FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
GavranBeli
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ma kakva kuca, nastavlja se normalno
-
Nekadasiigrostarsno
- Kontakt:
Na mytv u najavi sutra Zeljo sa nekim Zagl....kdkfldđ da ne lupam. Al u 12:00h stoji da igramo.
Ako su pijacari nasli rijesenje moramo i mi pa makar se u balonu igralo. Kaskamo sa prinovama, napadača nema s glave ne smijemo jos da zastopamo sa pripremnim tekmama nema nas nigdje
Ako su pijacari nasli rijesenje moramo i mi pa makar se u balonu igralo. Kaskamo sa prinovama, napadača nema s glave ne smijemo jos da zastopamo sa pripremnim tekmama nema nas nigdje
- AhmedNurudin
- Kontakt:
Pa to su Zemplin Michalowce sa kojim smo trebali igrati svakako 25.01. Nadam se da ima nade da će se odigrati zbog vremena. Onda bi imali 6 dana do Cherkasy-a, u tom peridou bi valjalo ubaciti nekoga bar 2x30 minuta, ali vremenska prognoza sve diktira.Nekadasiigrostarsno je napisao/la: ↑24 jan 2026, 20:10Na mytv u najavi sutra Zeljo sa nekim Zagl....kdkfldđ da ne lupam. Al u 12:00h stoji da igramo.
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.💙
- AhmedNurudin
- Kontakt:
"...Poznata su imena četiri igrača koja su na probi u Čeliku. To su 19-godišnji veznjak Malik Kolić, koji je ponajbolji igrač juniorske ekipe Željezničara ove sezone, a upisao je i debi za prvi tim kluba s Grbavice..."
Očito se radi o raskidu ugovora. Klub bi trebao obavijestiti javnost o čemu se radi i sa njim i sa Garčevićem. Da li je u slučaju Garčevića raskid ili posudba u Stupčanicu. Ako se sa Kolićem stvarno raskinuo ugovor, onda žali Bože i onog poluvremena protiv sloge, bolje da je te minute dobio neko na koga se računalo u budućnosti.
Očito se radi o raskidu ugovora. Klub bi trebao obavijestiti javnost o čemu se radi i sa njim i sa Garčevićem. Da li je u slučaju Garčevića raskid ili posudba u Stupčanicu. Ako se sa Kolićem stvarno raskinuo ugovor, onda žali Bože i onog poluvremena protiv sloge, bolje da je te minute dobio neko na koga se računalo u budućnosti.
-
BarbareZeljin
- Kontakt:
Nego ljudi haj sto nema pojacanja,nego nema nam ni 1921 boya. Nek se ne vraca bez pojacanja.
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Dotuko ga Berisa
Mislim da smo doveli 2 igraca na pozicijama na kojim smo dobro popunjeni ali svakako kvalitetni igraci ce dobro doci. Moje mišljenje da do sada nismo pokrili 2 3 bitne pozicje prije svega napadaca i 1 krilo to je minimum koji moramo dovesti. Istina je da ima dosta igraca i ponuđenih i onih koji se razmatraju napadacu se nadam za koji dan. Ono sto ja znam da je ljudi u klubu nisu željeli pod svaku cijenu da se uvaljuju zima je teska za igrace ceka se zvanicno usvajanje novog statuta od ljeta se tek mogu ocekivati lijepe stvari. Za Berishu svakako je veliko ime sad koliko bi nam pomogao to ne znam znam da je zapelo oko para 25k E je trazio Željo mu je nudio manje on je odbio i to je to idemo dalje. Na proljece napasti kup izboriti evropu probati izbaciti jednog u21 igraca i ja sam zadovoljan. Samo Željo!!
JAČI OD RATOVA REŽIMA I PARTIJA
-1921-
-1921-
- BiHSportman
- Kontakt:
Kakvog novog statuta? Pa jel Mirvić strateški ili nije?Giba87 je napisao/la: ↑24 jan 2026, 23:24Mislim da smo doveli 2 igraca na pozicijama na kojim smo dobro popunjeni ali svakako kvalitetni igraci ce dobro doci. Moje mišljenje da do sada nismo pokrili 2 3 bitne pozicje prije svega napadaca i 1 krilo to je minimum koji moramo dovesti. Istina je da ima dosta igraca i ponuđenih i onih koji se razmatraju napadacu se nadam za koji dan. Ono sto ja znam da je ljudi u klubu nisu željeli pod svaku cijenu da se uvaljuju zima je teska za igrace ceka se zvanicno usvajanje novog statuta od ljeta se tek mogu ocekivati lijepe stvari. Za Berishu svakako je veliko ime sad koliko bi nam pomogao to ne znam znam da je zapelo oko para 25k E je trazio Željo mu je nudio manje on je odbio i to je to idemo dalje. Na proljece napasti kup izboriti evropu probati izbaciti jednog u21 igraca i ja sam zadovoljan. Samo Željo!!
1921!
