Premijer liga BiH - aktuelno

GrbavicaHrammm
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la GrbavicaHrammm » 23 jan 2026, 18:22

Za Celik i Zenicuuuu za crnoo i crvenooo.

Celik da tuzi udbasku oyebinu za sal !

IMResurrected
Kontakt:

Post Postao/la IMResurrected » 23 jan 2026, 18:31

Sedam dana ljudi o nekakvim konkrusima pricaju. Pa sta ako raspisuju konkurse. Ni prvi ni zadnji klub koji ih je raspisao. Mislim da su neki klubovi i statutom obavezani da ih raspisuju javno. Koga briga uopste? Nije ovo posaoposao.ba

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 23 jan 2026, 18:31

Arma00 je napisao/la:
23 jan 2026, 16:44
NoProfit je napisao/la:
23 jan 2026, 16:37
Po ovakvom vremenu je Sarajevo sa četiri razlike iznabijalo Željezničar.
To vam je očito najveći historijski uspjeh
Neznalice jedna, netačno! Znalo je biti i više razlike. Podsjećanja radi, ovo je samo rezultat s posljednjeg sarajevskog derbija, pa da se prisjetimo. :ljepota: #moradaboli #jebotemoradaboli

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 23 jan 2026, 18:32

GrbavicaHrammm je napisao/la:
23 jan 2026, 18:22

Trebate vi tužiti Šalke, ote vam Džeku i Zrinjski. :D

Akrep
Kontakt:

Post Postao/la Akrep » 23 jan 2026, 18:45

fks74 je napisao/la:
23 jan 2026, 18:32
GrbavicaHrammm je napisao/la:
23 jan 2026, 18:22

Trebate vi tužiti Šalke, ote vam Džeku i Zrinjski. :D
Ili rvatske zeljeznice za grb :kafa:

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 23 jan 2026, 18:45

let3 je napisao/la:
23 jan 2026, 18:17
bvsic je napisao/la:
23 jan 2026, 17:18

Ja sam glup, a vama zelim hiljadu godina narednih raspisivanje konkursa.
Lp
Ovo je sad onaj dio kad od sebe pokusavas praviti neku zrtvu, jel...ko biva neko te vrijeđa da si glup :lol:
Ljudino, pokusao si na silu ismijati konkurs Zelje za trenera, lik ti fino predocio da i vi to isto radite (sto je sasvim normalno), ugasio te ko opusak i treba da se malo usutis sad.
Gdje ja pravim zrtvu, lijepo sam rekao da je i smijesno ono nase iz 2021. Vas samo yebe sad sto je 2026.

Akrep
Kontakt:

Post Postao/la Akrep » 23 jan 2026, 18:57

bvsic je napisao/la:
23 jan 2026, 18:45
let3 je napisao/la:
23 jan 2026, 18:17
bvsic je napisao/la:
23 jan 2026, 17:18

Ja sam glup, a vama zelim hiljadu godina narednih raspisivanje konkursa.
Lp
Ovo je sad onaj dio kad od sebe pokusavas praviti neku zrtvu, jel...ko biva neko te vrijeđa da si glup :lol:
Ljudino, pokusao si na silu ismijati konkurs Zelje za trenera, lik ti fino predocio da i vi to isto radite (sto je sasvim normalno), ugasio te ko opusak i treba da se malo usutis sad.
Gdje ja pravim zrtvu, lijepo sam rekao da je i smijesno ono nase iz 2021. Vas samo yebe sad sto je 2026.
Ima ona nasa stara: MA GDJE BILI UVJEK SMO ISPRED VAS.
To im surdukni

f16
Kontakt:

Post Postao/la f16 » 23 jan 2026, 19:00

bvsic je napisao/la:
23 jan 2026, 10:25
f16 je napisao/la:
23 jan 2026, 01:33
bvsic je napisao/la:
22 jan 2026, 22:49

Trener i glavni kuhar ok

Ako najavljujes rekonstrukciju omladinskog pogona, onda ne raspisujes konkurs vec odes tom i kazes hocu tebe ti mi odgovaras za moje zamisli.
Nije pijaca
halali

slika
Druze govorim da nije ok najaviti rekonstrukciju OP-a pod najbogatijim covjekom u BH fudbalu i raspisati konkurs da ti se kunto i panto prijavljuju

Jel vi citate sta ja pisem uopste?
a izvini **** ga, ne mogu pohvatati

slika

Jel ovaj mejl sad ok? da šaljem? ako šta ne valja javi da ispravim
hajduk živi vječno

f16
Kontakt:

