UTC stavljaju zbog internacionalnih ljudi sirom svijeta. Po toj zoni se sve ostale redaju, i svakom je poznata da je na "nuli". Tako da mislim da ovo nije greska, jer sto bi ikog briga bilo za satnicu u turskoj.Zutti je napisao/la: ↑24 jan 2026, 16:58Bilo bi jako lijepo kada bi osobe zadužene za pravljenje objava na društvenim mrežama naučili da je u Turskoj, mislim ETT, uglavnom UTC +3, a ne UTC. Ako je utakmica po UTC 14:00, onda je po CET u 15:00. Jednostavne stvari, a svaki put kad su objavili za utakmice u Turskoj istu grešku su napravili.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jasno mi je to da se ravna po tome. Okej. Kad je po UTC 14:00 kao što stoji na visualu, tada je CET, odnosno kod nas, 15:00, jer smo mi sat "ispred" UTC. Ako staviš CET 12:00, onda je UTC valjda 11:00, a ne 14:00. Ne znam, možda ja griješim, možda sam ja glup. Ako je tako, izvinjavam se.tuitamo je napisao/la: ↑24 jan 2026, 17:01UTC stavljaju zbog internacionalnih ljudi sirom svijeta. Po toj zoni se sve ostale redaju, i svakom je poznata da je na "nuli". Tako da mislim da ovo nije greska, jer sto bi ikog briga bilo za satnicu u turskoj.Zutti je napisao/la: ↑24 jan 2026, 16:58Bilo bi jako lijepo kada bi osobe zadužene za pravljenje objava na društvenim mrežama naučili da je u Turskoj, mislim ETT, uglavnom UTC +3, a ne UTC. Ako je utakmica po UTC 14:00, onda je po CET u 15:00. Jednostavne stvari, a svaki put kad su objavili za utakmice u Turskoj istu grešku su napravili.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Aaa halali, tek sad vidim objavu, pogresno procitah tvoj post, zajbali su oniZutti je napisao/la: ↑24 jan 2026, 17:04Jasno mi je to da se ravna po tome. Okej. Kad je po UTC 14:00 kao što stoji na visualu, tada je CET, odnosno kod nas, 15:00, jer smo mi sat "ispred" UTC. Ako staviš CET 12:00, onda je UTC valjda 11:00, a ne 14:00. Ne znam, možda ja griješim, možda sam ja glup. Ako je tako, izvinjavam se.tuitamo je napisao/la: ↑24 jan 2026, 17:01UTC stavljaju zbog internacionalnih ljudi sirom svijeta. Po toj zoni se sve ostale redaju, i svakom je poznata da je na "nuli". Tako da mislim da ovo nije greska, jer sto bi ikog briga bilo za satnicu u turskoj.Zutti je napisao/la: ↑24 jan 2026, 16:58Bilo bi jako lijepo kada bi osobe zadužene za pravljenje objava na društvenim mrežama naučili da je u Turskoj, mislim ETT, uglavnom UTC +3, a ne UTC. Ako je utakmica po UTC 14:00, onda je po CET u 15:00. Jednostavne stvari, a svaki put kad su objavili za utakmice u Turskoj istu grešku su napravili.
- Jet2Holiday
- Kontakt:
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
Ne sviđa mi se ambijent nikako, navikao sam da kisnem, usput bi li ovaj stadion imao podzemni parking kao i svaki moderan stadion novoizgrađen. Također, saobraćajnicu oko stadiona treba rekonstruisati da ima bar dvije trake u oba smjera što vodi prema pedijatriji, rasteretiti Koševsku s druge strane isto pa sve do predsjedništva i Druge gimnazije inače rekonstrukcija bi bila bespotrebna, jer ćeš imati velike gužve što u nekim ligama prethodi odgađanjem utakmice.
Zaklinj'o si se,
Pehar obećav'o...
Pehar obećav'o...
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Mislim da jeste ali nisam siguran.
Ako koga zanima koliko treba članskoj da stigne poštom, meni je trebalo od prvog dana ,dakle 06.01. do danas za Njemačku. Još bolja uživo
.
Što je ovo stalo? Treba malo pogurat naše ljenguze koji se još nisu učlanili, da to urade konačno.
Što je ovo stalo? Treba malo pogurat naše ljenguze koji se još nisu učlanili, da to urade konačno.
I na kraju svijeta, tebe bodriti.
Zaklinj'o si se,
Pehar obećav'o...
Pehar obećav'o...
Znači brže u Njemačku, nego do Gradačca ?
Mladi desni bek Širokog Brijega, Franjo Posavac, po svemu sudeći napustiće Pecaru ove zime.
Franjo Posavac je odličnim partijama privukao pažnju brojnih klubova, među kojima je bilo i Sarajevo, ali od njegovog dolaska na Koševo neće biti ništa.
Kako tvrdi Lorenco Lepore, Posavac će karijeru nastaviti u regionu, tačnije u Hrvatskoj, gdje će zadužiti dres Lokomotive. Navodno, Široki Brijeg će i zaraditi na transferu, a klub sa Pecare bi trebalo da inkasira oko 150.000 evra, pošto ugovor sa klubom ima do 2027. godine.
