FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- AhmedNurudin
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ne znam iskreno šta mislite da bi dobili sklanjanjem Muftića sa gola, nije da imamo nekog Davida Rayu na klupi. Na klupi imamo prosječnog premijerligaškog golmana koji se može pokazati i lošijim od Muftića. Uz Abdulahovića su tu i dva neporvjerena mlada golmana. Činjenica jeste da je u zadnja dva mjeseca u najlošijoj formi kako brani za prvi tim ali ja ne vidim bolju opciju. Trenutno je kapiten, jedino ako kapitenska traka neće nekome drugo na ruku. Jedino potencijalno sklanjanje sa gola bi mi imalo smisla da odbije neki ugovor koji mu Klub ponudi, jer ima ugovor do ljeta.
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.💙
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
stiže napadac koji zabija golove, redovno mi se ova rečenica u snu pojavi
nek crknu dusmani, najjaci smo
Edin ako se ikad vrati, a nece nikad, neka dodje i igra samo Evropu, pa jedna tekma - jedna tekma. Da prodamo 10.000 dresova po 100 maraka i namaknemo milion. Cim ispadnemo, neka se oprosti, a moze se i oprostiti pa se vratiti nakon 10 godina
Ali realno, nece nikad doci. Ostat ce sljedecu godinu igrati Bundesligu i poslije zavrsavati karijeru ili biti na klupi u Salkeu.
Ali realno, nece nikad doci. Ostat ce sljedecu godinu igrati Bundesligu i poslije zavrsavati karijeru ili biti na klupi u Salkeu.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
-
GavranBeli
- Kontakt:
U kojem to klubu ja svijetu se mijenja Neur, Donaruma kad im dodje losiji period. Rezervni golmana znaju biti u klubu tri i vise godina na klupi. Pa samo budala moze napisati da Muftica koji nas je vadio bezbroj puta ide na klupu da bi vidjeli kakav je neko drugi. Ko da je igrica. Gluposti level pro!Railwayman30 je napisao/la: ↑23 jan 2026, 14:17Slazem se da bih odmorio Muftica ali ne zato sto je los,nego nemamo pojma,kakvi su ostali golmani. Ako Abudulahovic nezadovoljava ukuse,rjesis ga se i cao. Nego ovako Muftic,Muftic,Muftic...Neko je rako super da bih vise volio,Hodzica vidjeti nego nekog da ga cekamo da udje u formu.
-
zeljovac21
- Kontakt:
Muftic je rinaqa, linijski golman. Ne sjecam se kad je zadnji put pokupio centarsut, u najboljem slucaju izboksa cistu loptu. Nama treba neko kompletniji. Ono sto na liniji radi ok.
-
GavranBeli
- Kontakt:
Mi smo inace kompletni u svim linijama tako da nam je Muftic najveci problem. Jedan dan pišete kako treba nasa djeca da igraju, drugi dan kako nasa djeca pojma nemaju. Za izucavanja narod.
- AhmedNurudin
- Kontakt:
Dobro brate slažem se, realno da ima sve to do sada bi se neko zainteresovao i kupio ga. Ovako nas sve vodi ka slučaju Kjosevski 2.0, tj da će otići besplatno. Ali u ovom trenutku ja ne vidim bolje rješenje od golmana koje imamo, jedino ako je neki ulazni transfer golmana moguć. Abdulahović je možda bolji na izlascima ali je fino promašio jednu loptu protiv novog pazara kada je krenuo boksovat... Mlade golmane Ćosić/Rončević bi bio ogroman rizik gurnuti u vatru. Po mom mišljenju nemamo taj luksuz da radimo neke ogrmone promjene ali na kraju je odluka na stručnom štabu.zeljovac21 je napisao/la: ↑23 jan 2026, 15:12Muftic je rinaqa, linijski golman. Ne sjecam se kad je zadnji put pokupio centarsut, u najboljem slucaju izboksa cistu loptu. Nama treba neko kompletniji. Ono sto na liniji radi ok.
