Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Raul_64
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Raul_64 » 28 apr 2011, 17:38

titinho je napisao/la:Uzmimo posljednjih 2-3 godine
titinho je napisao/la:jeste li sada najveci klub ???
Bože titinho..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 28 apr 2011, 17:40

To je isto kao sto dolaze oni na temu Liverpula i govore da je Chelsea vec klub, cak se i Siti spominje. Real ce jos dugo dugo biti najbolji, ako Barsa ovako nastavi za petnaestak godina ce ih stici.
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 28 apr 2011, 17:43

Ti ne razlikujes trenutno bolji i veci klub , po tvom je sad Tottenham(edit: ili jos bolji primjer Chelsea) veci klub od Liverpoola , Siroki od Sarajeva ili Zelje :?...Velicina kluba se gradi decenijama ... Nema veze , ja ocekujem Real kakvog bi svi voljeli viditi za 2 eventualno 3 godine...

titinho
Kontakt:

Post Postao/la titinho » 28 apr 2011, 17:44

Prije 7-8 dana ovdje su neki pisali komentare tipa : jel to ta barcelona, cr dokazao da je bolji od messija , messi smijesan si itd. !!!

jel danas imalo jansije ko je najveci na svijetu ??? (bar trenutno) ????

[youtube][/youtube]
fataj ga ! (a ja ne mozes)
Xavi : "Messi is the best player of all time - better than Pele, Maradona or Cruyff.

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 28 apr 2011, 17:48

cc... Cekaj bolan ne skreci s teme...

ps. Pogledajte samo Figa i Ronalda(Nazario De Lima) , igrali su za oba kluba i obojica navijaju za Real...
Zadnja izmjena: HZ_ilidzaa, dana/u 28 apr 2011, 17:50, ukupno mijenjano 1 put.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 28 apr 2011, 17:48

[youtube][/youtube]
titinho je napisao/la:fataj ga ! (a ja ne mozes)
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

titinho
Kontakt:

Post Postao/la titinho » 28 apr 2011, 17:50

HZ_ilidzaa je napisao/la:Ti ne razlikujes trenutno bolji i veci klub , po tvom je sad Tottenham(edit: ili jos bolji primjer Chelsea) veci klub od Liverpoola , Siroki od Sarajeva ili Zelje :?...Velicina kluba se gradi decenijama ... Nema veze , ja ocekujem Real kakvog bi svi voljeli viditi za 2 eventualno 3 godine...
Poenta razgovora je : ako je real (recimo: trenutno) najveci klub , sta je onda barcelona ????
barcelona koja nabija gol razliku na njima, 6 pobjeda 1 remi 1 izgubljena !

i nakon takvih smijurija sa realom, ima se stida pricati kako su oni najbolji,najjaci (ne najveci u dosadasnjoj historiji , nego najbolji,najjaci trenutno sada na svjetskoj fudbalskoj sceni )
Xavi : "Messi is the best player of all time - better than Pele, Maradona or Cruyff.

Madridism
Kontakt:

Post Postao/la Madridism » 28 apr 2011, 18:25

adriano_leite je napisao/la: Hahahha, pricas gluposti covjece. Govoris da je zasluzio lik crveni karton, a nije ga dobio, da li je Real oslabljen? Svi govorite kako je Real toliko ostecen, kako padaju igrace Barcelone, a eto ovih par situacija sto sam nabrojao, ti se sam slazes sa tim, znaci sta je problem? Eh problem je sto su vasi igraci izasli na teren da se brane i igraju na kontre, a maloumni Pepe se zaletio na Alvesa i dobio crveni.
Btw. poznajem pravila i i pokusavam da budem realan koliko god je to moguce, ali sudija ti je imao 5 sekundi da odluci sta da pokaze, nije imao slow motion, replay, bilo kakva cudesa, nego samo svoje oci, te oci pomocnika, koja takodjer nisu imali replay. Namjera se vidjela, jer se Pepe zaletio djonom na Alvesa, popud bika kada vidi crveno. Vi ste naoruzani argumentima da je to strasno...

