Serije (sve o serijama na jednom mjestu)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Serije (sve o serijama na jednom mjestu)
Stranger Things sezona 5 jedno veliko razočarenje i smor.
5/10
5/10
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- bavariapivo
- Kontakt:
Pa mislim da treba, sve ostalo neraščišćeno
Gledao sam ga davnih dana, i nisam ga zapamtio. Morat ću opet da ga gledam
Yebo me svak ako sam gledo goru glumu od ove u komaru. Radnja je cak i zanimljiva al ovo sto ovi ljudi nazivaju glumom je bruka.
1946-1987
Odgledo sam ovaj Pluribus oko kojeg je bilo dosta hajpa i meni licno taj hajp nije opravdan.
Ok sve, od covjeka koji je radio Breaking Bad, u glavnoj ulozi ona plavusa iz Better Call Saul al je malo i podosadna, nekako repetativna.
U vecini epizoda gledas iste scene koje se non stop ponavljaju.
Ima prolaznu ocjenu definitvno al nije mi to sad nesto aman o daleko je od ove ocejene koju ima na imdb npr.
Ok sve, od covjeka koji je radio Breaking Bad, u glavnoj ulozi ona plavusa iz Better Call Saul al je malo i podosadna, nekako repetativna.
Ima prolaznu ocjenu definitvno al nije mi to sad nesto aman o daleko je od ove ocejene koju ima na imdb npr.
Neko pogledao prvu epizodu A Knight of the Seven Kingdoms ?
it's football day
Kakav guilty pleasure mi je Landman
Teksaška sapunjara, a Billie Bob je čudo, rodio se za ovu ulogu
Teksaška sapunjara, a Billie Bob je čudo, rodio se za ovu ulogu
- JayCatwright
- Kontakt:
Nije mi ni za jednu seriju bilo draže što sam je prestao gledati ko za Pluribus. Da mi neko kaze da ce svaka epizoda do kraja serije biti u rangu ozymandiasa ne bi imao volje da saznam sta se desiloDzoni je napisao/la: ↑20 jan 2026, 07:55Odgledo sam ovaj Pluribus oko kojeg je bilo dosta hajpa i meni licno taj hajp nije opravdan.
Ma moze se komotno preskocit, nisi propustio nista posebno.JayCatwright je napisao/la: ↑20 jan 2026, 22:34Nije mi ni za jednu seriju bilo draže što sam je prestao gledati ko za Pluribus. Da mi neko kaze da ce svaka epizoda do kraja serije biti u rangu ozymandiasa ne bi imao volje da saznam sta se desiloDzoni je napisao/la: ↑20 jan 2026, 07:55Odgledo sam ovaj Pluribus oko kojeg je bilo dosta hajpa i meni licno taj hajp nije opravdan.
Ja se samo nadam da ce bit spor pocetak kao sto je bio i BB na pocetku pa se poslije zakuhalo al nesto opet ....Dzoni je napisao/la: ↑21 jan 2026, 12:19Ma moze se komotno preskocit, nisi propustio nista posebno.JayCatwright je napisao/la: ↑20 jan 2026, 22:34Nije mi ni za jednu seriju bilo draže što sam je prestao gledati ko za Pluribus. Da mi neko kaze da ce svaka epizoda do kraja serije biti u rangu ozymandiasa ne bi imao volje da saznam sta se desiloDzoni je napisao/la: ↑20 jan 2026, 07:55Odgledo sam ovaj Pluribus oko kojeg je bilo dosta hajpa i meni licno taj hajp nije opravdan.
Arsenal All The Way !
Je li neko primijetio u His Hers da u trecoj epizodi na kasi Jack Harper kupuje kesu Grand kafe? 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
A Knight of the Seven Kingdoms je očekivano dobra serija, toplo preporučujem knjigu, nije duga a odlična je, tako da će i serija bit odlična.
Kakva je fora sa Netflixom i prekidanje sa nekom serijom? Evo 1899 je "svježi" primjer, okej, budžet 60 mil eura, netflix je dao ca 50 miliona, prva sezona je top, bila medju najgledanijima i onda "cancel". Pa snimi drugu jer je išlo sve prema tome da će druga bit perfekcija pa onda donesi odluku hoćeš li je ukinuti ili ne. Netflix je debilana teška, lijepo HBO.
Vidi na prime masa hulu.
Treba sve cancel i ostaviti samo HBO max, ostalo je postalo trash, ali eto, valjaju prime i disney zbog lotra te star wars. Treba se vratiti na "gledalicu"
Kakva je fora sa Netflixom i prekidanje sa nekom serijom? Evo 1899 je "svježi" primjer, okej, budžet 60 mil eura, netflix je dao ca 50 miliona, prva sezona je top, bila medju najgledanijima i onda "cancel". Pa snimi drugu jer je išlo sve prema tome da će druga bit perfekcija pa onda donesi odluku hoćeš li je ukinuti ili ne. Netflix je debilana teška, lijepo HBO.
Vidi na prime masa hulu.
Treba sve cancel i ostaviti samo HBO max, ostalo je postalo trash, ali eto, valjaju prime i disney zbog lotra te star wars. Treba se vratiti na "gledalicu"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.