Niko sretniji od mne da Homer, aylah i qravele dobiju nogu !!!
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Yebem li vam mrtve!
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Sve ja tebe razumijem i ja se spremam skoro dva mjeseca za tu utakmicu i sad ne postoji ni 1% šanse da dođem. Idiotizam na max nema se šta dalje dodati.Zutti je napisao/la: ↑23 jan 2026, 11:39Normalno da nisu mogli bez saglasnosti. Ja svima u klubu koji su podržali ovu ili bilo koju drugu kretensku yebem majku.Da mi je otac rođeni, pljujem i kritikujem ako je debilno, a ne Mamić ili Cvitanović.DoktorXabaras je napisao/la: ↑23 jan 2026, 11:15Da li stvarno misliš da je neko iz uprave mogao na svoju ruku tj. bez saglasnosti Cvitanovića i Mamamića tražiti promjenu termina. Možda je i zbog kup utakmice, vjerovatno je u utorak utakmica u Zenici.
Što se tiče Zenice. Čelik je, mislim jučer, objavio da je utakmica u srijedu. Pa čak i da je u utorak, igraš subotu, nedjelja oporavak, ponedjeljak priprema, u utorak možeš igrat bez problema. Ne gostuješ na Craven Cottage-u.
Mislim da naši očekuju težu utakmicu u Zenici nego ovu protiv Radnika i da se ide 100% na kup i da se tu više ništa ne prepušta slučaju.
Kao i prošle godine izgleda da ćemo ponovo igrati nebitne utakmice.
Najnetalentovaniji igrač koji je ikad prošao kroz akademiju. Nevjerovatno mi je da je ovako dugo preživio. Momku sve najbolje u životu, al od fudbala se on neće hljeba najest.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
-
Tatamata1946
- Kontakt:
Cekamo utakmicu 2 mjeseca i onda ne mozemo stici na utakmicu zbog ranog termina radnim danom
Ovo treba prestati pratiti i gledati, ogadili su mi sve s ovim potezom. Niko od moje raje ne noze stici na utakmicu. Isto kao i protiv Radnika u kupu sto niko nije stigao
Ovo treba prestati pratiti i gledati, ogadili su mi sve s ovim potezom. Niko od moje raje ne noze stici na utakmicu. Isto kao i protiv Radnika u kupu sto niko nije stigao
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Nit moze bilo ko stici nit zasluzuju podrsku tu utakmicu ako ne promjene ovo.Prazne tribine i parola "Yebo vam Ismir,Ajlah i sfk lezbace majku" je najbolja poruka i podrska u ovom momentu
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ma nasi ne trebaju pristajati na to nabijem i arenu i savez.
Dosta ba vise cuj u 13:00h. Debili su ako na ovo pristanu.
Dosta ba vise cuj u 13:00h. Debili su ako na ovo pristanu.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Eno odmah prazne tribine.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 jan 2026, 11:59Nit moze bilo ko stici nit zasluzuju podrsku tu utakmicu ako ne promjene ovo.Prazne tribine i parola "Yebo vam Ismir,Ajlah i sfk lezbace majku" je najbolja poruka i podrska u ovom momentu
J*** ga ja do kad cemo vise uvijek imati nekakvog neprijatelja u picku materinu.
Daj molim vas prestanite s praznim tribinama prazne su i onako. Ko da je sta bolje. Treba i ovo malo sto nas ide prestat ići.
Idemo zbog našeg kluba, ako nam sta smeta to trebamo reci na stadionu. A ne u kući.
Ko može doći od posla nek dođe ko ne može jbga bice druga prilika i to je to. Krivo nam je malo svima. Pišite slobodan dan imate po zakonu pravo da ne dođete jedan dan bez ikakvog opravdanja.
-
rimljanin90
- Kontakt:
Bas tako, pojedinci jedva cekaju da ne dodju na utakmicu. Dodji i na utakmici skandiraj ako ti sta smeta ali dodji na utakmicujurisicduska je napisao/la: ↑23 jan 2026, 12:03Eno odmah prazne tribine.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 jan 2026, 11:59Nit moze bilo ko stici nit zasluzuju podrsku tu utakmicu ako ne promjene ovo.Prazne tribine i parola "Yebo vam Ismir,Ajlah i sfk lezbace majku" je najbolja poruka i podrska u ovom momentu
**** ga ja do kad cemo vise uvijek imati nekakvog neprijatelja u picku materinu.
Daj molim vas prestanite s praznim tribinama prazne su i onako. Ko da je sta bolje. Treba i ovo malo sto nas ide prestat ići.
Idemo zbog našeg kluba, ako nam sta smeta to trebamo reci na stadionu. A ne u kući.
