijavaju, Mirvica ismijavali a preuzeo ih njegov brat,ismijavali sto je Tan usao u Sarajevo a kod njih sad to nazivaju partnerom nekakvim hahah ljudi sami sebi samare pucaju i blamiraju se,bolje im.je da cute svega mi.
Smije li se ovo koristiti protiv tebe kad saznaš sto sjede ?
Hahahaha
Ova ti je jaka
Ma protiv vas se ovdje sve i jedan post od dolaska Tana moze iskoristiti haha toliko.blamiranja da mozete svoja vanago.jesti narednih 20 godina, obraz i karakter stran pojam.za vas.
Ma protiv vas se ovdje sve i jedan post od dolaska Tana moze iskoristiti haha toliko.blamiranja da mozete svoja vanago.jesti narednih 20 godina, obraz i karakter stran pojam.za vas.
Pametnice nasa.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Porediš traženje trenera sa traženjem kuhara? Sjajno, majke mi, sjajno. Možda smo se mi koji put obrukali sa ovakvim traženjem ljudi, ali ovo sa kuharom je neuporedivo.
ok, izvini na neumjesnosti. Do mene je. Neće se ponoviti, izvini. Stvarno, izvini.
Pa kako smo uspjeli ovo propustit, mozda smijesnije od Messi Mujkic (16)
A kako bi se trebao konkurs objaviti?
Trener i glavni kuhar ok
Ako najavljujes rekonstrukciju omladinskog pogona, onda ne raspisujes konkurs vec odes tom i kazes hocu tebe ti mi odgovaras za moje zamisli.
Nije pijaca
Da i vama poželim laku noć, uz najbolji video ikada snimljen na ovom području..
Možda će to nekima biti teško priznati, ali ovakva emocija stanuje isključivo na Grbavici..
Znam da ćete svi pritisnuti "play".. ne morate se stiditi.
Ako najavljujes rekonstrukciju omladinskog pogona, onda ne raspisujes konkurs vec odes tom i kazes hocu tebe ti mi odgovaras za moje zamisli.
Nije pijaca
Nije bitno, hoće li se usvojiti, nego kakve su to radne grupe koje sadtavljaju statut a ne poznaju zakon. To je smiješnije, nego oni frajer što ne zna uplatnicu popuniti.
Tugo moja, kakva je ovo seljadija.
Oni, oni...
Dobro jutro svima, pa i shizobrigadi, njihovim poltronima iz Vrapcica i ovim pacijentima sa 50+ postova u 24h
Molim te nemoj da zakidas za informacije i da moramo dopunjavati. Pripazi za ubuduce
Ja se izvinjavam nece se ponoviti.
Nek mo oproste i on i "mali Dragovic(17)"
A "malog Messija Mujkica (16)" ko sisa?
Imaju ih ko La Masia, ko ce zapamtiti sve...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC