FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Jel istina da se Koningsa izoluje na treninzima?
hajduk živi vječno
Iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme
Iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme
-
GavranBeli
Da ali Bilbija radi ono sto je za njegov klub najbitnije, trpa ovdje.NoDi80 je napisao/la: ↑23 jan 2026, 19:24Nemaju brate rakic i pejic neki, a konings je prica za sebe nee zelim ni da komentarisemBarbareZeljin je napisao/la: ↑23 jan 2026, 19:12
Neces vjerovati koliko utakmica imaju Rakic,Jaganjac i Konings.
Pitanje je koliko ima golova. Tu mi imamo problem. Nemamo problem sa utakmicama.
Brate nisu golovi samo mjerilo evo Bilbija je najbolji strijelac u historiji lige i ne moze otici ni u Austriju da igra
Fizika, predispozicije, kretnja, mozak, izdrzljivost svasta nesto utice, a mali je sigurno spremniji nego 90% lige
Evo Jaganjac ima 19 utakmica za prvi tim Zelje i 16 za Istru, a ovaj mali ima preko 100 utakmica u Austriji od prve lige, kupa do europe
Pokusali smo eto sa napadačima koji bi kao trebali procepit. Mislim da ako hocemo zaganjat Evropu treba nam napadac koji je vec dao neki ok broj golova a ne 10 u karijeri.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Ako ste vec upoznati sa tim igracem, mozete li nam reci sta ga to razdvaja od ovih neefikasnih napadaca koje imamo na raspolaganju?
Znam da mu je saobracajka poremetila karijeru, mlad je, jaka liga, to je sve jasno, ali nama treba napadac koji ce da trpa, ne neko koga moramo cekati i nadati se da ce proraditi kod nas.
NoDi ja sam mislio da govorimo o Muharemu. Jesam li neßto propustio?
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
Ne mogu da pricam neke stvari uglavnom ima vise opcija i klub provjera sa 20,30 ljudi svakog igraca i sve se gleda u detalj
Bicemo javno svi obavjesteni o svemu
Sutra igramo novu utakmicu i to treba da nas zanima
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Klub je uvijek imao više opcija, mogu misliti koliko sad lešinara kuca na vrata kad je Mirvić tu. Nejse, sa Muamerom se sigurno ne razgovara. Ne znam zašto lijepiš njegovu statistiku. Kakve veze on ima sa nama?!
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
Ne lupaj bolan.
Fk Željezničar.
-
Ferroviere1987
- Kontakt:
-
GavranBeli
Kakvu ce prevagu napraviti covjek nije odigrao 3 utakmice od pocetka. Sta lupetas ?Ferroviere1987 je napisao/la: ↑23 jan 2026, 21:39Brate kad ti ne mozes u nasoj ligi napravit neku prevagu nisi ni za qrac tako da nema potrebe vise pisat o Koningsu frajer je jedan od najvecih promasaja Zelje, Alyson je za njega ronaldo
Od pocetka meca igrao ukupno tri utakmice. Od toga dvije pobjedili a jednu nerijeseno igrali. Dvije Od toga odigrao 70min i jednu 45 min, ostalo se moze reci da je ni igrao.
Zadnja izmjena: GavranBeli, dana/u 23 jan 2026, 21:48, ukupno mijenjano 1 put.
-
Ferroviere1987
- Kontakt:
Ti si druze debil ako u tih par tekmi nisi vidio da frajer nema veze s vezom ja ne znam u sta si gledo, pa vidis odma na njemu da ne zna, vise gojak pokazo za 15 min nego on.GavranBeli je napisao/la: ↑23 jan 2026, 21:41Kakvu ce prevagu napraviti covjek nije odigrao 3 utakmice od pocetka. Sta lupetas ?Ferroviere1987 je napisao/la: ↑23 jan 2026, 21:39Brate kad ti ne mozes u nasoj ligi napravit neku prevagu nisi ni za qrac tako da nema potrebe vise pisat o Koningsu frajer je jedan od najvecih promasaja Zelje, Alyson je za njega ronaldo
-
GavranBeli
Jedino si ti debil i takvi poput tebe strucnjaci vjeruj mi.Ferroviere1987 je napisao/la: ↑23 jan 2026, 21:48Ti si druze debil ako u tih par tekmi nisi vidio da frajer nema veze s vezom ja ne znam u sta si gledo, pa vidis odma na njemu da ne zna, vise gojak pokazo za 15 min nego on.GavranBeli je napisao/la: ↑23 jan 2026, 21:41Kakvu ce prevagu napraviti covjek nije odigrao 3 utakmice od pocetka. Sta lupetas ?Ferroviere1987 je napisao/la: ↑23 jan 2026, 21:39
Brate kad ti ne mozes u nasoj ligi napravit neku prevagu nisi ni za qrac tako da nema potrebe vise pisat o Koningsu frajer je jedan od najvecih promasaja Zelje, Alyson je za njega ronaldo
Najgori nas napadac Krpic, Rakic, Jaganjac svi su bolji od njegaGavranBeli je napisao/la: ↑23 jan 2026, 21:41
Kakvu ce prevagu napraviti covjek nije odigrao 3 utakmice od pocetka. Sta lupetas ?