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Sjetiti se Šehica 2010 kada je kiksao dosta toga pa mu doveli konkurenciju iz Hajduka, branio prvu protiv Čelika jer je Šeha imao kartone. Odlican bio i natjerao Sehu da bude jos bolji.AhmedNurudin je napisao/la: ↑23 jan 2026, 14:29Ne znam iskreno šta mislite da bi dobili sklanjanjem Muftića sa gola, nije da imamo nekog Davida Rayu na klupi. Na klupi imamo prosječnog premijerligaškog golmana koji se može pokazati i lošijim od Muftića. Uz Abdulahovića su tu i dva neporvjerena mlada golmana. Činjenica jeste da je u zadnja dva mjeseca u najlošijoj formi kako brani za prvi tim ali ja ne vidim bolju opciju. Trenutno je kapiten, jedino ako kapitenska traka neće nekome drugo na ruku. Jedino potencijalno sklanjanje sa gola bi mi imalo smisla da odbije neki ugovor koji mu Klub ponudi, jer ima ugovor do ljeta.
Muftic nas zadnji put izvadio prije godinu.
Zna da ce braniti svaku pa je nonšalantan.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
EDobric1997
- Kontakt:
I tako sve nedaju ljudi u klubu nikome da udje. Nekakve izmisljene vecere pred sjednicu koje se nisu desile. I udje Mirvic uz jedva pet ruku koje nisu bile podignute za.
Svako po svom interesu ovdje pise a niko pojma nema. Sve nekakvi insajderi, a samo obicna mahalastina.
Vrijeme ispred nas ce pokazati na sta ce ovo liciti. Da li cemo se ponasati kao pijani milioneri ili cemo gledati da budemo pametni sa ovim parama koje su dosle. Mene je najvise strah uhljebljivanja nasih "legendi" koji nemogu raditi nigdje osim u Zelji. Kako je krenulo sa strucnim stabom izgleda da nas to i ceka...Umjesto da trazimo kvalitet, mi vracamo dementnog Djurbuzovica, pobjegulju koji je guzicom vrata zatvorio Mulaosmanovica, i najveceg papka i gradljivca lopti Gusu.
Svako po svom interesu ovdje pise a niko pojma nema. Sve nekakvi insajderi, a samo obicna mahalastina.
Vrijeme ispred nas ce pokazati na sta ce ovo liciti. Da li cemo se ponasati kao pijani milioneri ili cemo gledati da budemo pametni sa ovim parama koje su dosle. Mene je najvise strah uhljebljivanja nasih "legendi" koji nemogu raditi nigdje osim u Zelji. Kako je krenulo sa strucnim stabom izgleda da nas to i ceka...Umjesto da trazimo kvalitet, mi vracamo dementnog Djurbuzovica, pobjegulju koji je guzicom vrata zatvorio Mulaosmanovica, i najveceg papka i gradljivca lopti Gusu.
Đurbuzović je najveći plus u ovom stručnom štabu, i ovaj kondicioni je vrh. Jedino što bi Gušu zamjenio s nekim stručnijim.EDobric1997 je napisao/la: ↑23 jan 2026, 15:32I tako sve nedaju ljudi u klubu nikome da udje. Nekakve izmisljene vecere pred sjednicu koje se nisu desile. I udje Mirvic uz jedva pet ruku koje nisu bile podignute za.
-
perodeformero
- Kontakt:
Pa nisu nikakve pare došle, nema Željo nikakvih para ima Mirvić
- gegenpressing
- Kontakt:
Nemaš ti pojma....perodeformero je napisao/la: ↑23 jan 2026, 15:43Pa nisu nikakve pare došle, nema Željo nikakvih para ima Mirvić
Brohra ribo se...
-
Railwayman30
- Kontakt:
Paglu si ti da bi skontao. Niti je Muftic Donaruma,niti ce,kada biti. Ne znas sta ima s,na klupi dok ga ne probas.GavranBeli je napisao/la: ↑23 jan 2026, 15:00U kojem to klubu ja svijetu se mijenja Neur, Donaruma kad im dodje losiji period. Rezervni golmana znaju biti u klubu tri i vise godina na klupi. Pa samo budala moze napisati da Muftica koji nas je vadio bezbroj puta ide na klupu da bi vidjeli kakav je neko drugi. Ko da je igrica. Gluposti level pro!Railwayman30 je napisao/la: ↑23 jan 2026, 14:17Slazem se da bih odmorio Muftica ali ne zato sto je los,nego nemamo pojma,kakvi su ostali golmani. Ako Abudulahovic nezadovoljava ukuse,rjesis ga se i cao. Nego ovako Muftic,Muftic,Muftic...Neko je rako super da bih vise volio,Hodzica vidjeti nego nekog da ga cekamo da udje u formu.
