Chelsea FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

darker10
Kontakt:

Re: Chelsea FC

Post Postao/la darker10 » 22 jan 2026, 21:59

aqarius je napisao/la:
22 jan 2026, 11:22
Očekivao sam da smo u Delapu napokon dobili pravu devetku...i baš sam sinoć pažljivo pratio njegovo kretanje...on ima kako inženjeri kažu konstrukcijski problem.Ne pravim se pametan ali on uopšte ne ide na loptu,ne napada loptu..nego je čeka i faktički ga moraš pogoditi...to je naravno nemoguće.Taj problem je imao Džeko ,kako je jednom rekao , Magat ,čini mi se u Wolfsburgu je to primjetio i radio je samo na treningu taj dio pravilno,postavljanje i napad na loptu i tako reći postao je vrhunski igrač u igri glavom.Delap to ne zna,loše se postavlja zato ne može ni primiti loptu niti je udariti.Caisedo sinoć metar od lopte i ide glavom na nju i zakuca je naravno nekada stigneš nekada ne.,Delapu par puta 20 centi lopta od glave on samo gleda.To se vježba ..e sada pitanje je imali on kapacitet da to popravi.
Ja sam primijetio da je uvijek nekako van igre ,nije ukljucen.Sad zasto je tako ne bih da pametujem :mrgreen:

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 22 jan 2026, 22:06

wadethegreat je napisao/la:
22 jan 2026, 14:25
Pa upravo si dokazao to sto pricam :mrgreen:
Vjerujem da je Tosin to dobio jer je bio free agent nije bilo transfer feea nikako.
Ne zele jednostavno da razbijaju tu strukturu pa makar se pretvorili u post Fergie United :mrgreen:
Suti trpi gledaj.
Dadnu oni manje para na "weekly basis" nego recimo City al zato i daju ugovore na 7-8g a ostali na 4-5 max.Po meni je bolje potpisat ugovor na 8g za 100k sedmicno jer ko mi garantuje da za godinu dana necu slomit nogu ili da jednostavno necu vise bit na tom nivou.

Padne mi nivo drasticno poslije druge godine,ja teoretski mogu jos 6 god forsirat ugovor od 100k umjesto da odem recimo u madjarsku ligu i igram za 100k eura godisnje :mrgreen:

Kad se samo sjetim Sterlinga i njegovog retardiranog transfera.Frajer dobi ugovor na 5g i 325k funti sedmicno i eno sad ga ne mozes otjerat nikako ,a nivo mu ko k.

Pensioner26
Kontakt:

Post Postao/la Pensioner26 » 23 jan 2026, 23:01

Jel istina ovo za Palmera ili mediji se.ru? Ako ima i gram želje da mu se ide u United, odmah bi mu uručio šut kartu. Niko nije veći od kluba.

IQ200
Kontakt:

Post Postao/la IQ200 » 24 jan 2026, 16:50

Pensioner26 je napisao/la:
23 jan 2026, 23:01
Jel istina ovo za Palmera ili mediji se.ru? Ako ima i gram želje da mu se ide u United, odmah bi mu uručio šut kartu. Niko nije veći od kluba.
Ovo drugo
Kako boli gledati Guehija u Sitiju kad vidis da je frajer ono sto nama treba, doslovno mladji Tiago Silva, al nek mi imamo politiku da ne damo platu igracima al preplatimo i spiskamo tolike pare. Pa bolje dati platu nego preplatiti, mozda ako propadne nemas kome prodati igraca ali zato vecina igraca je klasa i provjerena. Ko danas ima malu platu a da su zvijezde, to samo kod nas pokusavaju.

SRAMOTA OD KLUBA, TACNIJE UPRAVE

ZOGLI
Kontakt:

Post Postao/la ZOGLI » 24 jan 2026, 19:26

Bas tako,guehi se morao dovesti, on i kolvil tandem bi bio vrhunski,pa trazice sad i ostali povecanje plate bez obzira na guehija,pogotovo posle slabije sezone i ako ne udjemo u ls,sto bi onda ostajali kod nas,tako da glupost.

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 24 jan 2026, 20:24

Joj ovih supljiranja da niko nije veći od kluba. Ako je igrač zadovoljan, neće željeti otići iz kluba. Otišli bi i Terry i Drogba i Hazard da ih klub nije poštovao. Lampard je otišao kad je vidio da klub boli neka stvar za njega.
E tako i ovdje. Nema rezultata, mala plata, treneri bez autoriteta, o vlasnicima ne treba ni govoriti, pa i nije baš sredina u kojoj želiš da provedeš najbolje godine. Djeca kluba odoše i ne žele da se vrate, a ne neki Palmer koji je slučajno završio na Bridžu.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari

IQ200
Kontakt:

Post Postao/la IQ200 » 24 jan 2026, 20:37

Ljudi mi smo cetvrti ako pobijedimo Palas haha pa koji cirkus su ostali velikani kad smo mi ovakvi

Odgovori

Natrag na “Chelsea FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.