Ne pricam gluposti, pricam o ovome. Pricam o tome da je Pepe nezasluzeno dobio crveni, a ako je pravi sudac onda je sa istim kriterijem trebao iskljuciti Mascherana i Adebayora

[youtube][/youtube]

Ne poznajes pravila, da poznajes, onda bi znao da se za opasnu igru daje zuti karton. Ne poznajes.
Zadnja izmjena: Madridism, dana/u 28 apr 2011, 18:35, ukupno mijenjano 2 puta.

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 28 apr 2011, 18:28

HZ_ilidzaa je napisao/la:Ti ne razlikujes trenutno bolji i veci klub , po tvom je sad Tottenham(edit: ili jos bolji primjer Chelsea) veci klub od Liverpoola , Siroki od Sarajeva ili Zelje :?...Velicina kluba se gradi decenijama ... Nema veze , ja ocekujem Real kakvog bi svi voljeli viditi za 2 eventualno 3 godine...
Ako se na mene post odnosio onda me nisi shvatio
procitaj opet ;) ;)
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 28 apr 2011, 18:30

Jimmy from the hood je napisao/la:
Ako se na mene post odnosio onda me nisi shvatio
procitaj opet ;) ;)
Nije na tebe mislio, mislio je na ovog gore djecaka titinha. Real, Milan, Liverpool, Juve, Manchester, Bayern.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 28 apr 2011, 18:32

HZ_ilidzaa je napisao/la:
titinho je napisao/la:Posljednji dueli Barcelone i Reala ( ovih 8 utakmica koje vodi Guardiola) pokazali su samo jedno : Real Madrid vise nije veliki klub , to je prosjecni klub kao i Liverpool) Klubovi sa bogatom historijom i nicim vise (pardon sa copa del reyom hahahahahah tanananan copa del rey tnananana copa del rey tannanana ) !!!!

Gotovo cijela statistika je na strani Barcelone, samo crveni,zuti kartoni su na strani Reala !!!
na kraju 78-22 % posjed lopte !!!
Ipak zaboravljas da Real Madrid ima najvise fanova po svijetu i da najvise zaradjuje od TV prava tj. najvise se Realove tekme gledaju po svijetu ... Barca nema nikakvu historiju haman pa i Crvena Zvezda moze sa Barcom...
sad si napisao toliko sranje da ni sm nevjerujes vise sta si napisao.Barceloni oduzni trofeje od prije 2 godine evo.Dobit ces klub koji je po osvojenim Evropskim trofejima Iza Reala a rame uz rame sa Milanom.jako malo znas o nogometu.Ocito ni sam ne znas da u 200 i nekom El Classicu Real ima svega 3 pobjede vise od Barcelone.Ocito ne znas kakvi su igraci igrali za Barcelonu i kakvi igraju.dovoljno je par njih nabrojati : Maradona,Rivaldo,Ronaldo,Ronaldinho,Cruyff,Stoickov itd.Ocito ne znas da je Barcelona jedini klub na svijetu koji ima osvojene sve moguce trofeje.
Zalazit u Realovu historiju je jako tesko i mutno.Svi znako da su uzeli 5 za redom kupova sampiona u tadasnjem nikakvom nogometu. pa su jednu godinu pauzirali pa opet.Imaju jednak broj ttula Lige Prvaka kao Barcelona i u zadnjih 25-30 godina mnogo zaostaju i po trofejima i po svim mogucim segmentima.
Barcelona je daleko najpopularniji fudbalski klub svijeta zadnjih 5-6 godina.Real je u vrhu ali mnogo kaska.barcelona ima daleko najrazvijeniji omladinski pogon na svijetu.Mnogo proizvode i mnogo se baziraju na svojoj mladosti.Barcelona je klub koji ima unikatan stil nogometa od kad je na njih to prenjeo fudbalski magionicar Cruyff.Fudbalski klub Barcelona ima najveci fudbalski stadion na svijetu.Kapiceta preko 98 hiljada gledalaca.