Post Postao/la f16 » 23 jan 2026, 19:04

jurisicduska je napisao/la:
23 jan 2026, 11:51
Kupovali pratioce na svim mrežama da bi bili ispred Sarajeva onda Sarajevo istom mjerom vrati i mi imamo kompleks. :D

Definitivno ste bili najneuspješniji državni projekt u historiji fudbala sad sa vidimo kako će funkcionisati kao JPP.
Valjda ste vi ti koji botuju pratioce, to sam ja i objavio davno nekad. Budem našal frende, samo sekund

evo ga frende, pratioci @fk_sarajevo na Instagramu u 20 dana rastu za 7 tisuća. Imali ste 75 tisuća pa ste porasli na 110 tisuća, sad ste se nekako spustili na 100 tisuća pa opet na 108 tisuća
slika
hajduk živi vječno

Turo
Kontakt:

Post Postao/la Turo » 23 jan 2026, 19:22

FK Željezničar između novca i realnosti: Tri šamara kao otreženjenje

Međutim, prvi prijelazni rok u novim okolnostima pokazao je da novac i ambicija sami po sebi nisu dovoljni. Realnost tržišta i reputacija kluba u posljednjim sezonama brzo su prizemljili euforiju, jer stvari za Željezničar za sada ne idu onako kako se očekivalo.

Plavi su u potrazi za kvalitetnim pojačanjima, ali su se već suočili s nekoliko ozbiljnih odbijenica. Prvi hladan tuš bio je slučaj Adija Nalića. Bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine bio je jedna od želja struke, ali se na kraju odlučio za Zrinjski, gdje je, prema dostupnim informacijama, uvjeren u jasniji i konkretniji sportski projekat. Umjesto u Sarajevu, Nalić je tako završio u Mostaru.

Nedugo zatim stigla je i vijest iz inostranstva. Prema pisanju italijanskog insajdera Lorenza Leporea, ponudu Željezničara odbio je i Valon Berisha, koji je odlučio potražiti novi klub za nastavak karijere. Još jedno ime s međunarodnim iskustvom, koje je Plavima moglo donijeti dodatni kvalitet i širinu, ostalo je van domašaja.

Lista neuspjelih pokušaja tu se ne završava. Trener Slaviša Stojanović želio je u timu vidjeti i Darija Vizingera, aktuelnog napadača Mure. Željezničar je, prema nezvaničnim informacijama, bio spreman platiti i obeštećenje, što je jasan pokazatelj promijenjenog pristupa u klubu. Ipak, Vizinger je navodno izabrao Maribor, te bi karijeru trebao nastaviti u klubu koji vodi Feđa Dudić.

Za sada su na Grbavicu stigli Bojan Nastić i Dominik Prokop, pojačanja koja mogu donijeti određenu širinu i iskustvo, ali koja sama po sebi ne predstavljaju tektonske promjene kakve su navijači priželjkivali nakon dolaska investitora. Jasno je da će Željezničar dovesti još nekoliko igrača, no jednako je jasno da kvalitetnog fudbalera danas nije lako uvjeriti da dođe na Grbavicu.

Komentar s tribina nameće se sam od sebe – Željezničar se nalazi na početku dugog i zahtjevnog procesa. Finansijska stabilnost i novi partner jesu važan korak, ali ugled, rezultati i kontinuitet grade se sporije. Prijelazni rok pokazao je da Plavi više nisu klub koji može računati na ime i tradiciju kao glavni adut. Pred upravom i sportskim sektorom je ozbiljan posao: izgraditi projekat koji neće samo zvučati ambiciozno, već će to biti i na terenu. Tek tada će Grbavica ponovo postati magnet za igrače koji prave razliku.

DoktorXabaras
Kontakt:

Post Postao/la DoktorXabaras » 23 jan 2026, 19:25

Evo nam i Nodija.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 23 jan 2026, 19:25

f16 je napisao/la:
23 jan 2026, 19:04
Kupovali pratioce na svim mrežama da bi bili ispred Sarajeva onda Sarajevo istom mjerom vrati i mi imamo kompleks. :D

Definitivno ste bili najneuspješniji državni projekt u historiji fudbala sad sa vidimo kako će funkcionisati kao JPP.
Valjda ste vi ti koji botuju pratioce, to sam ja i objavio davno nekad. Budem našal frende, samo sekund

evo ga frende, pratioci @fk_sarajevo na Instagramu u 20 dana rastu za 7 tisuća. Imali ste 75 tisuća pa ste porasli na 110 tisuća, sad ste se nekako spustili na 100 tisuća pa opet na 108 tisuća
slika
Frende. Kupovali ste folowere na isti način kao i mi. Prihvati.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 23 jan 2026, 19:29

Turo je napisao/la:
23 jan 2026, 19:22

Međutim, prvi prijelazni rok u novim okolnostima pokazao je da novac i ambicija sami po sebi nisu dovoljni. Realnost tržišta i reputacija kluba u posljednjim sezonama brzo su prizemljili euforiju, jer stvari za Željezničar za sada ne idu onako kako se očekivalo.

