FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Neka ba, nemojte kontra Mirvića i ostalih ubleha koje je nakotio u klub. Otkupite pa da vas vidimo.
Nikad poraz, samo lekcija.
Sory nisam bio dugo na forumu pa sam fulio. Taman da mu napišem par prigodnih. Do duše koliko je on kriv više je kriv onaj ko ga je izložio u Shop i slikao za net. Kurave dušmanske uskoro će mo im leđa vidjeti InshaAllah.jurisicduska je napisao/la: ↑23 jan 2026, 22:31https://www.josephpetersdesign.com/work/fksarajevo
Objavio sam vam hiljadu puta.
Kriv je onaj ko je zaposlio covjeka koji nema veze ni sa gradom ni sa klubom.Sazg je napisao/la: ↑23 jan 2026, 23:23Sory nisam bio dugo na forumu pa sam fulio. Taman da mu napišem par prigodnih. Do duše koliko je on kriv više je kriv onaj ko ga je izložio u Shop i slikao za net. Kurave dušmanske uskoro će mo im leđa vidjeti InshaAllah.jurisicduska je napisao/la: ↑23 jan 2026, 22:31https://www.josephpetersdesign.com/work/fksarajevo
Objavio sam vam hiljadu puta.
- jurisicduska
- Kontakt:
Samo je jedan krivac za sve blamaže u klubu.
Nema dva krivca nit vise žene prolaze kao živi zidovi.
Jedan je kriv ima ime i prezime.
Nema dva krivca nit vise žene prolaze kao živi zidovi.
Jedan je kriv ima ime i prezime.
Osim one dukserice bordo sa pisanim slovima FK SARAJEVO, upitni su dizajni, ali šal stvarno nema smisla, teško je naći opravdanje.
Fazon je što dizajn treba biti savremen, ali ne treba bježati recimo od starih grbova, nisam vidio da se igra tako sa historijom i dizajnom. Isto tako mi navalili na treću boju da je crna kao da je jedina, a imamo zbog historije i zlatno žutu, žutu, orange boju itd. Pa cak nebo plava nam je prva boja, ali ajde razumijem da neće ići sad zbog rivaliteta na tu stranu. Uglavnom, ima još boja za treću garnituru od crne, kao što rekoh, pa može i ljubičasti dres i zeleni.
Fazon je što dizajn treba biti savremen, ali ne treba bježati recimo od starih grbova, nisam vidio da se igra tako sa historijom i dizajnom. Isto tako mi navalili na treću boju da je crna kao da je jedina, a imamo zbog historije i zlatno žutu, žutu, orange boju itd. Pa cak nebo plava nam je prva boja, ali ajde razumijem da neće ići sad zbog rivaliteta na tu stranu. Uglavnom, ima još boja za treću garnituru od crne, kao što rekoh, pa može i ljubičasti dres i zeleni.
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Kakvi glupani
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
Cak crvena boja jedino smisla ima u kombinaciji sa žutom, kad su bili oni velike zastave one crveno-žute boje što je pisalo Sarajevo, i nekad te kombinacije, ali crvena sa crnom je za haga.
Sjede u kladionicamaShategabri je napisao/la: ↑23 jan 2026, 15:51To nije ništa novo.rimljanin90 je napisao/la: ↑23 jan 2026, 15:20Klub kao sto smo mi ne trebamo se zadovoljavati da imamo broj clanova kao sto neko selo ima stanovnika. KS ima 500k ljudi. Da 5% od tih ljudi ne mozemo skupiti, bez navijaca iz ostalih kantona je zabrinjavajuce. Slazem se da fali reklamiranja od kluba i navijaca, ali ovo je problem u svjesti naseg naroda.Shategabri je napisao/la: ↑23 jan 2026, 14:57
Što su dokaz?
Gledam prošle godine na isti datum smo imali otprilike 700 članova manje.
Istini za volju, ne trude se nešto ni u klubu da privuku nove navijače.
Jasno daju do znanja da im to nije toliko bitno.
Ako hoćeš dođi, tvoja stvar.
Pogledaj bilo koju temu na ovom forumu, biće ti sve jasno.
Teški defetizam vlada među rajom.
Radije se sjedi negdje u kafani uz kaficu i naprđuje nego da se ide na stadion.
Kakve veze uprava ima sa terminom utakmice prostacino.KarloIvandic je napisao/la: ↑23 jan 2026, 22:24Kako divan dan od uprave kluba. Prvo pomjere tekmu u petak u 14h i izbace ovaj Sal. Majku vam mrtvu
- ErosViverosViv
- Kontakt:
a majku yebo i ko ga odobri.
- FKS -
-
KarloIvandic
- Kontakt:
Pomjerili zbog kupaBajroni je napisao/la: ↑24 jan 2026, 00:51Kakve veze uprava ima sa terminom utakmice prostacino.KarloIvandic je napisao/la: ↑23 jan 2026, 22:24Kako divan dan od uprave kluba. Prvo pomjere tekmu u petak u 14h i izbace ovaj Sal. Majku vam mrtvu
-
KarloIvandic
- Kontakt:
A cime ce se baviti **** ti mirvic sve. Sta da izbace plave salove reci ces nije mirvic kriv. Rak kluba je američki nepismeni debilrimljanin90 je napisao/la: ↑23 jan 2026, 22:24Otkad se uprava salovima baviKarloIvandic je napisao/la: ↑23 jan 2026, 22:24Kako divan dan od uprave kluba. Prvo pomjere tekmu u petak u 14h i izbace ovaj Sal. Majku vam mrtvu![]()
Otkazana tekma
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.