SVI U DOLINU!!!!!!!!!
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

nedaTM je napisao/la:
SVI U DOLINU!!!!!!!!!
spremamo se za utakmicujuveboy je napisao/la:Sta su se Manijaci usutiliForza Zeljo aLe !
juveboy je napisao/la:Sta su se Manijaci usutiliForza Zeljo aLe !
Pa znamo mi da su Vama najbolji nasi golovi tipa PosusjaDirk je napisao/la:Bgm ko je ovo pravio pa ja kao navijaca FKS znas vasih 5 golova koji su bolji od sve jednog na ovom klipuOmar500 je napisao/la:Da se podsjetimo![]()
Ovi malo ozbiljniji i stariji ce se sjetiti gola koji je zabio Muratovic na Grbavici mislim protiv Posusja koliko me sjecanje sluzi da je bilo i 30 metara kad je opalio , to mi je vas najbolji gol !
Bilo je sad na TVSA ukljucenje oko 19:00 sa Grbavice...nema puno raje na stadionu, a ni Robijasi nisu jos stigli...juveboy je napisao/la:Dajte ljudi ima li ko kakvu informaciju, kakvo je stanje na tribinama ?Jedva cekam tekmu, Manijaci haman svi pa otisli na utakmicu . . .
Hahaha, gori si ti sto mislis da ova djeca ovdje to znajucunami je napisao/la:Navijac sam Veleza i da li je istina da se Zeljo interesuje za naseg Kazazica
Kakvo je vrijeme u svedskoj???sajo10 je napisao/la:Zato je sreca sto imamo tebe, sto znas![]()
Pa u zadnje vrijeme dosta ljepo. Ljetno tako da kazem.drH je napisao/la:Kakvo je vrijeme u svedskoj???sajo10 je napisao/la:Zato je sreca sto imamo tebe, sto znas![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.