Plavi su u potrazi za kvalitetnim pojačanjima, ali su se već suočili s nekoliko ozbiljnih odbijenica. Prvi hladan tuš bio je slučaj Adija Nalića. Bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine bio je jedna od želja struke, ali se na kraju odlučio za Zrinjski, gdje je, prema dostupnim informacijama, uvjeren u jasniji i konkretniji sportski projekat. Umjesto u Sarajevu, Nalić je tako završio u Mostaru.

Nedugo zatim stigla je i vijest iz inostranstva. Prema pisanju italijanskog insajdera Lorenza Leporea, ponudu Željezničara odbio je i Valon Berisha, koji je odlučio potražiti novi klub za nastavak karijere. Još jedno ime s međunarodnim iskustvom, koje je Plavima moglo donijeti dodatni kvalitet i širinu, ostalo je van domašaja.

Lista neuspjelih pokušaja tu se ne završava. Trener Slaviša Stojanović želio je u timu vidjeti i Darija Vizingera, aktuelnog napadača Mure. Željezničar je, prema nezvaničnim informacijama, bio spreman platiti i obeštećenje, što je jasan pokazatelj promijenjenog pristupa u klubu. Ipak, Vizinger je navodno izabrao Maribor, te bi karijeru trebao nastaviti u klubu koji vodi Feđa Dudić.

Za sada su na Grbavicu stigli Bojan Nastić i Dominik Prokop, pojačanja koja mogu donijeti određenu širinu i iskustvo, ali koja sama po sebi ne predstavljaju tektonske promjene kakve su navijači priželjkivali nakon dolaska investitora. Jasno je da će Željezničar dovesti još nekoliko igrača, no jednako je jasno da kvalitetnog fudbalera danas nije lako uvjeriti da dođe na Grbavicu.

Komentar s tribina nameće se sam od sebe – Željezničar se nalazi na početku dugog i zahtjevnog procesa. Finansijska stabilnost i novi partner jesu važan korak, ali ugled, rezultati i kontinuitet grade se sporije. Prijelazni rok pokazao je da Plavi više nisu klub koji može računati na ime i tradiciju kao glavni adut. Pred upravom i sportskim sektorom je ozbiljan posao: izgraditi projekat koji neće samo zvučati ambiciozno, već će to biti i na terenu. Tek tada će Grbavica ponovo postati magnet za igrače koji prave razliku.
Placeni clanak da se stvori nervoza...

f16
Kontakt:

Post Postao/la f16 » 23 jan 2026, 19:34

23 jan 2026, 19:25
f16 je napisao/la:

slika
da vidim bgt
hajduk živi vječno

f16
Kontakt:

Post Postao/la f16 » 23 jan 2026, 19:40

Zašto FK Sarajevo nije objavio nikakvu objavu povodom godišnjice smrti Asima Ferhatovića? Sramota.
hajduk živi vječno

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 23 jan 2026, 19:42

f16 je napisao/la:
23 jan 2026, 19:34
23 jan 2026, 19:25
f16 je napisao/la:

slika
da vidim bgt
Kako si ovo izvadio tako uđi izvadi all time i kako već. Bila je tema već o tom. Ne znam sto opet to potežete.

Jesu debili su kupili folowerse. Niko od nas to ne podržava. Nabijemo ih svi na **** počevši od Mirvica pa nadalje . I sta je problem ?

Sta nama sad ti objašnjavaš da su to debili ? Znamo mi već to. Evo trpimo ih 5 godina.

sanjinusto
Kontakt:

Post Postao/la sanjinusto » 23 jan 2026, 19:53

f16 je napisao/la:
23 jan 2026, 19:40
Zašto FK Sarajevo nije objavio nikakvu objavu povodom godišnjice smrti Asima Ferhatovića? Sramota.
Nemaju ovi kod njih pojma ko je bio Hase uopste.

Akrep
Kontakt:

Post Postao/la Akrep » 23 jan 2026, 19:55

Turo je napisao/la:
23 jan 2026, 19:22

:rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 23 jan 2026, 20:00

Jel Haris Seferovic odbio Sarajevo?

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 23 jan 2026, 20:12

zeljovolimte je napisao/la:
23 jan 2026, 20:00
Jel Haris Seferovic odbio Sarajevo?
Nije lud da iz Dubaija dodje u ovu k u r c e v u ligu..

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bvsic i 33 gosta.