Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Kada ce demant torpeda na sal i javno pljuvanje dizajnera i otkaz istom?
Evo, ja vec vidim kako je to fotoshop, to su ovi robijasi napravili kao uvretiru pred derbi.
Evo, ja vec vidim kako je to fotoshop, to su ovi robijasi napravili kao uvretiru pred derbi.
- BatistutA19
- Kontakt:
Nije to zaebancija Robijasa nego istina drug eno ti na zvanicnoj stranici FK Sarajevo ,udjes u FAN SHOP ima taj sal cijena 39.95 KM ...Sad ko je taj dizajner ko je radio to je vec pitanje za Sarajevo ,mozda dizajner za Celik navija a mozda i zamka za Robijase da sa tim salom setaju po Zenici kad bude kup utakmica ,niko ne bi skonto ko je navijac Celika a ko SarajevaZutti je napisao/la: ↑23 jan 2026, 23:16Pa šta je tu novo za Robijaše? Prije koju godinu su napadali ekskurzije osnovaca. Bit će i parola za ovo sa šalom kao što gledam. Ne bi me čudilo da naprave zastavu sa nekim navijačem Sarajeva kako drži šal Čelika. Tako taj nivo smisla za humor. Šabani bili i ostali, al to ne mijenja činjenicu da su nama u klubu ljudi koji samo bacaju razloge da nas svako živ sprda i ismijava pa tako i ovo izgleda ko korektna zajebancija...
Zadnja izmjena: BatistutA19, dana/u 23 jan 2026, 23:28, ukupno mijenjano 1 put.
Nemoj tako, divovima teče med i mlijekoBumbaclat je napisao/la: ↑23 jan 2026, 23:25Naprave novi kamp - ofarbaju ga u plavo.
Izbace nove salove - boje Celika.
Izbace dukserice - pogresno napisu ime vlastitog kluba.
Krenu sa clanarinama - zamole navijace da uclane ljubimce.
Ja da sam nesto u FKS i da aktivno pokusavam da im naudim ne bih se sjetio ovih poteza. Svake sedmice nesto novo smisle. Stvarno da se zapitas.
Ja budale frajera majko draga... Hajd ti pročitaj ponovo zadnju rečenicu mog posta pa se skontaj.BatistutA19 je napisao/la: ↑23 jan 2026, 23:27Nije to zaebancija Robijasa nego istina drug eno ti na zvanicnoj stranici FK Sarajevo ,udjes u FAN SHOP ima taj sal cijena 39.95 KM ...Sad ko je taj dizajner ko je radio to je vec pitanje za Sarajevo ,mozda dizajner za Celik navija a mozda i zamka za Robijase da sa tim salom setaju po Zenici kad bude kup utakmica ,niko ne bi skonto ko je navijac Celika a ko SarajevaZutti je napisao/la: ↑23 jan 2026, 23:16Pa šta je tu novo za Robijaše? Prije koju godinu su napadali ekskurzije osnovaca. Bit će i parola za ovo sa šalom kao što gledam. Ne bi me čudilo da naprave zastavu sa nekim navijačem Sarajeva kako drži šal Čelika. Tako taj nivo smisla za humor. Šabani bili i ostali, al to ne mijenja činjenicu da su nama u klubu ljudi koji samo bacaju razloge da nas svako živ sprda i ismijava pa tako i ovo izgleda ko korektna zajebancija...![]()
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Kamp u plavoj boji?Bumbaclat je napisao/la: ↑23 jan 2026, 23:25Naprave novi kamp - ofarbaju ga u plavo.
Ja da sam nesto u FKS i da aktivno pokusavam da im naudim ne bih se sjetio ovih poteza. Svake sedmice nesto novo smisle. Stvarno da se zapitas.
Bojim se da ti ni ne znaš šta je uopšte kamp.
- BatistutA19
- Kontakt:
Imas na zvanicnoj stranici FK Sarajevo udjes na FAN SHOP cijena 39.95KM pozuri dok nisu sklonili a ako sklone imaju scrinovi
Mozda ne znam. Neki dan Duska slikao iz grma i postavio ovdje, plava zgrada.Herson je napisao/la: ↑23 jan 2026, 23:30Kamp u plavoj boji?Bumbaclat je napisao/la: ↑23 jan 2026, 23:25Naprave novi kamp - ofarbaju ga u plavo.
