Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ne znam sta se desava, kao da su svi iznad Slota zaspali. Ostao on ili otisao moralo se vise uraditi ovaj transfer rok. Dosli smo u situaciju da nam je Endo stoper a Calvin Ramsay rezerva, koliko se Frimpong trosi mogli bi i njega uskoro vidjeti u prvoj postavi. Da ne govorim o napadu, Ngumoha je u onih prvih par utakmica uspio iznenaditi ali zadnjih nekoliko ulazaka s klupe se bas osjeti neiskustvo, nije on kriv sto nam je sa 17 godina jedina alternativa s klupe. Za klub koji cilja na top4 u epl to je sramotno i besmisleno. Na ljeto ide prica treba osvjeziti tim ali se nema novca jer je liga prvaka izostala a troskovi kluba su ogromni 
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- donCorleone1892
- Kontakt:
Pred utakmicu sa Bournemouthom Slot nije mogao racunati na:
Bradley (kojeg nema do kraja sezone)
Chiesa (nije uopste kapacitet za Liverpool koliko god simpatican bio)
Isak (najskuplje pojacanje kojeg isto tako nema najvjerovatnije do kraja sezone)
Konate (svakako van forme, te najveci razlog zbog cega je bio potreban Guehi)
Leoni (do kraja sezone, upitno je da li ce ikad biti vise to sto se od njega ocekivalo)
Znaci imas dva zdrava stopera kojima su izmjene Gomez i Endo, Gakpa koji nema zamjenu, Salaha koji nema vise nista ponuditi a nemas mu zamjenu na toj poziciji i jednog napadaca. O kakvom rosteru kluba koji je branitelj naslova pricamo onda?
Bradley (kojeg nema do kraja sezone)
Chiesa (nije uopste kapacitet za Liverpool koliko god simpatican bio)
Isak (najskuplje pojacanje kojeg isto tako nema najvjerovatnije do kraja sezone)
Konate (svakako van forme, te najveci razlog zbog cega je bio potreban Guehi)
Leoni (do kraja sezone, upitno je da li ce ikad biti vise to sto se od njega ocekivalo)
Znaci imas dva zdrava stopera kojima su izmjene Gomez i Endo, Gakpa koji nema zamjenu, Salaha koji nema vise nista ponuditi a nemas mu zamjenu na toj poziciji i jednog napadaca. O kakvom rosteru kluba koji je branitelj naslova pricamo onda?
Ma ja ba
-
LiverpoolREDS
- Kontakt:
Umro dabogda kad vec nece da ga otjeraju a on srama nema da ode sam.Prcio mamine kosti raspale celavi holandezu dabogda ti se sjeme iskorjenilo.
Ja ne znam kako ove picki.ce u Liverpoolu ne ustanu ne izvrse pritisak sa tribina.Bostonska lesino spasavaj klub sve tjeraj ko se protiv odlasku celavom dok nas nije ujebo da valja.Jos uvijek se moze spasit sezona koliko toliko.
Od 15 bodova mi uzeli 4 i dodje neko pametovat da mu ne treba otkaz dat,taman da je sve pobjedio do nove godinu u januaru je zasluzio otkaz
Ja ne znam kako ove picki.ce u Liverpoolu ne ustanu ne izvrse pritisak sa tribina.Bostonska lesino spasavaj klub sve tjeraj ko se protiv odlasku celavom dok nas nije ujebo da valja.Jos uvijek se moze spasit sezona koliko toliko.
Od 15 bodova mi uzeli 4 i dodje neko pametovat da mu ne treba otkaz dat,taman da je sve pobjedio do nove godinu u januaru je zasluzio otkaz
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Više nisam za otkaz. Ko god da dođe sa ovim trenutnim rosterom ne može ništa. Sramota je da prođe prelazni rok a da se ne dovede niko.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ma nije moj dedo rahmetli sprco 500 miliona
-
JohannWolfgang
- Kontakt:
Roster je sasvim dobar, los je trener koji ne zna posloziti ekipu. Drugo je sto je lik jahao istih 11 dok iz nije iscjedio, a ostale ubio u pojam.
Kakav je tek roster kod Iraolnih ostali bez komplet odbrane i u sred sezone bez najboljeg igraca. Igraju a ne kukaju.
Ova celava prevara samo izgovore trazi.
Kakav je tek roster kod Iraolnih ostali bez komplet odbrane i u sred sezone bez najboljeg igraca. Igraju a ne kukaju.
Ova celava prevara samo izgovore trazi.
Nije poenta ko je kriv. Ali ajde dovedi sad Alonsa da vodi ovu ekipu, nema šanse da bi se snašao sa ovolikim povredama, bio bi zreo za otkaza do ljeta i on. Trenutno je bolje sačekati kraj sezone.
-
LiverpoolREDS
- Kontakt:
Bitno je celavog otjerat neka njegov pomocnik vodi neka salah uzme do kraja sezone samo da celonja nije na klupi.Nisu preko noci zaboravili,cim ode proigrat cemo nije bitno vise ni ko ce igrat.Pa Kloponja je kupove igrao sa djecom Danns je izgledao ko Ekitike kod celavog ovaj zna samo Gapka stavit i neka guli.Igra se vidila iako su mortoni i slicni igrali u vezi
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Ako ne dovedu nista u odbranu do kraja roku onda mogu komotno i Slota ostavit, ili eventualno dovest neku privremenu opciju pa uzeti Xabija na ljeto. Sto Fuerza kaze nema ga svhe dovoditi sad u ovaj raspad.
Srce, čast i ponos!
Da se ponovim, ova dva dbla su zacrtala da je celo bivsi na ljeto i nista ranije.LiverpoolREDS je napisao/la: ↑24 jan 2026, 20:31Njih treba veceras na biro samo zato sto mu daju podrsku,da nizasta ostalo nisu krivi.
Nikakvog interesa nemaju za transfere u januaru.
Svjedno, kasno je i za Xabija sad. Nemamo dovoljno sirine ni za top5 - lp dogodine...
United i celzi imaju trenutno bolje ofanzivce, slagirane odbrane kao i mi pa ce na kraju biti sve u 3 boda...
-
LiverpoolREDS
- Kontakt:
18 bodova od mogucih 54 u 18 kola,doceka li podne sutra trebaju ugasit klub.18 kola prosjek bod po utakmici sto je previse previse je.Mi kovali Edwardsa u zvijezde sreca pa mu se Klopp usprotivio nista mi postigli sa njim ne bi.
Najbolje ti da preuzmes stvari u svoje ruke.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
-
LiverpoolREDS
- Kontakt:
Jel tebi uredu da se uzme 18 bodova u 18 kola,a sudeci po tvojim izjavama jest,a samim tim nemamo o cemo raspravljat.Ako je u pitanju Burnley onda je uredu uzet 18 bodova u 18 kola za Liverpool to nije uredu pogotovo kad se ulupa 500mil u jednom transfer roku
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Jedva cekam kompilaciju ovih debilnih izjava nakon svih poraza. Bit će to jedna komična knjižica.
Nisam ni planirao raspravljati nesto s tobom.LiverpoolREDS je napisao/la: ↑25 jan 2026, 08:44Jel tebi uredu da se uzme 18 bodova u 18 kola,a sudeci po tvojim izjavama jest,a samim tim nemamo o cemo raspravljat.Ako je u pitanju Burnley onda je uredu uzet 18 bodova u 18 kola za Liverpool to nije uredu pogotovo kad se ulupa 500mil u jednom transfer roku
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Dogovoriće ga za ljeto sigurno, ovog pustiti da zavrsi sezonu
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.