Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

VensanKasel
Kontakt:

Re: Chat - bez politike i ratnih prica

Post Postao/la VensanKasel » 24 jan 2026, 21:33

19vendetta87 je napisao/la:
24 jan 2026, 20:32
VensanKasel je napisao/la:
24 jan 2026, 20:28
Prejak lik. Stvorio je ovaj neki turbo-folk/trap fazon, unikatan bas.
Ma jašta , brat je lagan i prejak . Sve objašnjeno

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...

Hightower
Kontakt:

Post Postao/la Hightower » 24 jan 2026, 23:37

Dzan Helać savjetnik od Duške Jurišić 🤣 lik psihički bolesnik, izbačen iz srednje skole, haos pravio po mašinskoj. I onda kazu ostani u Bosni

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 24 jan 2026, 23:39

Hightower je napisao/la:
24 jan 2026, 23:37
Dzan Helać savjetnik od Duške Jurišić 🤣 lik psihički bolesnik, izbačen iz srednje skole, haos pravio po mašinskoj. I onda kazu ostani u Bosni
Nemoj siriti neistine. Ja nemam savjetnike :D

Hightower
Kontakt:

Post Postao/la Hightower » 24 jan 2026, 23:41

jurisicduska je napisao/la:
24 jan 2026, 23:39
Hightower je napisao/la:
Pardon dala si mu otkaz ali sama činjenica da je taj bolesnik i kratko bio savjetnik govori u kakvim g....je naša država.

Finn
Kontakt:

Post Postao/la Finn » 24 jan 2026, 23:42

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 24 jan 2026, 23:48

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 25 jan 2026, 00:02

Najjace u svemu sto je duska i sama bila zrtva mobinga svojevremeno
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

Hightower
Kontakt:

Post Postao/la Hightower » 25 jan 2026, 00:06

StevieG8 je napisao/la:
25 jan 2026, 00:02
Najjace u svemu sto je duska i sama bila zrtva mobinga svojevremeno
Vecina ljudi se promijeni kad dodje na poziciju :cool: i onda ja sam šef ja sam iznad tebe. I ti ako ne šutiš i trpiš nisi profesionalac, ne poštuješ autoritet i onda lični napadi i osvete.

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 25 jan 2026, 00:13

Nema šanse da bi gledao čitav video, ali čudan slučaj sve u svemu.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 25 jan 2026, 00:17

Hightower je napisao/la:
24 jan 2026, 23:41
Hightower je napisao/la:
Pardon dala si mu otkaz ali sama činjenica da je taj bolesnik i kratko bio savjetnik govori u kakvim g....je naša država.
Jasta je brate. Šalim se ja malo. Katastrofa.

Znas sta meni samo nije jasno. Sto se mi ne prestajemo čuditi ovim ili sličnim pojavama već 30 godina. Kao nama nešto čudno. Meni je čudno kad je nešto normalno, po proceduri, po zakonu. Tad stanem i zapitam se. Ovakve pojave me uopste ne zaticu sto bi se reklo.

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 25 jan 2026, 01:00

I found freedom. Losing all hope was freedom.

Hightower
Kontakt:

Post Postao/la Hightower » 25 jan 2026, 01:13

25 jan 2026, 00:17
Hightower je napisao/la:

Znas sta meni samo nije jasno. Sto se mi ne prestajemo čuditi ovim ili sličnim pojavama već 30 godina. Kao nama nešto čudno. Meni je čudno kad je nešto normalno, po proceduri, po zakonu. Tad stanem i zapitam se. Ovakve pojave me uopste ne zaticu sto bi se reklo.
Upravo tako do sada smo se trebali navici na ovakve stvari. Nisam ljubomoran iskreno briga me svako ima svoju sudbinu. Samo sto mi se sve počinje gaditi.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 25 jan 2026, 01:18

Hightower je napisao/la:
25 jan 2026, 01:13
Hightower je napisao/la:

Upravo tako do sada smo se trebali navici na ovakve stvari. Nisam ljubomoran iskreno briga me svako ima svoju sudbinu. Samo sto mi se sve počinje gaditi.
Ako ne oformis svoj mikro svijet i neke svoje rutine i boris se da bude bolje tebi i plafon 10 ljudi u tvom okruženju, zaboraviš da će ovdje ikad bit ista bolje, onda ces čitav život bit u osjećaju gađenja. Predaleko je otišlo , uzela je maha korupcija ova ili ona u svakoj pori društva. Vise ne možeš doktoru otići bez štale, traže se stele za tehnički pregled auta, dakle imas lika tamo radi on ti za auto koje je potencijalni ubica ljudi na cesti da papir da je ispravno. Ne znam fkt to kad spoznaš , okreneš se sebi , trudiš se da te boli k. A ljubomora na takve ljude vjeruj ne znam sta bih ti rekao, ne bih bio dio tog za milion sedmično. Ovaj frajko sto ga spominješ nestabilan jako, sumnjam da je sposoban raditi na onoj rampi gdje od vještina treba znati dici i spustiti rampu i eventualno ako si bas senior level naučiti reci dobar (pa jutro, dan, vece u zavisnosti koliko je sati).

