Esmir Bajraktarević
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Beduin
- Kontakt:
Re: Esmir Bajraktarević
I sad u 94. min umjesto da puca, on hoce da asistira. Ovdje je trebao sad muda da pokaze.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Je l’ ovo reče mrš u pm kad sudija odsvira kraj? 
Sto mi ide na zivce ovo sto ga trener, ocito, sputava. Pusti ga bolan nek se razmaše, nek predribla nekog, nek šutne
Da
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Loše, iskreno loše
Osim šuta koji je golman pokazao, sve ili recikliranje lopte natrag prema svom golu, ili promašaj u izboru. Kad pokuša centrirati, ne prebaci prvog odbrambenog. Kad pokuša predriblati igrača, lopta mu pobjegne u gol aut. Dosta je vremena dobio, realno nedovoljno dobro.
Osim šuta koji je golman pokazao, sve ili recikliranje lopte natrag prema svom golu, ili promašaj u izboru. Kad pokuša centrirati, ne prebaci prvog odbrambenog. Kad pokuša predriblati igrača, lopta mu pobjegne u gol aut. Dosta je vremena dobio, realno nedovoljno dobro.
-
General505
- Kontakt:
Nazalost, ne zasluzuje on ni minute više nego sto odigra bar za sad, prije svega moramo biti realni
Nije mi jasan, bukvalno stvorio je strasno poziciju za sut i on pokusava da doda medju pet, sest igrac
Znaci da je sutao ondje zabio bi za pobjedu
Znaci da je sutao ondje zabio bi za pobjedu
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Dobro je odigrao, vjerujem da bi bio još bolji da ima slobodu i povjerenje trenera. Igra pod grčem greške i gdje ne smije krenuti u driibling jer ako pogriješi trener će mu sve na kamaru a da ima tu slobodu mislim da bi bio još dosta bolji.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Falilo je muda večeras
Unofficialpage je napisao/la: ↑24 jan 2026, 22:00Dobro je odigrao, vjerujem da bi bio još bolji da ima slobodu i povjerenje trenera. Igra pod grčem greške i gdje ne smije krenuti u driibling jer ako pogriješi trener će mu sve na kamaru a da ima tu slobodu mislim da bi bio još dosta bolji.
To je to. S obzirom na to + da je PSV loš bio dok Ivan nije ušao i da su se ovi samo branili i manje prostora bilo je, dobro je.
Nisam gledao utakmicu ali po komentarima njihovih navijača, on je bio najgori na terenu.
Vamos Rajvosa!
Ko te nije volio nije ni obolio...
Ko te nije volio nije ni obolio...
Syebao je onaj napad. Hajde sto je htio asistirati, ali je trebao uputiti ostru loptu prema petercu, mozda bi neko naletio na nju. Uglavnom losa partija, nije nista vrijedno pomena uradio.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Očigledno je da ga trener maltretira nekim svojim neshvatljivim zamislima i time uništava ono najbolje u njemu.
Previše na siguricu igra već ko zna koju utakmicu u nizu a to jednostavno nije on a kada nije svoj dobiješ ovakve izvedbe.
Ukratko utakmica za zaborav.
Previše na siguricu igra već ko zna koju utakmicu u nizu a to jednostavno nije on a kada nije svoj dobiješ ovakve izvedbe.
Zadnja izmjena: fanatik19, dana/u 24 jan 2026, 22:04, ukupno mijenjano 1 put.
Ali ljudi moji ovaj Perišić....
Ne bilo mu vjere hvalit, ali stvarno se vidi da je 3 stepena iznad ovoga, cak i sa 36 godina na leđima.
Ne bilo mu vjere hvalit, ali stvarno se vidi da je 3 stepena iznad ovoga, cak i sa 36 godina na leđima.
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Nema gdje ga nije bilo na terenu, u jednom momentu stopera igrao. Stvarno kapa do poda, vidjelo se kad je ušao šta im znači.
Nije do trenera do esmira jefanatik19 je napisao/la: ↑24 jan 2026, 22:04Očigledno je da ga trener maltretira nekim svojim neshvatljivim zamislima i time uništava ono najbolje u njemu.
Imao je sansu bukvalno da zabije gol i on komplikuje i dodaje medu 5,6 igraca
Bas me je iznervirao, jer je mogao zabiti za pobjedu
Yugoslav First League: ⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Evidentno je da nema slobodu u igri a njega ako ne pustis da igra po svom nece nista napravit, to samo slijep covjek dosad nije shvatio.NoDi80 je napisao/la: ↑24 jan 2026, 22:07Nije do trenera do esmira jefanatik19 je napisao/la: ↑24 jan 2026, 22:04Očigledno je da ga trener maltretira nekim svojim neshvatljivim zamislima i time uništava ono najbolje u njemu.
Vidio sam sve nemas mi sta prepricavat gledao sam utakmicu i sam i barem 5 puta je izabrao najgoru mogucu odluku..
-
MostarNeretva
- Kontakt:
Sve sto kazete lose ovo lose ono moze se srociti u recenicu. Da nema jos rutine. Kad gas, kad kocnica, kad lijevo , kada desno. Ocigledno igra u grcu. Jos par tekmi inbit ce to ok.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ma okej to, Yamal ili Messi će tako odigrati ali generalno njegova igra je da odigra sigurice i da ne rizikuje i to gas sputava.NoDi80 je napisao/la: ↑24 jan 2026, 22:07Nije do trenera do esmira jefanatik19 je napisao/la: ↑24 jan 2026, 22:04Očigledno je da ga trener maltretira nekim svojim neshvatljivim zamislima i time uništava ono najbolje u njemu.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ma solidno odigrao, previse se ocekuje od njeg a prva mu je sezona u Europi tek treba to imat na umu uvijek.

.jpg)