-
istokzeljo
- Kontakt:
Da li je istina da su Manijaci Živinice napali navijače Crvene Zvezde kod aerodroma Tuzla? Ako jeste baš su kukavice. Napali i razbježali se ko....Tako Manijaci ne rade.
Nisam rekao da Mirvic nije strateski naravno da jeste ceka se da to prođe kroz papire sto ce se desiti brzo nema brige nego je mozda i pametno ne uvaljivati se sada toliko treba sacekati ljeto raditi na jacanju kluba do ljeta u svim segmentima pa onda krenuti i najboljem mogucem pravcu.BiHSportman je napisao/la: ↑25 jan 2026, 00:07Kakvog novog statuta? Pa jel Mirvić strateški ili nije?Giba87 je napisao/la: ↑24 jan 2026, 23:24Mislim da smo doveli 2 igraca na pozicijama na kojim smo dobro popunjeni ali svakako kvalitetni igraci ce dobro doci. Moje mišljenje da do sada nismo pokrili 2 3 bitne pozicje prije svega napadaca i 1 krilo to je minimum koji moramo dovesti. Istina je da ima dosta igraca i ponuđenih i onih koji se razmatraju napadacu se nadam za koji dan. Ono sto ja znam da je ljudi u klubu nisu željeli pod svaku cijenu da se uvaljuju zima je teska za igrace ceka se zvanicno usvajanje novog statuta od ljeta se tek mogu ocekivati lijepe stvari. Za Berishu svakako je veliko ime sad koliko bi nam pomogao to ne znam znam da je zapelo oko para 25k E je trazio Željo mu je nudio manje on je odbio i to je to idemo dalje. Na proljece napasti kup izboriti evropu probati izbaciti jednog u21 igraca i ja sam zadovoljan. Samo Željo!!
JAČI OD RATOVA REŽIMA I PARTIJA
-1921-
-1921-
- gegenpressing
- Kontakt:
Nijeistokzeljo je napisao/la: ↑25 jan 2026, 00:08Da li je istina da su Manijaci Živinice napali navijače Crvene Zvezde kod aerodroma Tuzla? Ako jeste baš su kukavice. Napali i razbježali se ko....Tako Manijaci ne rade.
Brohra ribo se...
- BiHSportman
- Kontakt:
Napali ih pripadnici Torcide, oko Tuzle ima dosta hrvata koji navijaju za klubove iz drugih država, isto kao što su i Delije sa prostora BiH.gegenpressing je napisao/la: ↑25 jan 2026, 01:12Nijeistokzeljo je napisao/la: ↑25 jan 2026, 00:08Da li je istina da su Manijaci Živinice napali navijače Crvene Zvezde kod aerodroma Tuzla? Ako jeste baš su kukavice. Napali i razbježali se ko....Tako Manijaci ne rade.
-
LoveFootball1987
- Kontakt:
Mislim da si promašio temu.fks74 je napisao/la: ↑25 jan 2026, 08:27Napali ih pripadnici Torcide, oko Tuzle ima dosta hrvata koji navijaju za klubove iz drugih država, isto kao što su i Delije sa prostora BiH.gegenpressing je napisao/la: ↑25 jan 2026, 01:12Nijeistokzeljo je napisao/la: ↑25 jan 2026, 00:08Da li je istina da su Manijaci Živinice napali navijače Crvene Zvezde kod aerodroma Tuzla? Ako jeste baš su kukavice. Napali i razbježali se ko....Tako Manijaci ne rade.
PS. Kakvi pripadnici Torcide iz TK, niko od privedenih i povrijeđeni nije sa područja TK.
- AhmedNurudin
- Kontakt:
Ipak 15:00 zvanično, evo Klub je objavio.
-
GavranBeli
- Kontakt:
Ocekujem danas Krpica u prvih 11. Veliko pojacanje u napadu.
Molio bih te da vise ne zagađuješ temu svojim prisustvom. Najvise lajes na nas klub i najmanje sto nam treba je da upadas na temu.fks74 je napisao/la: ↑25 jan 2026, 08:27Napali ih pripadnici Torcide, oko Tuzle ima dosta hrvata koji navijaju za klubove iz drugih država, isto kao što su i Delije sa prostora BiH.gegenpressing je napisao/la: ↑25 jan 2026, 01:12Nijeistokzeljo je napisao/la: ↑25 jan 2026, 00:08Da li je istina da su Manijaci Živinice napali navijače Crvene Zvezde kod aerodroma Tuzla? Ako jeste baš su kukavice. Napali i razbježali se ko....Tako Manijaci ne rade.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
istokzeljo
- Kontakt:
To ti meni il...?bhsport je napisao/la: ↑25 jan 2026, 11:12Molio bih te da vise ne zagađuješ temu svojim prisustvom. Najvise lajes na nas klub i najmanje sto nam treba je da upadas na temu.
-
GavranBeli
- Kontakt:
Fulio si accistokzeljo je napisao/la: ↑25 jan 2026, 11:14To ti meni il...?
Fulio si account bolesnice.istokzeljo je napisao/la: ↑25 jan 2026, 11:14To ti meni il...?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.