Navijačke pjesme reprezentacije
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Navijačke pjesme reprezentacije
Pozdrav svima,
Usljed blage euforije oko prethodnih utakmica reprezentacije, nadam se da bismo mogli dobiti poneku navijačku pjesmu za budućnost.
Ispod postavljam svoje eksperimente s umjetnom inteligencijom. Možda nekom bude zabavno ili čak dobro, a možda i posluži kao inspiracija. Nadam se da možemo s temom krenuti a potom joj i ton održati u skladu s ovim uvodnim postom.
Lijep pozdrav svima!
Usljed blage euforije oko prethodnih utakmica reprezentacije, nadam se da bismo mogli dobiti poneku navijačku pjesmu za budućnost.
Ispod postavljam svoje eksperimente s umjetnom inteligencijom. Možda nekom bude zabavno ili čak dobro, a možda i posluži kao inspiracija. Nadam se da možemo s temom krenuti a potom joj i ton održati u skladu s ovim uvodnim postom.
Lijep pozdrav svima!
- BiHSportman
- Kontakt:
Re: Navijačke pjesme reprezentacije
Ove 3-4 pjesme manijaka mozes komotno pjevati u kontekstu repke ja fakat nekontam fanatikose sto ne uzmu ove pjesme. Ovo bi bez problema pokrenulo citav stadion.
- Beduin
- Kontakt:
Evo odmah ce BHF uzeti pjesme Manijaka, a ovi jedva docekati da im se naklate na kosti, prozivaju i hvale se kako im BHF krade piesme.
Sa druge strane nije isti profil navijanja za repku i za klub. BHF ima dobrih pjesama koje je nekad ranije koristio, ne znam zasto su se odrekli ih, isko vremenom jedne zamijene druge i budu isfurane ipak treba se vratiti starom repertoaru i osvjeziti pamcenje grupe.
Sa druge strane nije isti profil navijanja za repku i za klub. BHF ima dobrih pjesama koje je nekad ranije koristio, ne znam zasto su se odrekli ih, isko vremenom jedne zamijene druge i budu isfurane ipak treba se vratiti starom repertoaru i osvjeziti pamcenje grupe.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
dimitrov199x
- Kontakt:
Ispod postavljam svoje eksperimente s umjetnom inteligencijom. Možda nekom bude zabavno ili čak dobro, a možda i posluži kao inspiracija. Nadam se da možemo s temom krenuti a potom joj i ton održati u skladu s ovim uvodnim postom. Baseball Bros IO
-
izet fazlinovic
- Kontakt:
Jel neko od vas može naći onu navijačku pjesmu za rukometnu reprezentaciju BiH ?
Snimana je prije nekih 10-15 godina
Ostali su mi neki stihovi:
...kad navijam , kad ti pjevam, na košulji dugme puca......
.....zato ruke udarite, neka bude snažno, pobjeda nam treba Bosno, drugo ništa nije važno....
Moćna pjesma je bila, po meni jedna od najboljih
Ko može naći i postaviti ovdje stvarno bih se osevapijo
Snimana je prije nekih 10-15 godina
Ostali su mi neki stihovi:
...kad navijam , kad ti pjevam, na košulji dugme puca......
.....zato ruke udarite, neka bude snažno, pobjeda nam treba Bosno, drugo ništa nije važno....
Moćna pjesma je bila, po meni jedna od najboljih
Ko može naći i postaviti ovdje stvarno bih se osevapijo
-
Edincapitano
- Kontakt:
Ova prva bas dobra, svaka cast.CudanLik je napisao/la: ↑01 dec 2025, 19:23Pozdrav svima,
Lijep pozdrav svima!
I meni je dosadilo vise, "bosna je sampion oooo", "ko ne skace mrzi bosnu hey hey". Bas nikakve fantazije.
Trenutno korisnika/ca: General505, stokastoka23 i 66 gostiju.