Bojim se da ti ni ne znaš šta je uopšte kamp.
- BatistutA19
- Kontakt:
Ja kazem mnogi misle da nije istina ,zbog toga sam napiso.Zutti je napisao/la: ↑23 jan 2026, 23:29Ja budale frajera majko draga... Hajd ti pročitaj ponovo zadnju rečenicu mog posta pa se skontaj.BatistutA19 je napisao/la: ↑23 jan 2026, 23:27Nije to zaebancija Robijasa nego istina drug eno ti na zvanicnoj stranici FK Sarajevo ,udjes u FAN SHOP ima taj sal cijena 39.95 KM ...Sad ko je taj dizajner ko je radio to je vec pitanje za Sarajevo ,mozda dizajner za Celik navija a mozda i zamka za Robijase da sa tim salom setaju po Zenici kad bude kup utakmica ,niko ne bi skonto ko je navijac Celika a ko SarajevaZutti je napisao/la: ↑23 jan 2026, 23:16
Pa šta je tu novo za Robijaše? Prije koju godinu su napadali ekskurzije osnovaca. Bit će i parola za ovo sa šalom kao što gledam. Ne bi me čudilo da naprave zastavu sa nekim navijačem Sarajeva kako drži šal Čelika. Tako taj nivo smisla za humor. Šabani bili i ostali, al to ne mijenja činjenicu da su nama u klubu ljudi koji samo bacaju razloge da nas svako živ sprda i ismijava pa tako i ovo izgleda ko korektna zajebancija...![]()
-
jurisicduska
- Kontakt:
Spominju Dušku svaki dan.
Ja ću samo jednu stvar reci, ako je čovjek jedan cetiri zadnje godine dvije na četiri tisuće kilometara odavde, a druge dvije godine po Dolac Malti šeta psa, toliko jak, da napravi polarizaciju takvu….
Ja ću samo jednu stvar reci, ako je čovjek jedan cetiri zadnje godine dvije na četiri tisuće kilometara odavde, a druge dvije godine po Dolac Malti šeta psa, toliko jak, da napravi polarizaciju takvu….
-
Sarajevskigigant1921
- Kontakt:
Poštovani članovi i pratitelji naše stranice, ovim putem želimo da čestitamo te da se zahvalimo na kreativnosti i izvedbi dizajnera zaslužnog za izradu novih šalova FK Sarajevo te da mu uputimo sljedeći poziv: 'Brate naš, ako slučajno dobiješ otkaz, naša su ti vrata otvorena.' S poštovanjem, Robijaši Zenica.
Pitari ne mogu živjeti bez Želje i Čelika

Pitari ne mogu živjeti bez Želje i Čelika

De postavi sliku, molim te. Ne vjeruje mi covjek.
Gdje izvuce Besica i Bickacica ziv bio..
Fk Željezničar.
https://www.transfermarkt.com/besar-hal ... ler/152241
Pregovarate sa ovim igracem Dince. Kako ce ga registrovat obzirom da je Kosovar ?
De vidi da ne zayebu ovi tvoji pa bude problem.
Pozz i cast je pratiti temu Nodi skaut reportage
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Pa vi cete za par godina imati osvajaca Zlatne lopte. Tako najaviste...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
-
jurisicduska
- Kontakt:
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Sine kamp nije u plavom, lose info sa foruma kupis,odes i vidis al vidim pratis vas putujuci cirkus kratko pa da pocnemo. Cirkus Kolorado zvani Zeljkan i sapunica i plakanje Badzaka, osvajanje Ball de Or i legendarno na video callu Cere derpasa mi smo zeljini zeljo je nas, americke zastave,tornjevi, famozni mail seika i poznata uplatnica. Dolazak brata od osobe koju su nazivali dilerom,peracem para je zadnji samar, provjerite da mu nije polubratBumbaclat je napisao/la: ↑23 jan 2026, 23:25Naprave novi kamp - ofarbaju ga u plavo.