Od pocetka meca igrao ukupno tri utakmice. Od toga dvije pobjedili a jednu nerijeseno igrali. Dvije Od toga odigrao 70min i jednu 45 min, ostalo se moze reci da je ni igrao.
Ne znam moze li se on uopste vise nazvati napadacem
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 23 jan 2026, 21:53, ukupno mijenjano 2 puta.
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
GavranBeli
Da se razumijemo ti si ipak menadžer bolje poznajes fudbal od nas ostalih, ti ako kažeš to je tapija.NoDi80 je napisao/la: ↑23 jan 2026, 21:50Najgori nas napadac Krpic, Rakic, Jaganjac svi su bolji od njegaGavranBeli je napisao/la: ↑23 jan 2026, 21:41
Kakvu ce prevagu napraviti covjek nije odigrao 3 utakmice od pocetka. Sta lupetas ?
Ako moze objasnjenje po cemu je Rakic bolji od Koningsa a ima troduplo vise minuta? Jer ti bolje znas kao sportski radnik?
Nije tacno cijenim ja svacije misljenje sve dok me ne pocnu vrijedjati i nije moj zadnja logicnoGavranBeli je napisao/la: ↑23 jan 2026, 21:52
Da se razumijemo ti si ipak menadžer bolje poznajes fudbal od nas ostalih, ti ako kažeš to je tapija.
Ako moze objasnjenje po cemu je Rakic bolji od Koningsa a ima troduplo vise minuta? Jer ti bolje znas kao sportski radnik?
To sto ja pisem stalno ne znaci da je drugima zabranjeno
Ne volim pljuvati nase igrace, ali Konings je jedan od najvecih promasaja
Dosao iz Nizozemske i ne mozes nista da uradis u BiH ligi
Rakic ima 21 godinu, a Konings 27 i uvijek sam za Rakica, jer ovaj nije neko ko donosi nesto Zelji
Vidjelo se protiv Pazara sam okrenut prema golu, a on vraca loptu nazad Krpicu
Jednostavno nema taj napadacki instikt, nema tu kretnju, nema to znanje
Jedino sto sam vidio do sad od Koningsa da je tehnicki dobar, ali to mu je beskorisno kad ne zna zabiti i ne zna se kretati kao napadac
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
Ferroviere1987
- Kontakt:
Ne ne legendo ti si upravu a mi smo svi glupi branis Koningsa koji nije dao go ne sjeca se ni on sam, branis menadzersku ublehu kojeg je ti je Adzem doveo, lik nema ni jednu igracku kvalitetu da bi ga ti il iko mogao branit (ako ima navedi i posalji ovdje dokaz da se svi sjebemo) samo ispadas glup i retardiran protivis se masi istih misljenja. Al ne pasha moj ti si upravu samo nam budi glup tako i daljeGavranBeli je napisao/la: ↑23 jan 2026, 21:52Da se razumijemo ti si ipak menadžer bolje poznajes fudbal od nas ostalih, ti ako kažeš to je tapija.NoDi80 je napisao/la: ↑23 jan 2026, 21:50Najgori nas napadac Krpic, Rakic, Jaganjac svi su bolji od njegaGavranBeli je napisao/la: ↑23 jan 2026, 21:41
-
Ferroviere1987
- Kontakt:
I ja sam tehnicki dobar al nemam menadzera da me tusne negdje, ima srece pa ne razumije nas jezik lik mu na instagramu ispod njegovog komentara na odlazak bolje napiso haj i ti pasa za njim on njemu lajkovoNoDi80 je napisao/la: ↑23 jan 2026, 21:59Nije tacno cijenim ja svacije misljenje sve dok me ne pocnu vrijedjati i nije moj zadnja logicnoGavranBeli je napisao/la: ↑23 jan 2026, 21:52
Da se razumijemo ti si ipak menadžer bolje poznajes fudbal od nas ostalih, ti ako kažeš to je tapija.
Rakic ima 21 godinu, a Konings 27 i uvijek sam za Rakica, jer ovaj nije neko ko donosi nesto Zelji
Jedino sto sam vidio do sad od Koningsa da je tehnicki dobar, ali to mu je beskorisno kad ne zna zabiti i ne zna se kretati kao napadac
-
GavranBeli
I to je tebi mjerilo ko ti je bolji jer ovaj ima 21 a ovaj 27. Evo ja ti garantujem da ce Konings igrati kod Slavise.NoDi80 je napisao/la: ↑23 jan 2026, 21:59Nije tacno cijenim ja svacije misljenje sve dok me ne pocnu vrijedjati i nije moj zadnja logicnoGavranBeli je napisao/la: ↑23 jan 2026, 21:52
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.