Ko može doći od posla nek dođe ko ne može jbga bice druga prilika i to je to. Krivo nam je malo svima. Pišite slobodan dan imate po zakonu pravo da ne dođete jedan dan bez ikakvog opravdanja.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Pa njima je to cilj jarane nije sigurno meni ja 2 mjeseca cekam tu utakmicu a ne mogu uzimati slobodne dane i slicno jedino bolovanje i doci ce me utakmica protiv Radnika 100 maraka.jurisicduska je napisao/la: ↑23 jan 2026, 12:03Eno odmah prazne tribine.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 jan 2026, 11:59Nit moze bilo ko stici nit zasluzuju podrsku tu utakmicu ako ne promjene ovo.Prazne tribine i parola "Yebo vam Ismir,Ajlah i sfk lezbace majku" je najbolja poruka i podrska u ovom momentu
**** ga ja do kad cemo vise uvijek imati nekakvog neprijatelja u picku materinu.
Ova trenutna garnitura u foteljama je najveci neprijatelj kluba.Ustvari ima i veci,ovi sto ih brane i pravdaju.
Oni i hoce ovo malo raje da otjeraju,to je njima cilj.Sto manje ljudi da mogu raditi svoje poslove i ispunjavati svoje ciljeve jer njih ne zanima sto zanima mene,tebe i svakog navijaca Sarajeva.Neprijatelji i dusmani kluba.
Jedno je kad te zayebu sa terminom(tad vazi ovo nek dodje ko moze)a drugo kad se popišaš po svojim navijacima 100.put.Vidjet cemo i reakciju Hordi,ljudi koji su manje stete nanosili su se tjerali vakat je da i ovi lete.A prazne tribine su najbolja poruka po meni(nikad ovo prije nisam napisao i uvijek sam bio protiv bojkota,eto zamisli do cega su me doveli).
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 23 jan 2026, 12:17, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Nece biti reakcije jer mirvica stiti cika arnautovicNajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 jan 2026, 12:13Pa njima je to cilj jarane nije sigurno meni ja 2 mjeseca cekam tu utakmicu a ne mogu uzimati slobodne dane i slicno jedino bolovanje i doci ce me utakmica protiv Radnika 100 maraka.jurisicduska je napisao/la: ↑23 jan 2026, 12:03Eno odmah prazne tribine.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 jan 2026, 11:59Nit moze bilo ko stici nit zasluzuju podrsku tu utakmicu ako ne promjene ovo.Prazne tribine i parola "Yebo vam Ismir,Ajlah i sfk lezbace majku" je najbolja poruka i podrska u ovom momentu
Ova trenutna garnitura u foteljama je najveci neprijatelj kluba.Ustvari ima i veci,ovi sto ih brane i pravdaju.
Oni i hoce ovo malo raje da otjeraju,to je njima cilj.Sto manje ljudi da mogu raditi svoje poslove i ispunjavati svoje ciljeve jer njih ne zanima sto zanima mene,tebe i svakog navijaca Sarajeva.Neprijatelji i dusmani kluba.
Jedno je kad te zayebu sa terminom a drugo kad se popišaš po svojim navijacima.Vidjet cemo i reakciju Hordi,ljudi koji su manje stete nanosili su se tjerali vakat je da i ovi lete.A prazne tribine su najbolja poruka po meni(nikad ovo prije nisam napisao i uvijek sam bio protiv bojkota,eto zamisli do cega su me doveli).
-
jurisicduska
- Kontakt:
Nemaš brate meni potrebu objašnjavati sta je trenutna garnitura. Znas dobro moje misljenje o njima. Ovdje me strumfom proglase mada me zna pola foruma, sa stadiona. I još pola onako. Ali eto ja strumf dolazim gore da šarmiram ljude.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 jan 2026, 12:13Pa njima je to cilj jarane nije sigurno meni ja 2 mjeseca cekam tu utakmicu a ne mogu uzimati slobodne dane i slicno jedino bolovanje i doci ce me utakmica protiv Radnika 100 maraka.jurisicduska je napisao/la: ↑23 jan 2026, 12:03Eno odmah prazne tribine.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 jan 2026, 11:59Nit moze bilo ko stici nit zasluzuju podrsku tu utakmicu ako ne promjene ovo.Prazne tribine i parola "Yebo vam Ismir,Ajlah i sfk lezbace majku" je najbolja poruka i podrska u ovom momentu
Jedno je kad te zayebu sa terminom a drugo kad se popišaš po svojim navijacima.Vidjet cemo i reakciju Hordi,ljudi koji su manje stete nanosili su se tjerali vakat je da i ovi lete.A prazne tribine su najbolja poruka po meni(nikad ovo prije nisam napisao i uvijek sam bio protiv bojkota,eto zamisli do cega su me doveli).