Vidim da ti Bosanski nije maternji. Ne mogu reci da sam bas sve razumio, ali svaka cast na trudu. Svasta ti meni nabraja.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑24 jan 2026, 00:08Sine kamp nije u plavom, lose info sa foruma kupis,odes i vidis al vidim pratis vas putujuci cirkus kratko pa da pocnemo. Cirkus Kolorado zvani Zeljkan i sapunica i plakanje Badzaka, osvajanje Ball de Or i legendarno na video callu Cere derpasa mi smo zeljini zeljo je nas, americke zastave,tornjevi, famozni mail seika i poznata uplatnica. Dolazak brata od osobe koju su nazivali dilerom,peracem para je zadnji samar, provjerite da mu nije polubratBumbaclat je napisao/la: ↑23 jan 2026, 23:25Naprave novi kamp - ofarbaju ga u plavo.
Ja da sam nesto u FKS i da aktivno pokusavam da im naudim ne bih se sjetio ovih poteza. Svake sedmice nesto novo smisle. Stvarno da se zapitas.![]()
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Idemo dalje, necemo investitora a realnost ljubomora i plakanje svaki dan za investitorom pa makar to bio Mirvicev brat hahah kakvo dno i kakav obraz, mogao ih je uzet i neko sa sjevera je oni sve mogu progutati pa cak i Radovca i slicne nase propalitete. 15 godina nicega,borili se za opstanak al i dalje drze nekom nekakve lekcije.Bumbaclat je napisao/la: ↑24 jan 2026, 00:24Vidim da ti Bosanski nije maternji. Ne mogu reci da sam bas sve razumio, ali svaka cast na trudu. Svasta ti meni nabraja.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑24 jan 2026, 00:08Sine kamp nije u plavom, lose info sa foruma kupis,odes i vidis al vidim pratis vas putujuci cirkus kratko pa da pocnemo. Cirkus Kolorado zvani Zeljkan i sapunica i plakanje Badzaka, osvajanje Ball de Or i legendarno na video callu Cere derpasa mi smo zeljini zeljo je nas, americke zastave,tornjevi, famozni mail seika i poznata uplatnica. Dolazak brata od osobe koju su nazivali dilerom,peracem para je zadnji samar, provjerite da mu nije polubratBumbaclat je napisao/la: ↑23 jan 2026, 23:25Naprave novi kamp - ofarbaju ga u plavo.
Ja da sam nesto u FKS i da aktivno pokusavam da im naudim ne bih se sjetio ovih poteza. Svake sedmice nesto novo smisle. Stvarno da se zapitas.![]()
![]()
I don't understand.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑24 jan 2026, 00:36Idemo dalje, necemo investitora a realnost ljubomora i plakanje svaki dan za investitorom pa makar to bio Mirvicev brat hahah kakvo dno i kakav obraz, mogao ih je uzet i neko sa sjevera je oni sve mogu progutati pa cak i Radovca i slicne nase propalitete. 15 godina nicega,borili se za opstanak al i dalje drze nekom nekakve lekcije.Bumbaclat je napisao/la: ↑24 jan 2026, 00:24Vidim da ti Bosanski nije maternji. Ne mogu reci da sam bas sve razumio, ali svaka cast na trudu. Svasta ti meni nabraja.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑24 jan 2026, 00:08
Sine kamp nije u plavom, lose info sa foruma kupis,odes i vidis al vidim pratis vas putujuci cirkus kratko pa da pocnemo. Cirkus Kolorado zvani Zeljkan i sapunica i plakanje Badzaka, osvajanje Ball de Or i legendarno na video callu Cere derpasa mi smo zeljini zeljo je nas, americke zastave,tornjevi, famozni mail seika i poznata uplatnica. Dolazak brata od osobe koju su nazivali dilerom,peracem para je zadnji samar, provjerite da mu nije polubrat![]()
![]()
A sta ce kad im influenseri i napucane milfare kroje i oblace u press i.marketing sluzbi. Postali su kao neka IT firma, uhljebili silikonjare i totalno nerelevantne ljude da rade posao. Bas se brukaju, al eto ima budala sa njihove strane koje ce i to opravdati nekako..Bumbaclat je napisao/la: ↑23 jan 2026, 23:25Naprave novi kamp - ofarbaju ga u plavo.
Trenutno korisnika/ca: gh0stHZ, nedimmmm1337 i 27 gostiju.