Nikad neces nauciti cjeniti ,a to je lose po tebe...
Uvjek sam cjenio Real Madrid ne zbog njihovog nekog lijepog nogometa, ne zbog njihve mlade skole,Cjenio sam iz sto su najveci rival Barceloni i ujedno pripadaju najvecem rivalstvu svijeta.
Svakakvih likova , al da za rivala sa kojim igras najvecu utakmicu svijeta i sa kojom se koljes godinama sa kojom imas toliko ujednacen i skor i sve sto se moze ujednacit na kraju ih spustas na nivo klubova Tottenhama ili pak Crvene Zvezde ;)

Smanji tripove

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 28 apr 2011, 18:35

Murinho me razocarao...onakva postavka i igra na svom terenu.......kukavicluk obicni, bez ijednog klasicnog napadacai....ko da je trener osasune.....sramota za Real sa onakvim igracima........koliko god on bio majstor nakih taktika.....k.arina obicna jer gusi i sputava odlicne igrace koje ima ...nisam ni fan Barce da ne misli neko da sam subjektivan, al ocekivao sam vise muda i zelje za nadigravanjem, jer Real je klub kome ne trebaju pobjede na onakav nacin.....Real treba da dominira i da pokusa otici stepenicu vise od Barce

make
Kontakt:

Post Postao/la make » 28 apr 2011, 18:37

Portillo je napisao/la:Samo da unaprijed znate da ste zijanili :D Molite Boga da taj poraz bude 2-1 ili 3-2 :D

slika

Iker opet izabrao Madrid.

nego vidim niko hobotnicu ne spominje, pa reko da vidim sta bi :lol: :lol: :lol:

smijesan klub :D :D :D :D :D :D :D :D :D
smjesni igraci :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
smijesan trener :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
smjesni navijaci :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

al ipak mislim da ste vi bolji tim od barce :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Por que ? Por que somos los mejores...

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 28 apr 2011, 18:39

make je napisao/la:
Portillo je napisao/la:Samo da unaprijed znate da ste zijanili :D Molite Boga da taj poraz bude 2-1 ili 3-2 :D

slika

Iker opet izabrao Madrid.

nego vidim niko hobotnicu ne spominje, pa reko da vidim sta bi :lol: :lol: :lol:

smijesan klub :D :D :D :D :D :D :D :D :D
smjesni igraci :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
smijesan trener :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
smjesni navijaci :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

al ipak mislim da ste vi bolji tim od barce :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ahahahhahah, jes nam ga sukno eeee, svaka cast, maestralno, ja mislim da si sad ponosan na sebe i na onog ko te napravio jer si uspio maestralnim postom suknut navijacima Reala i isporovocirat iste. Bravo, svaka cast, ajmo aplauz za makea... vamooooooooos!

i zaboravio si dodat: smijesan sudija :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Balavac jedan mali.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 28 apr 2011, 18:45

Raul_64 je napisao/la:[youtube][/youtube]
titinho je napisao/la:fataj ga ! (a ja ne mozes)
Jeste ga Ricky sprzio ovde k'o jaka struja licnu na osiguracu.

Grande Kaka' e uno di migliori giocatori al mondo.

make
Kontakt:

Post Postao/la make » 28 apr 2011, 18:46

:lol: :lol: :lol: :lol:

balavac :lol: :lol: :lol:

sine moj dragi :D :D :D
Por que ? Por que somos los mejores...

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 28 apr 2011, 18:47

Žao mi je samo što Kaka nije stigao da uđe i da pokaže malo svoje čarolije. Za sve ostalo tu je Stark..
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 28 apr 2011, 18:49

make je napisao/la::lol: :lol: :lol: :lol:

balavac :lol: :lol: :lol:

sine moj dragi :D :D :D
Pobio si me argumentima. Cestitam.

[youtube][/youtube]

U uzvratu ce nam bit potreban svaki atom znanja koji posjeduje ovaj majstor.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 28 apr 2011, 18:58

[youtube][/youtube]

Najjaci dugi dribling ikada. Kakav je to bio majstor, ali ga povrede syebase. :cry:

kunnicc
Kontakt:

Post Postao/la kunnicc » 28 apr 2011, 18:59

kaka je majstor i velika je steta sto nije imao malo vise srece u realu

nadam se da ga nece prodati na ljeto

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.