Samo evo Duska da ti kaže pa ti uradi s tim sta hoćeš. I jesu malo silni zbog tog sto nas nema, sto smo mi slabi. Ne bi mogli orgijati da smo mi jači. Bilo je i većih seljaka pa nisu smjeli. E to je poenta. Punit stadion. Omasoviti se. Držati se skupa. To je nas klub, oni će svi otići i doći će neki drugi. Mi cemo tu biti. Ja sam sa 6 prvi put odveden na utakmicu moje dijete sa 3 i ja sad da ne idem zbog nekakve kurve gledat Sarajevo, dajem legitimitet toj kurvi i tom muflonu. Oni prvi put posjetili Kosevo prije 4 godine. A meni dedo ima prvu ikad člansku Sarajeva, pa nadalje da krenemo, ne pada mi napamet da ne idem na utakmice čak treba ići i u inat njima.
Termin uzas. Nemocni smo, vicini cetnici ostre kur.. na nama. Tako nam i treba jer smo sami sebi najgori i ne znamo sta hocemo. Jedan mjesec se borimo protiv cetnika, drugi mjesec radimo sta nam kazu. Oko kluba nam se vrte vicine prodane balijske pic..
E ovo treba isprintat. Ja ovo pokusavam objasnit duze vrijeme, kad gledas sa biznis strane evo (a oni gledaju, mi ne gledamo); 3000 navijaca koliko je to para cca 30k, uzmes da ti uz troskove stadiona i organizacije utakmice ne moze biti za neciju platu. I mi onda dođemo i kažemo ne slušaju navijače, a ne slušaju jer nemamo bitnost iz te perspektive realno. Da ti imas 10k u prosjeku, vidio bi kako se već drugu utakmicu čuje svako skandiranje i u Titovoj. Da imas 10k vidio bi kako se osjeti bojkot pa nek dođe onih hiljadu što ne bojkotuju. Uglavnom ja ne navijam za nikakvu strukturu u klubu il bilo kojeg igrača, a vjerujem niko od nas, tako da… sve to treba da se kritikuje na forumu i komentariše, ali po pitanju negledanja kluba ne treba uopšte diskutirati.jurisicduska je napisao/la: ↑23 jan 2026, 12:18Nemaš brate meni potrebu objašnjavati sta je trenutna garnitura. Znas dobro moje misljenje o njima. Ovdje me strumfom proglase mada me zna pola foruma, sa stadiona. I još pola onako. Ali eto ja strumf dolazim gore da šarmiram ljude.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 jan 2026, 12:13Pa njima je to cilj jarane nije sigurno meni ja 2 mjeseca cekam tu utakmicu a ne mogu uzimati slobodne dane i slicno jedino bolovanje i doci ce me utakmica protiv Radnika 100 maraka.jurisicduska je napisao/la: ↑23 jan 2026, 12:03
Eno odmah prazne tribine.
Samo evo Duska da ti kaže pa ti uradi s tim sta hoćeš. I jesu malo silni zbog tog sto nas nema, sto smo mi slabi. Ne bi mogli orgijati da smo mi jači. Bilo je i većih seljaka pa nisu smjeli. E to je poenta. Punit stadion. Omasoviti se. Držati se skupa. To je nas klub, oni će svi otići i doći će neki drugi. Mi cemo tu biti. Ja sam sa 6 prvi put odveden na utakmicu moje dijete sa 3 i ja sad da ne idem zbog nekakve kurve gledat Sarajevo, dajem legitimitet toj kurvi i tom muflonu. Oni prvi put posjetili Kosevo prije 4 godine. A meni dedo ima prvu ikad člansku Sarajeva, pa nadalje da krenemo, ne pada mi napamet da ne idem na utakmice čak treba ići i u inat njima.
- belosevic23
- Kontakt:
Definitivno, na proslim pripremnim se vidjelo da tu nema igraca, neko ga ozbiljno gurao.
Da se toliko učlanjujemo koliko se žalimo na sve već bi imali preko 7-8 hiljada članova.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Evo zaključak sa post-džumanske kahve da je ova odgoda Mamićevo maslo i da je on previše iskusan i da ništa ne prepušta slučaju. Ide se na kup svim silama i sa max. oprezom. Ja ću ponoviti svoje mišljenje da će biti utakmica u Zenici zahtjevnija od one protiv Radnika.
Ako uspiju pozitivno riješiti ovaj ciklus od dvije utakmice onda je opravdano. Vidjet ćemo.
Ako uspiju pozitivno riješiti ovaj ciklus od dvije utakmice onda je opravdano. Vidjet ćemo.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma kakav Ismir kakva Ayla, šta ti je.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 jan 2026, 11:59Nit moze bilo ko stici nit zasluzuju podrsku tu utakmicu ako ne promjene ovo.Prazne tribine i parola "Yebo vam Ismir,Ajlah i sfk lezbace majku" je najbolja poruka i podrska u ovom momentu
Jedan čovjek je glavni u klubu i apsolutno niko drugi se trenutno ne pita ni po jednom pitanju u klubu.
Još jedna osoba koja je zadužena za stvari koje su aktuelne oko investitora, i to je to.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Trenutno korisnika/ca: boki86, bvsic, rimljanin90 i 21 gost.

.png)