Hightower
Kontakt:

Post Postao/la Hightower » 25 jan 2026, 01:32

25 jan 2026, 01:18
Hightower je napisao/la:
25 jan 2026, 01:13

Ako ne oformis svoj mikro svijet i neke svoje rutine i boris se da bude bolje tebi i plafon 10 ljudi u tvom okruženju, zaboraviš da će ovdje ikad bit ista bolje, onda ces čitav život bit u osjećaju gađenja. Predaleko je otišlo , uzela je maha korupcija ova ili ona u svakoj pori društva. Vise ne možeš doktoru otići bez štale, traže se stele za tehnički pregled auta, dakle imas lika tamo radi on ti za auto koje je potencijalni ubica ljudi na cesti da papir da je ispravno. Ne znam fkt to kad spoznaš , okreneš se sebi , trudiš se da te boli k. A ljubomora na takve ljude vjeruj ne znam sta bih ti rekao, ne bih bio dio tog za milion sedmično. Ovaj frajko sto ga spominješ nestabilan jako, sumnjam da je sposoban raditi na onoj rampi gdje od vještina treba znati dici i spustiti rampu i eventualno ako si bas senior level naučiti reci dobar (pa jutro, dan, vece u zavisnosti koliko je sati).
Kad vec pisemo malo dublje. Meni je tata imao mozdani udar prije 20 dana i to na mamin rodjendan a mama mi je umrla prije šest godina emocije. I onda kad shvatim da ja nemam nikog i da nikog nije briga za mene a da zivim u drzavi gdje za svaku i najmanju glupost ti treba štela panicarim.

Bas razmisljam nesto slicno tome sto si napisao da moras napraviti svoj mali mikrosvijet da se zastitis da ne poludis. Kad upoznas nekog postavis sebi pitanje kakvu ja korist imam od tebe i kakvu ti štetu meni mozes napraviti. I prema tome ocijenis vrijedi li gubiti vrijeme na tu osobu ili ne. Ovo je ruzno razmisljanje ali ne mozes drugačije moras stititi sebe. Fokus na porodicu, dobre ljude koji zaslužuju tvoju paznju i pomoc i ljude od kojih imas koristi ovo ostalo samo ljubazno i distanca.

Izadjem i grad probam prici curi nekog upoznati svi drski, hladni cesto i bezobrazni bas hiljadu razloga da se nikome nikad ne obratis a moras ne mozes bez ljudi.

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 25 jan 2026, 07:35

Surreal je napisao/la:
25 jan 2026, 00:13

Nema šanse da bi gledao čitav video, ali čudan slučaj sve u svemu.
Meni ovo baca na jednu sličnu priču.

Išla sa mojom ženom jedna u razred, upoznala lika koji joj je bacao bombe - ima mercedesa, vilu, bruku love.

Ona sa 16-17 godina pobjegne od kuće da bi otišla kod njega da živi.

Kad je došla u njegovo selo, kroz selo makadam, blato, a roditelji imaju bruku neke stoke. Nigdje mercedesa, nigdje vile, nigdje para.

Bila mjesec dana i vratila se kuci.

Samo sto ova nije govorila da je oteta i da je neko mučio, kao sto roditelji od ove male sad pričaju.

Sta ona zna sa 18 godina, mozak ko u pileta, a poletilo da se uda...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

Asteriks

Post Postao/la Asteriks » 25 jan 2026, 07:47

U normalnim zemljama masa stoke znači da ćeš imati kule, vile, Merca itd.
A smooth sea never made a skilled sailor.

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 25 jan 2026, 07:59

:crazy: 11 metaka
100% sportski i krajnje opušten potpis

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 25 jan 2026, 08:03

Ubistvo, iz ova dva ugla sto sam vidio, nek odgovorni budu procesuirani. Oduzet mu je pistolj prije nego sto je upucan, da'l je ovaj to vidio ili nije je drugi par cipela.

denimen99
Kontakt:

Post Postao/la denimen99 » 25 jan 2026, 08:31

Građanski rat u SAD-u je u biti spas za čovječanstvo.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89

OldTownDistrict
Kontakt:

Post Postao/la OldTownDistrict » 25 jan 2026, 09:18

alemsa je napisao/la:
25 jan 2026, 08:03
Ubistvo, iz ova dva ugla sto sam vidio, nek odgovorni budu procesuirani. Oduzet mu je pistolj prije nego sto je upucan, da'l je ovaj to vidio ili nije je drugi par cipela.
:urnebes:
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 38 gostiju.