Franjo Posavac je odličnim partijama privukao pažnju brojnih klubova, među kojima je bilo i Sarajevo, ali od njegovog dolaska na Koševo neće biti ništa.
Kako tvrdi Lorenco Lepore, Posavac će karijeru nastaviti u regionu, tačnije u Hrvatskoj, gdje će zadužiti dres Lokomotive. Navodno, Široki Brijeg će i zaraditi na transferu, a klub sa Pecare bi trebalo da inkasira oko 150.000 evra, pošto ugovor sa klubom ima do 2027. godine.
Haha ne znam, ja hvala Bogu evo imam sreće i iz Fan Shopa je stizalo tako kroz 2-3 sedmice. Već dvije godine
I na kraju svijeta, tebe bodriti.
-
Pitaristok
- Kontakt:
Zar nije bila priča da klub ne upravlja sa fan shop i da od istih samo prihoduje postotak?
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Koliko novca odprlike se trosi na zene godisnje. To sigurni nije neka cifra, posebno zato sto i one na neki nacin kroz osvajanje dupli kruna igranje u champions ligi ponekad i prodaju neku igracicu, cinimi se da je i Vico rekao da i savez tu zensku pricu gura financiski neznam dali imaju kaovih sponzora.bordobijeli je napisao/la: ↑24 jan 2026, 15:08Pa vjerojatno moze , al mislim da je ovo početak tog nekog uefa programa i da su dali neki rok . A da ce biti obavezno za par godina i svi timovi u europi imaju ta neka partnerstva. Iskreno mene zenski fudbal uopste neinteresuje samo znam da ima to neko partnerstvo gdhe uefa zeli da popularizuje i zenski fudbal.jurisicduska je napisao/la: ↑24 jan 2026, 15:02Dakle mogu igrat bez ženske selekcije kao sto i mi mozemo.
Mislim da je kazna manja sigurno od resursa koji se prebace na tu žensku selekciju.
To ko da neko izjavi ne može se igrati Europa ako se pale baklje i sjedi na stepenicama. Jer će te novčano kazniti.
Ja nemogu da vjerujem da nekom smeta zenski nogomet posebno OVAKO DOMINANTAN. Recimo citam danas da je zeljko podpisao neki sporazum sa nekim zenama iz gorazda, klub koji nema nikakve veze sa njihovim klubom nikakve veze sa gradom itd itd..
Igranje lige sampiona i reklame naseg grada indirektno i naseg kluba vrijedi 200-300 k km koje klub gubi godisnje na njih.
- napoleon72
- Kontakt:
Ne bi to bio problem da one nisu uzjahale i muski tim. Uvalile se u upravu, fanshop, marketing, sve. Gase himnu kluba i pustaju Cecu u kampu. Da one rade iskljucivo kao zenski ogranak kluba pa hajd. I Chelsea ima zenski tim, ponajbolji u Evropi, pa ne vidim da im bivse igracice dolaze u Cobham da partijaju i da se klebere u prostorijama kluba. Cure igraju fudbal, jedva se zna za njih i to je to.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Mrsko mi je i objašnjavati.
Otkako su SFK dame dio ovog kluba nas klub je izgubio identitet, viziju, obrukali smo se gdje smo stigli, smije nam se pola drzave.
Protiv ženskog fudbala nema niko ništa, al da ostanu u domenu ženskog fudbala. Njima njihovo nama naše a ne postavljati u muski fudbal nekakve dame koje ne znaju ništa o tom. E zbog tog smeta. I smetat će uvijek. Da Bog da se ugasile.
Otkako su SFK dame dio ovog kluba nas klub je izgubio identitet, viziju, obrukali smo se gdje smo stigli, smije nam se pola drzave.
Protiv ženskog fudbala nema niko ništa, al da ostanu u domenu ženskog fudbala. Njima njihovo nama naše a ne postavljati u muski fudbal nekakve dame koje ne znaju ništa o tom. E zbog tog smeta. I smetat će uvijek. Da Bog da se ugasile.
Opet sve to vodi do jednog covjeka, ja njih ne krivim ni sekundejurisicduska je napisao/la: ↑24 jan 2026, 20:35Mrsko mi je i objašnjavati.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ok, ali neko im je morao dati da uzjašu.napoleon72 je napisao/la: ↑24 jan 2026, 20:33Ne bi to bio problem da one nisu uzjahale i muski tim. Uvalile se u upravu, fanshop, marketing, sve. Gase himnu kluba i pustaju Cecu u kampu. Da one rade iskljucivo kao zenski ogranak kluba pa hajd. I Chelsea ima zenski tim, ponajbolji u Evropi, pa ne vidim da im bivse igracice dolaze u Cobham da partijaju i da se klebere u prostorijama kluba. Cure igraju fudbal, jedva se zna za njih i to je to.
Hoće još hiljade ljudi da uzjaše na poziciju u FKS, pa ne uzjaše, jer im neko, logično, ne da.
Ako Boehly kaže da će igračice biti dio uprave, onda će i uzjahat.
Evo što ih sad sve manje u klubu ima? Jer je vlasnik napokon normalnom čovjeku dao da vodi klub, i on je rekao da više neće jahat.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], propoklopac, TETRAPAK i 35 gostiju.

.png)