City je prije 3g bio bomba od ekipe, nego poenta je da je u Engleskoj sve preplaceno, prenapuhano. S tolikim troskovima City ne bi smio gubit od Bode, pa ni na umjetnoj travi i minusu.
Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
embrace the chaos
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Mirno nesto, protekli dana, jel to sto je veci klub iz Milana gledao LP na TV-u , a manjeg Topnici ohladili. 
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
2 ljetna pojacanja Napolia odlaze na posudbe, Lucca u Nothingam a Lang u Galatu, sumnjam da bi ih tek tako poslali negdje a da nemaju zamjene zapikirane.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
- muha milanez
- Kontakt:
Bravo Roma 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Hajd Lucca ima logike. Doveden je kao backup za Lukakua, a nakon što se ovaj povrijedio doveli su Hojlunda. Sad kad se Lukaku oporavio jedan je višak a posto se Lucca i nije nesto pokazao u ono par tekmi logičan potez. S druge stane, nije mi jasno sto se tako brzo rješavaju Langa, jedna opcija manje na klupi pogotovo za eventualnu promjenu formacije tokom tekme. Al sto kažeš, moguće da su već zapikirali nekog drugog.
Il Club più titolato al mondo!
Giovane im došao, meh.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Sommer polako iz utakmice u utakmicu postaje moj omiljeni golman hahahahaha 

Bravo PISA 
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Ugasilo neinformiranog klauna.Biscione je napisao/la: ↑18 jan 2026, 20:55Finansijski rezultati:BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑18 jan 2026, 15:14Ne mislim. Jednostavno imamo više para od vas u svakom trenutku od kad se osnovani pa do dana današnjeg 18.01. 2026. i uvijek ćemo imati.Biscione je napisao/la: ↑18 jan 2026, 15:04
Misliš naš gazda neće uložit koloko vaš gazda hoće? Inter kao klub nikad nije bio stabilniji, ovu godinu ćemo čak u plusu završit. Što se tiče kluba mogli bi ulagat dosta bez straha od FFP-a al gazde neće. Vjerovatno bi više ulagali da imamo slabe rezultate al ovako vide da i ovo fercera, klub je konkurentan i u ligi i CL sa minirnim ulaganjima.
Kako ste stabilni, 741 milion dugovanja ?Ništa FIGC ne istražuje, ne do Bog da je Juventus u pitanju, FBI bi poslali, ali kad ste vi u pitanju nekako slučajevi uvijek zastare
![]()
Poslovni prihodi:
![]()
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Jel se meni cini il je lopta kod penala prvo udarila igrača u grudi
Il Club più titolato al mondo!
Como igra bas dobar fudbal, bas ih je milina gledati. Napokon da je i Baturina pokazao da ima itekao kvalitet i evo vec 2-3 tekme u kontinuitetu i daje i asistira.
Bice zanimljiv ljetni merkato Coma kad izbore europu, ovim tempom ne bi iskljucio ni LP. Al eto nekako je za njih mjera EL i da tamo idu max od pocetka.
Pare ce imati sigurno za transfere.
Bice zanimljiv ljetni merkato Coma kad izbore europu, ovim tempom ne bi iskljucio ni LP. Al eto nekako je za njih mjera EL i da tamo idu max od pocetka.
Pare ce imati sigurno za transfere.
uh, kako ubiše Torino šta je ovo
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Cuj 6:0 aferim
Znao je Max sta radi
Znao je Max sta radi
Top top ekipa sa top trenerom je Como, volio bi da italija dobije to 5-to mjesto za LP (al tesko da ce to biti slucaj) pa da i Como izbori ove sezone vec LP, jer vjerujem da ce biti bas dobro aktivni na trzistu sa finim transferima. Para im ne manjka.
-
celikmilan
- Kontakt:
U prve 2 utakmice ovog kola je postignuto isto golova kao u čitavom proteklom kolu.
Pa i ne moraju dobiti 5 mjesta. Moze se Como potuci sa Romom za to 4 mjesto
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.