Kakve oni debile zaposljavaju
Tacno imam osjecaj da jedva cekaju neku frku da ovako zalegnu na nekoga i udaraju ga.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Kakve oni debile zaposljavaju
Cekamo sad Alema, da isprica stvarnu pozadinu price i da je odrađeno kako treba po proceduri.
Slowmo iz drugog ugla gdje se vidi da su agenti bili u smrtnoj opasnosti.19vendetta87 je napisao/la: ↑24 jan 2026, 17:41Cekamo sad Alema, da isprica stvarnu pozadinu price i da je odrađeno kako treba po proceduri.![]()
Bit će "ICE lovio kriminalca koji je milion zločina počinio pa sam sebe ubio tako što nije slušao miliciju"19vendetta87 je napisao/la: ↑24 jan 2026, 17:41Cekamo sad Alema, da isprica stvarnu pozadinu price i da je odrađeno kako treba po proceduri.![]()
Ovim bolesnim rasistickim radikalnim rednek hadaljima koji se predstavljaju kao LAW je trump skratio obuku za ICE na 47 dana jer je on 47. predsjednik USA. Narcisticka bolest.
As of early 2026, U.S. Immigration and Customs Enforcement (ICE) training for new agents has been significantly shortened to approximately 6 to 8 weeks (or about 47-48 training days). This marks a reduction from the previously required 16-20 weeks, designed to accelerate deployment, according to reports in the Star Tribune and Al Jazeera.

Jah rijeseno na osnovu komentara i fox newsa ma jasta ba deri dalje.
19vendetta87 je napisao/la: ↑24 jan 2026, 17:41Cekamo sad Alema, da isprica stvarnu pozadinu price i da je odrađeno kako treba po proceduri.![]()
Ovo i meni pade na pamet. Ona kletva, dabogda se o sebi zabavili...
Ide uskoro americka demokratija i kod nasVeć na 12 metara dubine: U BiH otkriveno veliko nalazište zlata i srebra
Prejak lik. Stvorio je ovaj neki turbo-folk/trap fazon, unikatan bas.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 20 gostiju.