Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Pitari ne vjeruju da se sa Grbavice ne najavljuje da ce bit balkanski Real Madrid ili bh Dinamo. Cudno im da su im komsije realne i svjesni situacije.
Prebacuju lopticu kao puno igraca odbilo, nece vas niko. Bas hinjski ali ne bas inteligentno.
Prebacuju lopticu kao puno igraca odbilo, nece vas niko. Bas hinjski ali ne bas inteligentno.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Ne sluze zvanicni profili grupe na mrezama za ovakva djecija podjebavanja. Robijasi sabani, koliko god da su prividno napredovali u mentalitetu kao grupa, padaju na glupostima i vracaju se u prirodno stanje.
Dzeko Besic Bicakcic Sehic Berisha Nalic, ovo je samo pokusaj instant uspjeha bez sistema ikakvog. Realni i svjesni situacije
Ovi fakat nisu normalni sekunde
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Tek sam sada primjetio da je grupa objavila. No coment stvarno
Veliki Zeljo svugdje si ostavio trag

Intertoto cup (sadasnja konferencijska liga) cetvrfinale izboreno koje nismo odigrali zbog finasijskih problema i u mjesto nas drugoasirana Lokomotiva Leipzig je prosla dalje i na kraju osvojila turnir pobjedivsi Svedski Norrköping u finalu sa 4:0

Sadasnji trener Salzburga je pao sa Laimerom na Grbavici
Zeljeznicar Salzburg 2:1 Uefa Youth League
Zeljeznicar Atletico Madrid šesnaestinafinala UEFA Youth League

Intertoto cup (sadasnja konferencijska liga) cetvrfinale izboreno koje nismo odigrali zbog finasijskih problema i u mjesto nas drugoasirana Lokomotiva Leipzig je prosla dalje i na kraju osvojila turnir pobjedivsi Svedski Norrköping u finalu sa 4:0

Sadasnji trener Salzburga je pao sa Laimerom na Grbavici
Zeljeznicar Salzburg 2:1 Uefa Youth League
Zeljeznicar Atletico Madrid šesnaestinafinala UEFA Youth League

Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 23 jan 2026, 22:46, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Šta je ovo i Željkan dobio ženski fud.klub
SFK Libero Goražde a ko će kome nego svoj svome... svi za zeljA
SFK Libero Goražde a ko će kome nego svoj svome... svi za zeljA
- KONTRASVIH
- Kontakt:
- BatistutA19
- Kontakt:
Dobar ovaj sal novi Sarajeva ,ima da ide ko halva u Sarajevu a pred kup.,nece se znati u Zenici ko je navijac Celika ko Sarajeva 
.Nije skup.za sarajlije 39.95 KM 

Na stranu zajebancija ali dizajner je fulo dvije boje umjesto bordo bijela stavio sal crno crvene ,ima da polude horde

