Edin Džeko
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Prenose cak uzivo njegov prvi trening, i otvoren je za javnost:
6000 dresova u 24 sata je prodano prema njihovim novinarima.
6000 dresova u 24 sata je prodano prema njihovim novinarima.
gledaj za zastava ko da u Zenici treniraju

-
napapijri1987
- Kontakt:
Daj drug presao je on i u fiorentinu pa nije bilo ovako. Nemoj zezat bolan.Beduin je napisao/la: ↑22 jan 2026, 20:55Muslic odradi vrhunski marketinski potez za klub, materijalno ce dobro profitirati.
Ne znam zasto cas cudi ovoliki hajp, Dzeko je jedan od najboljih napadaca posljednjih 10-15 godina, medju par igraca sa najvise postignutih golova od aktivnih fudbalera, a dolazi u Cvajtu, medju najposjeceniju ekipu lige. Sve mirise na prelijepu pricu za kraj karijere.
Danas pres konferencija Kompanija i pitanje za Dzeku. Stuttgart izgubi protiv rome Demirovica pitaju za Dzeku.Treba biti realan i reci da dosada nikad nije izazvao hype kao sada.
Bukvalno cijeli fudbalski svijet koji ima veze sa njemackom prica o njemu.
- Beduin
- Kontakt:
Pa zato i kazem, ocekivan hajp jer odlazi u Cvajtu jedan pvakav igrac, ovakvo ime s ovakvom reputacijom i karijerom. Narocito jer je u pitanje Schalke, ubjedljivo najposjeceniji klub u Cvajti kojem i nije mjesto u drugoj ligi.napapijri1987 je napisao/la: ↑23 jan 2026, 12:06Daj drug presao je on i u fiorentinu pa nije bilo ovako. Nemoj zezat bolan.Beduin je napisao/la: ↑22 jan 2026, 20:55Muslic odradi vrhunski marketinski potez za klub, materijalno ce dobro profitirati.
Ne znam zasto cas cudi ovoliki hajp, Dzeko je jedan od najboljih napadaca posljednjih 10-15 godina, medju par igraca sa najvise postignutih golova od aktivnih fudbalera, a dolazi u Cvajtu, medju najposjeceniju ekipu lige. Sve mirise na prelijepu pricu za kraj karijere.
Danas pres konferencija Kompanija i pitanje za Dzeku. Stuttgart izgubi protiv rome Demirovica pitaju za Dzeku.Treba biti realan i reci da dosada nikad nije izazvao hype kao sada.
Mozda jeste neocekivano ovolika prica oko njega, ali ipak ocekivano zapazena. Mozda sam ja to malo uprostio, ali vjerujem da razumijes sta zelim reci.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Shategabri
- Kontakt:
Nekad veliki Raul, sad veliki Edin.Beduin je napisao/la: ↑23 jan 2026, 14:05Pa zato i kazem, ocekivan hajp jer odlazi u Cvajtu jedan pvakav igrac, ovakvo ime s ovakvom reputacijom i karijerom. Narocito jer je u pitanje Schalke, ubjedljivo najposjeceniji klub u Cvajti kojem i nije mjesto u drugoj ligi.napapijri1987 je napisao/la: ↑23 jan 2026, 12:06Daj drug presao je on i u fiorentinu pa nije bilo ovako. Nemoj zezat bolan.Beduin je napisao/la: ↑22 jan 2026, 20:55Muslic odradi vrhunski marketinski potez za klub, materijalno ce dobro profitirati.
Mozda jeste neocekivano ovolika prica oko njega, ali ipak ocekivano zapazena. Mozda sam ja to malo uprostio, ali vjerujem da razumijes sta zelim reci.
Koševo Zapad
- QUARTERBACK
- Kontakt:
da vidim jos jednom prijem na prsa babuke i gol iz voleja pa da se oprastamo lagano 
Ja se nadam da bi uz dobru polusezonu mogao dobiti ugovor i za narednu godinu, da jos malo poboljsa svoj bundesligaski skor. Steta pa je izgubio dvije godine u budjavom Feneru, mogao je jos tresti mreze u ligama petice...pa makar u Wolfsburgu, koji sigurno ne bi imao nista protiv da se vratio.
