FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Ih da nam bi maznuti Alajbegovića kad ikad sam ja govorio… ode u Rejal košto očima gledam, nadmašiće Wirtza
Zanimljiva tablica. Real si zbog svog ugleda može priuštiti najmanje plaće u odnosu na prihod (igrači dolaze zbog prestiža, iako ni plaće vjerojatno nisu tako male jer je prihod velik), dok plavci i razbojnici moraju dobro platiti lojalnost svom klubu.
Upamecano i dalje bolestan i neće ga biti sutra. Veći problem što se izgleda virus proširio unutar ekipe. Danas su Gnabry i Karl propustili trening.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Bayern will definitely not improve their contract offer to Dayot Upamecano. It's a final 'take it or leave it' offer. There's no deadline yet, but Bayern want a quick decision in order to go ahead with their squad plans [@Plettigoal]
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Hihi, čim ozdravi stiže potpis
Onda slijedi salva optužbi na upravu
Ma smiješno mi pomalo sve to. Nisam obožavalac dotičnog, niti bi imao nešto protiv njegovog ostanka. Potpuno ravnodušan bolje rečeno i ne prihvatati bilo kakve ucjene.
Onda slijedi salva optužbi na upravu
Ma smiješno mi pomalo sve to. Nisam obožavalac dotičnog, niti bi imao nešto protiv njegovog ostanka. Potpuno ravnodušan bolje rečeno i ne prihvatati bilo kakve ucjene.
Ovaj stav mi se svidja. Taman da je Kane.
-
Slobodanpad1945
- Kontakt:
Zna li se prije toga šta mu je ponuđeno?
Šteta bi bilo samo da ode jer je u najboljim godinama. Kada smo ga mogli istrpiti prije dvije godine, sada je jedan od nosilaca igre pozadi. Ali treba pričekati, vjerovatno do početka februara.
Sutra bavarski derbi, mnogo viroznih igrača u ekipi. Očekujem Jacksona sutra od prve minute umjesto Harryja. Vjerovatno i Göretzku sutra od prve minute.
S obzirom da ja gripa zavladala u svlačioni, može i jedna 'catenaccio' pobjeda
Šteta bi bilo samo da ode jer je u najboljim godinama. Kada smo ga mogli istrpiti prije dvije godine, sada je jedan od nosilaca igre pozadi. Ali treba pričekati, vjerovatno do početka februara.
Sutra bavarski derbi, mnogo viroznih igrača u ekipi. Očekujem Jacksona sutra od prve minute umjesto Harryja. Vjerovatno i Göretzku sutra od prve minute.
S obzirom da ja gripa zavladala u svlačioni, može i jedna 'catenaccio' pobjeda
Zadnja izmjena: Slobodanpad1945, dana/u 23 jan 2026, 21:03, ukupno mijenjano 1 put.
Da hoće vala otić, oslobodit 20 miliona plate, da se okrenemo Schlottiju, a on nek vidi ko će ga platit toliko i trpit za njegove kikseve.
E ne damo ni Borusiji 50M ili više za igrača koji ima jednu godinu ugovora.
Osim toga i on je načet, mada mi je želja imati bijelca na centarhalfu i još i Švabu.
Osim toga i on je načet, mada mi je želja imati bijelca na centarhalfu i još i Švabu.
Sutra Augsburg, potajno se nadam Musiale i Daviesa cak od prve minute ali nece sigurno riskirati.
Moguce da cemo gledati sir Leona Goretzku.
Pavlovica pratim detaljno, jeste li primjetili da uvijek imao 1-2 katastrofalna pasa u igri? Momak kao da nema pas igru, nesiguran, sto bi rekli kod nas "skeltav".
Nadam se da cemo malo gledati Bischofa u veznom redu ali usljed masovnih povreda u odbrani, vjerujem da ce igrati beka sutra.
Pavlovica pratim detaljno, jeste li primjetili da uvijek imao 1-2 katastrofalna pasa u igri? Momak kao da nema pas igru, nesiguran, sto bi rekli kod nas "skeltav".
Nadam se da cemo malo gledati Bischofa u veznom redu ali usljed masovnih povreda u odbrani, vjerujem da ce igrati beka sutra.
Sta si se nakacio na Pavlovica, jesil' normalan. Decko je skoro imao rekord u uspjesnim dodavanjima, samo izmedju mora reekorda koje postizemo nisam tacno upamtio da li po procentu i li broju dodavanja. A ti se svezo za neko pogresni pass, .ebo te konjNeutral je napisao/la: ↑24 jan 2026, 01:24Sutra Augsburg, potajno se nadam Musiale i Daviesa cak od prve minute ali nece sigurno riskirati.
Prije dvije godine su trebali trenirati strogocu na Upi...ili produzi ili tribine, sada mu mogu pofafati sa glupim ultimatumima, ista situacija kao sa Alabom, ko fol ultimatum a frajer igrao do zadnjeg dana. . Ako ostanemo na stoperskom duetu Tah - Ming, naebali smo...oboica su dobri samo kao segrti, jos bi tu kosooki mogao i nesto ko odigrati da se oslobodi. Ito i Stanisa su ok, Niko bi bio solidan, Kiala premlad za bar jednu godinu, onaj Kinta Kunte je vec kaparisan od Shitija. Zato ce isplatiti koliko okonja bude drazio, pazi sta ti kazem.
Yebo Upamecana gledaj domaćeg dresa za narednu sezonu. Mozda nakon dugo vremena uzmem bayernov dres.
-
Slobodanpad1945
- Kontakt:
Fale još Serge i Rafa danas. Zanimljivo će biti gledati vjerovatno Ita na poziciju desnog beka, ostalo sve stadardno od zamjena. Ubrig na golu ponovo, Neuer odmara zajedno sa Kimmichom.
Alphonso nakon dugo vremena od prve minute na terenu. Nadao sam se da će Jackson startati umjesto Kanea, čisto da malo odmorimo majstora za naredne utakmice.
Vidjeti ćemo može li ekipa i dalje gurati žestok tempo, ovo do sada u proljetnom dijelu bilo je brutalno.
Ps. po grafici ipak Kim na desnom beku
Alphonso nakon dugo vremena od prve minute na terenu. Nadao sam se da će Jackson startati umjesto Kanea, čisto da malo odmorimo majstora za naredne utakmice.
Vidjeti ćemo može li ekipa i dalje gurati žestok tempo, ovo do sada u proljetnom dijelu bilo je brutalno.
Ps. po grafici ipak Kim na desnom beku
- Centre forward
- Kontakt:
Bravo Džet Li.
S druge strane, Kim je vjerovatno najgori igrač u čitanju igre od ovih vrhunskih ekipa.
S druge strane, Kim je vjerovatno najgori igrač u čitanju igre od ovih vrhunskih ekipa.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
E moj Gorekurtza
Karl ubjedljivo najlosiji danas, nista ga ne ide. Umalo da pokloni gol Augsburgu, ocekivano da ide van. Musiala time.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.