Na stranu zajebancija ali dizajner je fulo dvije boje umjesto bordo bijela stavio sal crno crvene ,ima da polude horde
Zadnja izmjena: BatistutA19, dana/u 23 jan 2026, 22:44, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- PeppermintSA
- Kontakt:
Kako je nodi prejak lik 
Jbt ne mogu da vjerujem da si procitao oba moja posta, na oba odgovorio i opet nisi skontao da upravo pricam da ne zelim da budemo kao vi i da se udaramo u prsa kao orangutani uz pricu da smo galaktikosi. Ako dodje do toga da budemo uspjesni, nek se nadimci sami daju ostvarenim rezultatom a ne instant bacanjem para gdje niko ne dobija.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑23 jan 2026, 21:36Mislis vas to.zanima godinama i o nama posete godinama,nazivate Mirvica dilerom,peracem para,Tana kerojedom.i razne nebuloze ostale,sad ste se vidim smirili.Orvel je napisao/la: ↑23 jan 2026, 21:33Posto su mi tri cetri pitara odgovorila, ne mogu vas sve citirati pa cu napisati ovako post. Medju navijacima svakog kluba ima uvijek razlicitih ljudi i onih koji bi sad da se dovede bilo ko samo da moze hajcat raju na poslu ili kafi.
Naravno da bih i ja volio vidjeti kvalitetne igrace u Zeljeznicaru ali kakve trenutno koristi imas od takvog igraca ako u klubu nije nista poslozeno i ako imas 5-10 ljudi koji sad to sve moraju pratiti. Samo bi se potrosile pare i napravila jos veca smijurija od kluba jer bismo ispali neozbiljni.
Ako dovedes tako kvalitetnog igraca kasnije, kad imas zdrave temelje kluba i kad imas da pokazes npr godinu dana kako se radi onda takav igrac moze puno donijeti klubu a i sam moze ocekivati da iz takvog kluba moze napraviti transfer ili dalji iskorak.
Ovo sve pisem sa biznis strane, a fudbal danas jeste biznis. Ako gradis nesto na ovakav nacin, profit dolazi gotovo sigurno nakon nekoliko godina. Ako gradis instant upumpavanje to je kocka s kojom mozes savrseno proci, ostato gdje jesi ili pasti jos nize.
E sad, sta ce biti za 2 godine, hocemo li se mi stabilizovati i hocemo li kupiti koga jakog, bitnog, ko nas nece odbiti (a ne zmam sta je tu sramota ako te odbije igrac?), to ostavljam vama pitarima da se brinete jer vidim vise vas zanima nego pojedine nase navijace.
Momcino supljiranje na forumu nisu zvanicne ponude. Niko sa foruma nema ni 5% informacija. Znam da je to tebi cudno. Zvanicno je izgleda bilo samo za Kosovara ali nije cudno sto je odbio, probali pa sta. I Real, Celzi, Bayern dobiju odbijenicu.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Mene bi bilo stid da me Balta odbijegodrina je napisao/la: ↑23 jan 2026, 23:12Momcino supljiranje na forumu nisu zvanicne ponude. Niko sa foruma nema ni 5% informacija. Znam da je to tebi cudno. Zvanicno je izgleda bilo samo za Kosovara ali nije cudno sto je odbio, probali pa sta. I Real, Celzi, Bayern dobiju odbijenicu.
Pa šta je tu novo za Robijaše? Prije koju godinu su napadali ekskurzije osnovaca. Bit će i parola za ovo sa šalom kao što gledam. Ne bi me čudilo da naprave zastavu sa nekim navijačem Sarajeva kako drži šal Čelika. Tako taj nivo smisla za humor. Šabani bili i ostali, al to ne mijenja činjenicu da su nama u klubu ljudi koji samo bacaju razloge da nas svako živ sprda i ismijava pa tako i ovo izgleda ko korektna zajebancija...
Zadnja izmjena: Zutti, dana/u 23 jan 2026, 23:21, ukupno mijenjano 1 put.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Od tih igrača koje si naveo dvojica su bili u pregovorima, kakav crni Baltabvsic je napisao/la: ↑23 jan 2026, 23:15Mene bi bilo stid da me Balta odbije
To je potpuno normalna stvar, odbijali su i Sarajevo bezbroj puta. Ali, nije normalno od Berishe praviti igrača svjetske klase, a od austrijske Bundeslige EPL. Uz standardnu priču kako se bolji nije pojavio na ovim prostorima i slično. Zbog toga vas svi ismijavaju.godrina je napisao/la: ↑23 jan 2026, 23:12Momcino supljiranje na forumu nisu zvanicne ponude. Niko sa foruma nema ni 5% informacija. Znam da je to tebi cudno. Zvanicno je izgleda bilo samo za Kosovara ali nije cudno sto je odbio, probali pa sta. I Real, Celzi, Bayern dobiju odbijenicu.
-
BarbareZeljin
- Kontakt:
Naprave novi kamp - ofarbaju ga u plavo.
Izbace nove salove - boje Celika.
Izbace dukserice - pogresno napisu ime vlastitog kluba.
Krenu sa clanarinama - zamole navijace da uclane ljubimce.
Ja da sam nesto u FKS i da aktivno pokusavam da im naudim ne bih se sjetio ovih poteza. Svake sedmice nesto novo smisle. Stvarno da se zapitas.
Izbace nove salove - boje Celika.
Izbace dukserice - pogresno napisu ime vlastitog kluba.
Krenu sa clanarinama - zamole navijace da uclane ljubimce.
Ja da sam nesto u FKS i da aktivno pokusavam da im naudim ne bih se sjetio ovih poteza. Svake sedmice nesto novo smisle. Stvarno da se zapitas.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, f16, Hajdeee, jurisicduska i 24 gosta.