-
GavranBeli
- Kontakt:
Glupane, pise ti opcenito u svijetu fudbala. Jer ti si glupan hoces da imas golmana ko da je Bundesliga a ne u okvirima nasih mogućnosti. Covjek nam spasio 30 bodova svojim odbranama.Railwayman30 je napisao/la: ↑23 jan 2026, 16:08Paglu si ti da bi skontao. Niti je Muftic Donaruma,niti ce,kada biti. Ne znas sta ima s,na klupi dok ga ne probas.GavranBeli je napisao/la: ↑23 jan 2026, 15:00U kojem to klubu ja svijetu se mijenja Neur, Donaruma kad im dodje losiji period. Rezervni golmana znaju biti u klubu tri i vise godina na klupi. Pa samo budala moze napisati da Muftica koji nas je vadio bezbroj puta ide na klupu da bi vidjeli kakav je neko drugi. Ko da je igrica. Gluposti level pro!Railwayman30 je napisao/la: ↑23 jan 2026, 14:17Slazem se da bih odmorio Muftica ali ne zato sto je los,nego nemamo pojma,kakvi su ostali golmani. Ako Abudulahovic nezadovoljava ukuse,rjesis ga se i cao. Nego ovako Muftic,Muftic,Muftic...Neko je rako super da bih vise volio,Hodzica vidjeti nego nekog da ga cekamo da udje u formu.
Meni ovdje sad djeluje da je "forumski puk" razočaran prelaznim rokom i što nove strukture nisu rastjerale kompletnu ekipu i dovele 30tak novih igrača.
Je li se meni čini ili priča oko Vizingera nije završena?!
Je li se meni čini ili priča oko Vizingera nije završena?!
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
Navodno je prihvaćena ponuda Maribora od 150k eura + bonusi.
Ima jedan novi veznjak, Besar Halimi isto Kosovar, dovodi se u vezu s nama.
-
perodeformero
- Kontakt:
Jok eto ti imas, provjeri možda je i tebi stigao koji milion. Sine pare ne dolaze niti in negdje možeš naći, pare se zarađujugegenpressing je napisao/la: ↑23 jan 2026, 15:59Nemaš ti pojma....perodeformero je napisao/la: ↑23 jan 2026, 15:43Pa nisu nikakve pare došle, nema Željo nikakvih para ima Mirvić
- BiHSportman
- Kontakt:
Šta nam je on ove sezone spasio??? Protiv Zrinjskog njegovom krivicom izgubili. To je samo greška kojih se sjećam. Malo opasniji šut na gol njemu prolazi, pa golman je tu da odbrani bar 5. od 10. takvih šuteva.GavranBeli je napisao/la: ↑23 jan 2026, 16:40Glupane, pise ti opcenito u svijetu fudbala. Jer ti si glupan hoces da imas golmana ko da je Bundesliga a ne u okvirima nasih mogućnosti. Covjek nam spasio 30 bodova svojim odbranama.Railwayman30 je napisao/la: ↑23 jan 2026, 16:08Paglu si ti da bi skontao. Niti je Muftic Donaruma,niti ce,kada biti. Ne znas sta ima s,na klupi dok ga ne probas.GavranBeli je napisao/la: ↑23 jan 2026, 15:00
U kojem to klubu ja svijetu se mijenja Neur, Donaruma kad im dodje losiji period. Rezervni golmana znaju biti u klubu tri i vise godina na klupi. Pa samo budala moze napisati da Muftica koji nas je vadio bezbroj puta ide na klupu da bi vidjeli kakav je neko drugi. Ko da je igrica. Gluposti level pro!
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
jel dosla dnevnica, av avperodeformero je napisao/la: ↑23 jan 2026, 17:15Jok eto ti imas, provjeri možda je i tebi stigao koji milion. Sine pare ne dolaze niti in negdje možeš naći, pare se zarađujugegenpressing je napisao/la: ↑23 jan 2026, 15:59Nemaš ti pojma....perodeformero je napisao/la: ↑23 jan 2026, 15:43Pa nisu nikakve pare došle, nema Željo nikakvih para ima Mirvić
nek crknu dusmani, najjaci smo
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Blank123, enterofuryl, f16, Google Adsense [Bot], kontra, kosuljaplava, Levin, ZeljeznicarUberAlles i 43 gosta.