-
napapijri1987
- Kontakt:
Shvatam ali ja nisam ocekivao ovakav hype. Ovo je probilo sve granice.Beduin je napisao/la: ↑23 jan 2026, 14:05Pa zato i kazem, ocekivan hajp jer odlazi u Cvajtu jedan pvakav igrac, ovakvo ime s ovakvom reputacijom i karijerom. Narocito jer je u pitanje Schalke, ubjedljivo najposjeceniji klub u Cvajti kojem i nije mjesto u drugoj ligi.napapijri1987 je napisao/la: ↑23 jan 2026, 12:06Daj drug presao je on i u fiorentinu pa nije bilo ovako. Nemoj zezat bolan.Beduin je napisao/la: ↑22 jan 2026, 20:55Muslic odradi vrhunski marketinski potez za klub, materijalno ce dobro profitirati.
Danas pres konferencija Schalke i izbacuje da se naruci njegov dres. Nakon toga ide slika budi clan na njemacki i na bosanski.
Tu vidis razliku izmedju profesionalnih klubova i ovih nasih idiota koji ne bi znali iskoristit hype.
- Beduin
- Kontakt:
Zato sam i napisao odlican marketinski potez, doveli su brend u klub i maksimalno ide promocija i iskoristavanje. Zaradit ce odlicne pare.napapijri1987 je napisao/la: ↑23 jan 2026, 14:25Shvatam ali ja nisam ocekivao ovakav hype. Ovo je probilo sve granice.Beduin je napisao/la: ↑23 jan 2026, 14:05Pa zato i kazem, ocekivan hajp jer odlazi u Cvajtu jedan pvakav igrac, ovakvo ime s ovakvom reputacijom i karijerom. Narocito jer je u pitanje Schalke, ubjedljivo najposjeceniji klub u Cvajti kojem i nije mjesto u drugoj ligi.napapijri1987 je napisao/la: ↑23 jan 2026, 12:06
Daj drug presao je on i u fiorentinu pa nije bilo ovako. Nemoj zezat bolan.
Danas pres konferencija Schalke i izbacuje da se naruci njegov dres. Nakon toga ide slika budi clan na njemacki i na bosanski.
Tu vidis razliku izmedju profesionalnih klubova i ovih nasih idiota koji ne bi znali iskoristit hype.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Brate Sa wolfsburgom prvak njemacke, citi prvak engleske, Roma Polufinale ls, realno gdje Ces vise
Yebo ga Schalke, ne dostavljaju u BiH izgleda. Taman posao dres narucit...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Može li se onaj eon app podijeliti sa korisnicima van telemacha, da zaganjam koga ko ima telemach?
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Schalke za 24 sata prodao čak 6.000 dresova s Džekinim prezimenom i zaradio oko 600.000 eura
-
napapijri1987
- Kontakt:
Šta kaže NFSBIH moramo KELME nosit?
Znači, pametnom je dovoljno da ako ne može eto, NIKE ili ADIDAS, sigurno možemo imati vrhunske PUMA dresove ili tog ranga, unikatne taman, ne sada nešto pretjerano, jer ovi zmajevi na ovim KELME dresovima su stvarno previše. Vrijeme je vratit brend repke sa Bijelim dresovima i plavim šorcem!
Znači, pametnom je dovoljno da ako ne može eto, NIKE ili ADIDAS, sigurno možemo imati vrhunske PUMA dresove ili tog ranga, unikatne taman, ne sada nešto pretjerano, jer ovi zmajevi na ovim KELME dresovima su stvarno previše. Vrijeme je vratit brend repke sa Bijelim dresovima i plavim šorcem!
Dres narucen na dhgateu, yebiga 
Babuka je i danas na transfermarktu broj 1 u trendingu
Babuka je i danas na transfermarktu broj 1 u trendingu
naprijed rejal
I ja sam nekada vjerovao da CR otplati svoj transfer za 24 sata kroz prodaju dresova,dok se nisam informisaonapapijri1987 je napisao/la: ↑23 jan 2026, 16:27Nije Schalke zaradio. Kakva glupost. Schalke zaradi oko 6-7 % od prodaje dresa![]()
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
Edincapitano
- Kontakt:
Jeste, kada je otisao iz Cityja u Romu, na aerodromu ga je docekalo 6000 dusa. U to vrijeme Babuka je bio vrhunski igrac u najboljim godinama, pa je mnoge iznenadilo sto je otisao u Rim.napapijri1987 je napisao/la: ↑23 jan 2026, 12:06Daj drug presao je on i u fiorentinu pa nije bilo ovako. Nemoj zezat bolan.Beduin je napisao/la: ↑22 jan 2026, 20:55Muslic odradi vrhunski marketinski potez za klub, materijalno ce dobro profitirati.