Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Hughes i Edwards trebaju dobit nogu uz ovog ublehasa 
-
LiverpoolREDS
- Kontakt:
Koja li po redu broji li iko
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ljudi su protiv nas izgubili 13 od 14 odigranih utakmica ali mi imamo trenera koji ruši sve
-
LiverpoolREDS
- Kontakt:
Njih treba veceras na biro samo zato sto mu daju podrsku,da nizasta ostalo nisu krivi.
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
-
JohannWolfgang
- Kontakt:
Samo je tesko svakog igraca napraviti gorim nego sto jeste. Svaka cast barem na tome. Dobijes jednu od top europskih ekipa i uspijes napraviti prosjecnu epl ekipu. Imao je i Klopp neke teske rezultate ali si imao osjecaj da svakog mogu dobiti, sto i jeste tako svi oni preokreti, a ovaj degen ne zna gdje je supalj cim je uveo svoju filozofiju neke lafo pametne igre.
Vjerovatno se ceka kraj sezone da preuzme Xabi, mozda se i in zasitio poslije Reala pa da odmori do kraja. Ne vidim drugo logicno objasnjenje da ovog bivola drze na klupi i dalje.
Vjerovatno se ceka kraj sezone da preuzme Xabi, mozda se i in zasitio poslije Reala pa da odmori do kraja. Ne vidim drugo logicno objasnjenje da ovog bivola drze na klupi i dalje.
- SoloControTutti
- Kontakt:
U pravu ste za sve kritike ali hajmo malo i o igracima, kakve amaterske greske najiskusnijih igraca u timu, kakve reakcije kod golova i kako losa realizacija naprijed. 
Villa, West Ham, Brighton, Wolvesi i Tottenham. Tjt.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Mi igramo ovu sezonu s 0 stopera koji su kvalitetom za prvih 11 ovog tima ili nesto nije u redu s taktikom.
Svaki put
Nešto nije u redu s taktikom.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Strasno
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- donCorleone1892
- Kontakt:
Koliko je do Slota toliko je i do katastrofalnog rostera kojim trenutno raspolazemo. Cak i da Slot ode ne znam koji bi menadzer bio uspjesniji sa ovim cime trenutno raspolazemo. Za Xabija definitivno nije momentum za dolazak jer bi potrosili jadnog covjeka koji bi do kraja sezone takodjer zavrsio na stubu srama.
Nije mi jasno kako su tek tako izgubili Guehija. Na ljeto kada nije uspio transfer, mediji bliski klubu su najavili da ce najvjerovatnije krenuti po njega vec na zimu, uz cak nizu cijenu. U medjuvremenu se povrijedi Leoni i spadas na dva stopera i Gomeza. I dodje zimski transfer rok i prepustis Cityu covjeka za 20 miliona koji ti je toliko potreban u tom trenutku. Kako??
Nije mi jasno kako su tek tako izgubili Guehija. Na ljeto kada nije uspio transfer, mediji bliski klubu su najavili da ce najvjerovatnije krenuti po njega vec na zimu, uz cak nizu cijenu. U medjuvremenu se povrijedi Leoni i spadas na dva stopera i Gomeza. I dodje zimski transfer rok i prepustis Cityu covjeka za 20 miliona koji ti je toliko potreban u tom trenutku. Kako??
Kažem ti ja onda da je Bastoni namjerno napravio onaj penal samo da Arne ne dobije otkaz, da vas što duže je*e s klupe
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Ovi nedavno prodali najboljeg igrača I imaju 8 u bolnici. Mislim sta tu treba dalje recidonCorleone1892 je napisao/la: ↑24 jan 2026, 20:51Koliko je do Slota toliko je i do katastrofalnog rostera kojim trenutno raspolazemo. Cak i da Slot ode ne znam koji bi menadzer bio uspjesniji sa ovim cime trenutno raspolazemo. Za Xabija definitivno nije momentum za dolazak jer bi potrosili jadnog covjeka koji bi do kraja sezone takodjer zavrsio na stubu srama.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 6 gostiju.